"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
مرسی از پاسختون. الان 50mmf1.8 ii تو بازار 340 تومنه.اگه سری stm این لنز هم لرزشگیر نداره آیا می صرفه حدود 200 تومن بیشتر هزینه کنم و stmش رو بخرم؟ آیا این لنز اوقدر سریع هست که وقتی عکسو زوم کنم با کاهش کیفیت«از نظر لرزش اعضای بدن» مواجه نشم. تجربه ی شما چیه تو این قضیه؟
سلام
لرزشگير مي تواند تا حدودي اثر لرزش دوربين ناشي از لرزش دست عكاس را جبران كند ولي نمي تواند باعث حذف "لرزش اعضا بدن" سوژه شود. در صورتي كه لنز لرزشگير نداشته باشد، براي حذف اثرات ناشي از لرزش دست، سرعت شاتر نبايد به طور حدودي از 1 تقسيم بر (crop Factor x Focal lenght) كمتر شود. اگر از اين لنز روي دوربين كراپدار استفاده مي كنيد و دست شما لرزش متوسطي دارد؛ سرعت شاتر از 1/80 ثانيه كمتر نباشد.
با توجه به f/1.8 اين لنز جزو دسته ي لنزهاي سريع محسوب مي شود ولي توجه داشته كه شارپنس اين لنز در f/1.8 زياد تعريفي ندارد و براي رسيدن به شارپنس مناسب، بايد اپرچر را تا حدود f/2.5 ببنديد.
بله به نظر من این لنز کاملا ارزش صرف هزینه بیشتر را دارد. موتور stm قاعدتا فوکوس دقیق تر و سریعتری رو نسبت به نمونه فعلی خواهد داشت (اتوفوکوس نمونه II واقعا در بعضی موارد ناامید کننده است). ضمن اینکه تیغه های دیافراگم این لنز بازطراحی شده اند و در دهانه باز، نورهای خارج از فوکوس بسیار بهتر ثبت می شوند. همچنین با ورود لنز جدید، مطمئنا لنز فعلی با افت قیمت و استقبال مواجه خواهد شد که بازار فروش دست دوم آن را هم کساد خواهد کرد. به نظر من کمی دست نگه دارید و نمونه stm رو تهیه بفرمایید.
مرسی از همه دوستان. کسی میدونه سری stm این لنزو از کجا میشه تهیه کرد. من تو هیچ فروشگاهی ندیدم انگار نیومده ایران فعلا. لطفا اگه کسی جایی رو میشناسه برای فروش این لنز کمکم کنه.
در ضمن سایت آمازون قیمت سری stm و ii این لنزو زده 125دلار پس اگه بیاد ایران حدود 300-400 تومنه؟
این لنز از فرانسه خریداری شد به قیمت 150 یورو ... قیمت فعلی ایران از فرانسه که کشور گرونی هم هست بیشتر است . به محض اینکه دستم رسید یک ریویو خوب از کار کردن باهاش بهتون ارائه میدم ( در مقایسه با 50 قبلی)
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
سلام.
این لنز در تاریخ 10 تیرماه 94 به قیمت 420 هزار تومان (+ هزینه ارسال) از جزیره قشم خریداری شد.
(ناگفته نماند طی استعلام قیمتی از یکی از بازرگانیهای بسیار معروف و محترم پایتخت مبلغ 750 هزار تومان عنوان شده بود)