50mm f/1.8 II @ f/1.8
IMG_5296a.jpgIMG_5296aa.jpg
50mm f/1.8 II @ f/1.8
IMG_5296a.jpgIMG_5296aa.jpg
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
سلام دوستان.من یک هفته پیش این لنز رو خریدم.قبلا شنیده بودم که فوکوس این لنز مشکل داره ولی پیش بینی نمی کردم تا این حد داغون باشه.حالا موندم این لنز ها کلا اینجورین یا مال من اینجوری از آب در اومده.با میکرو ادجاسمنت هم نتونستم درستش کنم.آخه مشکل اینجاس که روی سه پایه و با یک سوژه ثابت نتایج یکسان نمیشه.از هر پنج شات شاید یکی واقعا فوکوس باشه.از لحاظ شارپنس اصلا قابل قیاس با 135-18 نیست و در صورت فوکوس دقیق عالیه.ولی فوکوسش اعصابمو خرد میکنه و اعتمادمو کامل سلب کرده.یه جورایی این لنز رو واسه عروسیم خریدم تا بعضی عکسهامونو با این بگیرم ولی با این اوصاف نمیتونم چنین ریسکی بکنم.میترسم با یه مشت عکس داغون و غیر فوکوس روبرو بشم و دیگه حسرت فایده نداره.تو اینترنت خوندم که قابل کالیبره کردن هست.آیا درسته یا نه؟
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
اگر این لنز را برای پرتره با عمق میدان کم خریداری کردید که احتمالا همینطور است مشکل زیادی نیست چون معمولا خیلی نمیتوان روی فکوس این لنزها با عمق میدان کم حساب کرد چون در صورت فکوس دقیق هم با جابجایی دست نقطه فکوس جابجا میشود. فکوس و کادربندی مجدد هم بجای خود! بهترین کادر برای استفاده از این لنز استفاده از سهپایه و لایو ویو برای فکوس است. چون دوربین مستقیما از تصویر روی سنسور برای فکوس استفاده میکند فکوس همیشه دقیق است بعلاوه مشکلات عمق میدان کم و کادربندی هم نخواهید داشت.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوستان من در مورد لنز های کنون اطلاعاتی ندارم
Canon EF 50mm f/1.8 II Normal را برای خواهرم میخوام بخرم روی 60D
الان دیدم قیمت اش 320 تومن هم بیشتر نیست
سوالم اینه
1-ایا این لنز در دیاف های باز مثل 2یا 2.2 کیفیت مطلوب دارد یا نه
2-ایا کنون همین یک لنز 50f1.8 را دارد یا بازم مدل دیگری از 50f1.8 دارد؟
3-میخواد کیفیت مناسبی برای پرتره های قدی داشته باشه.لنز با کیفیت بهتر چی پیشنهاد میدید؟
من خودم 50f1.8G نیکون دارم راضیم.
کیفیت این کنونی مثل مدل نیکونی هست؟
ممنون
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
سلام
من چند سالي است كه از اين لنز استفاده مي كنم.
اين لنز علي رغم اپتيك خيلي خوب نسبت به قيمت كيفيت ساخت پاييني دارد كه علت قيمت پايين آن هم همين است.
1-اين لنز در دياف 2.8 و بعد از آن خيلي شارپ است اما در دياف 2 هم بد نيست.
2-ورژن I اين لنز كيفيت ساخت بهتري دارد، اما بعيد مي دانم بتوانيد دست دوم آن را هم پيدا كنيد.
3-با توجه به وجوه پرداختي اين لنز كاملا شما را راضي مي كند.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
ممنون اقا پویان
تا 500 و اینا هم مسئله ای نیست الان سوالم اینه برای کانن 50 پرایمی که کیفیت مناسب تری داشته باشد هست
نمیدونم مثلا 50 f2 ای یا مثلا سیگما یک مدل با کیفیت تر داشته باشه یا اولین و اخرین انتخاب همین هست
کیفیت بدنه منظورم نیست کیفیت خروجی عکس منظورم هست
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
اگر کمی بیشتر بتوانید هزینه کنید 40mm f2.8 stm گزینه خوبی است شارپنس بسیار عالی و فوکوس خوبی دارد. قیمت به گمانم 600 تا 700 باشد.
پرترهها کار مشترک هستند
من 50 f1.4 رو داشتم و به هیچ وجه راضی نبودم. شارپنس مزخرفی داشت. 85 f 1.8 کیفیت بسیار بسیار بهتری داره. می تونید روی سیگما 50 f1.4 هم فکر کنید. منتهی همه اینها هزینه بالاتری از بودجه شما رو می طلبه