این لنز چینی تو بازار ایران هست؟ نسخه f/1.4 چطور؟
این لنز چینی تو بازار ایران هست؟ نسخه f/1.4 چطور؟
f/1.4 هم داره انگار
YN_50mm_F1_4_d.jpg
چند وقت پیش ویدئویی از این لنز دیدم تست ظرفیت شیشه لنز
یه آقایی با خودکار بسیار محکم به شیشه لنز ضربه میزد و به اون هم قانع نشد و با چکش آهنگی بسیار محکم به شیشه ضربه زد (هم از پشت هم از رو) ولی هیچ اثری بر لنز نداشت! فقط وقتی با نوک چکش ضربه زد چند خط کوچک بر شیشه لنز افتاد!
این فیلم صحت داره از نظر شما؟ این یک فیلم به ثبت رسیده توسط مردم عادی بود و جنبه تبلیغاتی نداشت
یعنی مقاومت عدسی های کانن اینقدر بالاست که حتی یه لنز ارزان قیمت هم از اون بهره میبره؟
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8
امروز بلاخره این لنز رو خریدم و به نظر من با توجه به قیمتش و لنزهای دیگه ای که دارم (18-55III و 55-250IS II) عالی هست! اصلا دلم نمیخواد از رو دوربینم بازش کنم دیگه!
البته موقع فوکوس کردن خیلی صدا میده! که واسه من که فقط عکس میگیرم مشکلی نیست و دکمه انتخاب فوکوس دستیش خیلی سفته، همش میترسم لنز کنده بشه از رو دوربین! امیدوارم به مرور زمان روونتر بشه.
البته یه نکته مثبت دیگه از وقتی باهاش کار کردم به نظرم رسیده، خلاص شدن از دست زوم کردنه! با این لنز خیالم راحته که امکان زوم ندارم و به بقیه نکات عکاسی توجه ام بیشتر شده.
این رو میزارم
مقایسه شارپ ۳ لنز ۵۰ میلیمتر کانن بر اسا مقایسه The-Digital-Picture هست
امیدوارم بدردتون بخوره
عزیز مگه از جون لنزت سیر شدی؟!
البته که در حالت اتوفوکوس رینگ سفته؛ چون تو اون حالت وصله به چرخ دنده و موتور فوکوس! که اگه یخورده بهشون فشار بیاد تو این حالت یه بلایی سر یکیشون میاد!
اصولا تا جایی که میدونم رینگ فوکوس لنزهایی رو که قابلیت Full time manual ندارند، نباید در حین اتوفوکوس گرفت...