دوست عزیزم جواب سوالتون رو دو کوچه پایین تر دادم:
Canon EF 24-105 f/4.0 L IS USM
لطف بفرمایید سوالتون رو در یک جا و در مرتبط ترین تاپیک مطرح بفرمایید.
دوست عزیزم جواب سوالتون رو دو کوچه پایین تر دادم:
Canon EF 24-105 f/4.0 L IS USM
لطف بفرمایید سوالتون رو در یک جا و در مرتبط ترین تاپیک مطرح بفرمایید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
instagram: niazch
درود...
عزیزانی که این لنز رو در اختیار دارن میشه بفرمایند که بالاخره نداشتن لرزشگیر برای استفاده عمومی و روزمره بعنوان تک لنز چقدر مشکلساز هست ؟؟ آیا قابل چشمپوشی است و یا اینکه بیشتر اوقات کمبودش احساس میشه؟؟
والله 10 صفحه رو خوندم ولی بازم جواب قطعی نگرفتم...
قصد خرید مشابه تامرونی رو داشتم که دوستان با تجربه تر بنده رو منصرف کردن.. گزینه بعدی ناچارا همین مدل کاننی هست با قیمت بالا ! و در عین حال فاقد لرزشگیر !
اگه توجیه بشم که زیاد برام مشکلساز نخواهد بود خواهم خرید در غیر اینصورت بنظرم حداقل خریدش برای شخص بنده که کار حرفه ای نمیکنم منطقی نیست...
بیشترین استفاده من هم در عکاسی دقیقا در همین بازه هست .. از منظره گرفته تا پرتره و عکاسی در اتاق و محیط بسته و شرایط نوری نامناسب و مناسب و همه جوره خلاصه..
لطفا یکی محبت کنه و جواب قطعی رو بده و بنده رو از این بلاتکلیفی نجات بده..
با تشکر
بدنه 5 دی مارک3
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
این لنز رو تا حالا تست نکردم ولی بستگی به سرعت شاتر و خودتون داره
طبق تجربه ای که با فوکال مشابه بدون لرزشگیر داشتم حداقل سرعتی که میشه تو تله رو دست استفاده کرد 1/60 یا این حدوداست
که اگه لرزشگیر داشته باشین تا 1/15 هم میشه شات های خوبی زد.
پ ن:سرعت های مذکور حداقل هاست برای داشتن اطمینان کافی سرعت های به مراتب بالاتری نیازه.
ویرایش توسط Jalal Parsa : Wednesday 9 September 2015 در ساعت 12:12
جلال پارسا
اف 2.8 انچنان سريع نيست که شما احتياجی به لرزشگير نداشته باشی ، از طرف ديگه اين لنز بهترين لنز تو نوع خودشه و از اين شارپ تر پيدا نميشه
بستگی به استفاده خودتون داره ، بيشتر استفاده اين لنز برای عکاسی مراسم و عکاسی خبريه که در هر صورت برای جلوگيری از موشن بلور سوژه شما بايد شاتری حدود 1/250 داشته باشی که با اون سرعت احتمال اينکه لرزش تو کارتون تأثير بزاره خيلی کمه
برای استفاده های ديگه مثل فيلم برداری و عکاسی تو نور کم تامرون بهتره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
من حس میکنم لنز من مشکل فوکوس داره، چطور میتونم آزمایش کنم؟ گاها حتی روی 1/320 هم کراپ صد در صد اون شارپنس مورد انتظار رو نداره
IMG_4565.jpg
IMG_4577.jpg
IMG_4639.jpg
IMG_4972.jpg
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
فکر نمی کنم روی اف 2.8 شارپنس ازین بالاتر مورد انتظار باشد. من 24-70 ازین سافت تر هم دیده ام.
سلام
یکی از دوستان من تایپ1 این لنزرو خریداری کرده
روی 24مم فوکوس گیج میزنه یا اصلا فوکوس نمیکنه
البته شرایط نوری طوری بود که خورشید پشت سوژه بود ولی بعد از غروب خورشید که هوا هنوز روشن بود هم فوکوس گیج میزد
کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟
700D + 85 f1.8 +sigma 18-35 f1.8 art+ godox ad360
دانشجوی دانشکده youtobe
فوکسش هیچ لگی نداره...
من این لنز رو 100-400 type 2دارم شارپنس فوق العاده و اتوفوکس سریع و وزن کم و ابعاد کوچیک...حتی با اکستندر ۱.۴ تایپ ۳ در ۵۶۰mm از سیگما اسپرت شارپتر هست...
ویرایش توسط Blackrider : Wednesday 12 April 2017 در ساعت 22:48