بهترین کار اینه که یک لنز 105-24 دیگه هم از جایی تهیه کنید و با هم مقایسه کنید.شاید خدای ناکرده مشکل از لنز شما باشه.
بهترین کار اینه که یک لنز 105-24 دیگه هم از جایی تهیه کنید و با هم مقایسه کنید.شاید خدای ناکرده مشکل از لنز شما باشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
فکر کنم از عمده تفاوتهای 105-24 با 200-18 به موارد ذیل میتونم اشاره کنم
f ثابت
خروجی رنگ بهتر
سرعت فکوس بالاتر
ca کمتر
هر کدام از این وارد یا حتی یکی از این موارد برای عکاس در مواردی ارزشی بسیار بالاتر از دو برابر قیمت رو داره
...
والبته بوکه بهتر!
کیفیت ساخت بالاتر
سیلینگ خیلی بهتر
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
یکی از دوستانم یه دوربین 5 دی مارک 2 با یه لنز 24 -105 از چین خریده
برای یه جایی خریده بود و می خواست جفتش رو با همدیگه بده 3 و نیم
و اون طرفی که می خواسته ازشون بخره منصرف شده و....
خلاصه احتمال زیاد بتونم لنز رو ازشون بخرم به قیمت ارزون (حدود احتمالا 800 تا 1 میلیون)
بدون گارانتی ارزش داره بخرم؟
راستش مدت ها توی فکر یا 24- 105 بودم یا 15 -85
اما نمیشه از سری ال بودنش گذشت! همین طور تله قوی تر و دیاف ثابتش (برای واید هم ان شا الله بعدا 10 -22 کانن:دی!)
نظر دوستان چیه؟
اولش بگم که،همیشه دنبال خرید چیزی باش که به دردت بخوره ،لنزهای سری L کیفیت بالایی دارن،امّا توجیه اقتصادی با توجه به کاری که ازشون میکشیم برای ما دارن!؟
امّا در این مورد با توجه به قیمت،در خریدش اصلا شک نکن(اگر به واید احتیاجی نداری)
اگر از کسی میخری که بهش اعتماد داری که هیچ،اگر نه حتما بررسی دقیقی از لنز و عکساش داشته باش!
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
راستش این بنده خدا اصلا کارش عکاسی نیست اصلا مثلا وقتی اورده بود نمی دونست مدلش چیه فقط می گفت کانن هست :d
یه سفر رفته بود چین یه سری جنس هم اورده بود این هم توی خرید هاش برای یه جای دیگه بود و...
حالا به زودی رایزنی می کنیم همچنین تست اگر قانع بشم از لحاظ قیمت و تست احتمال زیاد بخرمش
امروز تماس گرفتم قولش رو به یه جای دیگه داده بود جفتش رو!
احتمالا تا 2 ماه دیگه باز داره میره چین بهشون می سپارم برام بیارند فعلا 2 ماه باید انتظار بکشیم!