درود
به عقیده بنده اشتباهات شما باعث ایجاد این مشکل که در حقیقت عدم وجود تنظیمات درست شده
این لنز کاملا شارپ است
چند نکته رو عرض میکنم شاید مفید باشد
در عکس کتاب :
1- چرا ایزو اینقدر بالا در نظر گرفته شده ؟؟
2- همیشه از منوی دستی دوربین و ایزو استفاده کنید
3- در این عکس باوجود تنظیمات ضعیف عکس شارپی داریم ولی به خاطر داشته باشید همیشه برای تست و سرعتهای پایین شاتر از سه پایه استفاده کنید
اشتباهات عکس گل :
1- عمق میدان کم به دلیل عدم تنظیمات درست دیافراگم
2- لرزش دست
3- سرعت کم شاتر ( عدم قرار گیری درست دوربین در دست در این سرعت باعث تاری شده است )
4- ایزوی بالا (احتمالا در مود اتوماتیک قرار دارد )
5- عدم استفاده از سه پایه
دوست گرامی با این دوربین و لنز میشود بهترین عکسها را گرفت پس حالا که شرایط محیاست با بالا بردن معلومات خود برای پیشرفت تلاش بفرمایید
موفق باشید
درود
در تکمیل فرمایش حنیف جان، شما از شارپی دیگه چی نیاز دارید؟
در ISO 1600 , 3200 شارپی خیلی عالی داره!
عکس گل که در F/5.6 ثبت شده با سرعت شاتر 1/30 هست که روی دست ثبت چنین تصویری کار سختیه! بنظرم بهتره از سه پایه استفاده کنید
در خصوص عکس کتابها ISO 3200 در F/2.8 استفاده شده که باز هم بسیار شارپ هست!
بنظرم حتما دوربین را روی سه پایه ببندید و با ISO100 و دیاف 5.6 از دو سوژه فوق تصویر بگیرید و ارسال بفرمایید! (خودتون متوجه تفاوت خواهید شد!)
در ضمن از فیلتر که استفاده نمی کنید؟ اگر استفاده کرده اید یک بار با فیلتر و یک بار هم بدون فیلتر تصویر بگیرید تا بشود نظر نهایی را داد
ارادتمند
از راهنمایی شما متشکرم
در عکس کتاب :
به دلیل عدم نور کافی و سه پایه مجبور به افزایش ایزو بودم.. در ضمن فکر نمیکنم روی این بادی ۳۲۰۰ ایزو زیادی باشه.. و آیا ایزو ربطی به شارپنس داره؟
اشتباهات عکس گل :
قصد من گرفتن چند عکس با دیاف های مختلف برای تست بود.
عکس دیگری نیز با دیاف ۵.۶ گرفتم ولی از آنجایی که حجم فایل بالا میرفت به همان ۲.۸ (برای تست) بسنده کردم
باز هم از شما تشکر میکنم
درود
دوست عزیز ایزوی بالا باعث ایجاد نویز میشود بهتر است به جای استفاده از ایزو نور محیط را بالا ببرید یا بر روی 3 پایه با سرعت شاتر کمتر عکاسی کنید
ایزوی بالا در تمام بادیها باعث ایجاد نویز می شود در بعضی کمتر در بعضی بیشتر !!
اندازه دیافراگم ربطی به سایز عکس ندارد با خیال راحت عکاسی کنید
ارادتمند
درود
فرای بحث درست بودن یا نبودن مقایسه این دو لنز، توجه داشته باشید لنز 200-70 سیستم IS متفاوتی از لنز 70-27 داره که میتواند مهمترین دلیل تفاوت این دو لنز باشه!
بنابراین بنظرم بهتره اگر دولنز را هم می خواهید مقایسه کنید در حالت IS OFF باشند! وگرنه نمی شود نظر قطعی داد. البته بنده هنوز هم نظرم این هست که تصاویری که گذاشتید در شرایط خودش از شفافیت خوبی برخوردار است!.
ارادتمند
منظورم از حجم فایل افزایش تعداد عکس (با دیاف های مختلف)برای آپلود بود. که دانلود هم برای شما سخت میشد. نه حجم هر عکس.
در مورد ایزو ۳۲۰۰ هم فکر میکنم نویز در مارک۳ بسیار اندک و قابل چشم پوشی است. ولی حرف شما صحیح است. امکان افزایش نور و افزایش زمان ثبت وجود نداشت.
ادجاست کردن لنز با دوربین لازم است؟ در مطالعاتی که داشته ام قید شده بود در فوکال ۷۰ نیازی نیست.
تشکر مجدد