دقت کنید به حاشیه اعداد
تصویر از اف 4
تصویر اول ورژن قدیمی
2015-07-02_14-46-11.jpg.
تصویر دوم ورژن STM
2015-06-01_09-38-45.jpg
بله ولی در 5.6 هم برتری با ورژن قدیمی ؟
Canon EOS 600D => Canon EOS 700D => Canon EOS 70D
EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II => EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
سلام
مثل اینکه همچنان دود از کنده بلند میشه:
images5LEVWPAX.jpg
واقعا بعد از 25 سال پیشرفتی در اپتیک حاصل نشده
صرفنظر از اينكه از نظر اپتيكي وضعيت لنز 50f/1.8 STM نسبت به سلفش بهتر شده يا خير، ملاك هاي DxO در بخش امتيازدهي كلي لنز براي من مبهم است. براي لنزهاي f/1.8 II و f/1.4، بيشترين امتياز در بازترين اپرچر حاصل شده كه براي كساني كه با اين لنزها كار كرده اند مبرهن است كه اين دو لنز بدترين و غير قابل قبول ترين وضعيت اپتيكي را چه از نظر شارپنس، چه وينيه تينگ و چه CA در بازترين اپرچر دارند به نحوي كه بازترين اپرچر تقريباً قابل استفاده نيست (خصوصاً در مواردي كه كيفيت تصوير در تمام بخش هاي تصوير مهم باشد نه فقط در مركز آن).
من در نسخه stm نسبت به f/1.8 II، بهبود نسبي اپتيكي را روزنه در f/2.8 و بسته تر ديده ام ولي از نظر دقت، بي صدائي و سرعت فوكوس و همچنين كيفيت ساخت بدنه (ماونت فلزي، رينگ فوكوس و جنس بدنه) ، بسيار بهتر از سلفش است.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 5 September 2015 در ساعت 10:28
امتياز DXO برحسب بدنه(رزولوشن و اندازه سنسور) متفاوت خواهد بود.به طور مثال
50mm-full-score.JPG
50mm-crop-score.jpg
نتايج منطقي هستند و اگر به نمودار مربوط به رزولوشن توجه كنيد دليل اين تفاوت مشخص مي شود(تفاوت در الگوي شارپنس در مركز و لبه كادر).
50mm-full-sharpness.jpg
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
سلام
ابهام من در خصوص اختلاف امتياز بين دو لنز نيست، اين است كه چرا لنز 50f/1.8 II و همچنين 50f/1.4 USM بهترين امتياز خود را به ترتيب در f/1.8 و f/1.4 كسب كرده اند كه در آن بدترين وضعيت اپتيكي را دارند؟
سلام
منم کمی مردد شدم
امروز کمی با این لنز کار کردم اول نتایج چندان چنگی به دل نمیزد ولی بعد از اینکه یه لایوویو شات زدم متوجه شدم که باید فوکوس رو ادجاست کنم
روش دقیق تست و ادجاستو بلد نیستم با +4 ادجاست کردن رو بدنه 70 دی نتایج کاملا رضایت بخش بود و خریدش رو به دوستان توصیه میکنم.
سمپل با دیاف 1.8:
IMG_2065.jpg
کراپ صد درصد:
IMG_20650.jpg
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
بنده هم نگفتم اعداد و ارقام اشتباه هستند، بلكه نحوه نتيجه گيري به درد عكاس نمي خورد. براي كسي كه با اين لنزها عكاسي كرده به هيچ وجه قابل قبول نيست كه بهترين كيفيت اپتيكي اين لنزها در f/1.8 و f/1.4 باشد. فرمولي كه DxO براي جمع بندي و نتيجه گيري استفاده كرده به نحوي است كه چنين نتيجه اي حاصل شده است!
آف تاپيك: با چنين فرمولهايي به اين نتيجه درخشان هم رسيده است كه 18-55 كانن از نظر اپتيكي بهتر از 15-85 كانن است!