سلام محسن خان ..توی ایران وارد شده؟ کسی از دوستان دارد؟
پستت رو خوندم و نتونستم ازش رد بشم ..
حقیقت امر ؛
حدود ۲۰ روزی هست که این لنز به دستم رسیده. یکی از دوستان از آمریکا زحمت آوردنش رو کشید.
تو حراج سال نو میلادی، به قیمت ۱۵۰ دلار خریدم.
جاتون خالی، یه ماهی استانبول بودم و حسابی این لنز رو به کار گرفتم. هم عکسبرداری .. هم فیلم برداری ..
همونطور که از Review های این لنز بر میاد، لنز خیلی خوبیه. فوکوس اتومات سریع و دقیقی داره .. از لحاظ اپتیک هم می تونم بگم جزو بهترین هاست.. ( با 100 L مقایسه کردم )
دوربین بنده 7D هست.این لنز برای فیلم برداری مصاحبه (صحنه ثابت) به نظرتون خوبه؟ برای دوربین های کراپدار (7 دی + 600 دی)؟
آیا کوچک بودنش اگر لازم به فوکوس دستی در زمان فیلم برداری بشویم اذیت کننده نیست؟
سیستم فوکوس این لنز ، شبیه هیچ لنز دیگری نیست. من با لنز های ۱۵-۸۵ و ۱۰۰ ال که جزو لنزهایی با سیستم فوکوس سریع و دقیق هستند کار کردم. این لنز، بر عکس جثه کوچیکش، واقعا محشره. تو نور کم، هم دقت داشت و هم سرعت قابل ملاحظه ..
خیلی سایتها نوشته بودن که این لنز اصلا خوش دست نیست؛ ولی می تونم بگم که واقعا باهاش راحت بودم. بیشتر فیلم هایی که می گرفتم روی دست بود. نسبت به یه لنز شبیه ۱۵-۸۵ ، فیلم برداری خیلی راحت تر بود. رینگ فوکوسش در بهترین نقطه ممکن قرار داره و خیلی روان و خوش دسته.
باید برای یک بار هم که شده از نزدیک، این لنز رو لمس کنید و رینگ فوکوسش رو بچرخونین.. به قول معروف ، "شنیدن کی بود مانند دیدن" ..
در طول سفر یک ماهه ام به جز ۱۰ روز اول ،سه لنز ۱۰۰ ال ، ۱۵-۸۵ و این لنز ۴۰ میلی متر رو به همراه داشتم. از روزی که ۴۰ م م به دستم رسید، دیگه هیچ کدوم از لنز های دیگه رو، رو دوربین نبستم. تو گردش های خیابونی، عکس برداری داخل موزه ها و مساجد و بازارها، عکاسی تو شب و کافه ها، همیشه پای ثابت تجهیزات بود.
طی یکی دو روز آینده هم، نمونه عکس ها با کراپ صد در صدشون رو تو این تاپیک میذارم.
تا اون موقع ..
تو پروفایل 500px ام، ۶-۵ تا نمونه اول رو با همین لنز گرفتم. خوشحال میشم ببینیدشون و نظر بدین ..
موفق باشید ..