این لنز پنکک کنن هم امروز معرفی شد.
این لنز قابل استفاده بر روی دوربین های فول فریم و کراپدار کنن هست و موتور فوکوس آن برای استفاده در حالت فیلمبرداری بهینه شده است.
این لنز پنکک کنن هم امروز معرفی شد.
این لنز قابل استفاده بر روی دوربین های فول فریم و کراپدار کنن هست و موتور فوکوس آن برای استفاده در حالت فیلمبرداری بهینه شده است.
ج.ابراهیمی
امیدوارم جای مناسبی سوالم رو پرسیده باشم،
اگر این لنز رو رو بدنه کراپدار استفاده کنیم ، واید ما از 64 میلیمتری شروع میشه؟
یعنی به هیچ وجه این 64 م.م دیگه کمتر یا بیشتر نمیشه؟
این سوالات مبتدیانه من به خاطر این هست که اصلا از لنزهای فیکس اطلاعاتی ندارم،ممنون میشم موضوع برام روشن بشه.
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
خیلی به اپتیک این پنکیک ها خوش بین نیستم!(احتمالا اثرات لنز 16 مم خودمه!) ولی با دیدن این لنز کورسویی از امید در دلم روشن شد که شاید کنون هم بدون آینه ای با قابلیت تعویض لنز معرفی کنه همچون نکس های سونی با سنسور کراپ 1.6 ...چه شود!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
این لنز یک پرایم پنکیکی است.
لنزهای پرایم کیفیت اپتیک بهتری نسبت به زوم لنزها دارند و لنزهای پنکیک خیلی جمع جور هستند.
البته شاید بشه گفت در عکاسی عمومی میشه ازش استفاده کرد. اما عمومی خیلی واژه کلی ای است.
اما برای عکاسی خانوادگی معمولاً لنز واید کاربرد داره
بزرگترین حسن این لنز هم ابعاد اونه که دوربین شما رو جمع و جورتر و قابل حمل تر میکنه. در نتیجه فکر کنم بهترین مشتری های این لنر سری XXXXD و XXXD باشند. هرچند با توجه به EF بودن لنز XD هم میتونه مشتریش باشه. اما نه به خاطر اندازش!!!
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
خیلی وقته منتظر چنین لنزی هستم و با آمدن ایشون یکی خواهم گرفت. فقط میتونم بگم یکی از بهترین ها برای عکاسی خیابانی است! حتی پرتره!قیمتش هم اگر 200 دلار باشه که واقعا عالیه