سلام کسی قیمت این 55-250 رو الان نداره؟
این لنز دقیقا کی به بازار معرفی شده؟
راستی انگار نشانگر فاصه تا سوژه رو نداره(همون که به متر هستش و تا بینهایت داره)؟؟
ممنونم
سلام کسی قیمت این 55-250 رو الان نداره؟
این لنز دقیقا کی به بازار معرفی شده؟
راستی انگار نشانگر فاصه تا سوژه رو نداره(همون که به متر هستش و تا بینهایت داره)؟؟
ممنونم
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
سلام
اصولاً هلوی پوستکنده افسانه است... بگذریم.
این پست + و محتویات لینکهایش را کامل خواندید؟
اینها رو هم ببینید:
کد:http://www.dgrin.com/showthread.php?t=84043کد:http://www.pbase.com/linask/lenstest
.
آقا این لنز انگار در اصفهان کاملاً ناشناخته است و هر فروشنده ای سوال می کنی اصلاً از وجود همچین لنزی خبر نداره !
نمی دونم تو بقیه شهرا اوضاع چطوره و قیمت چه تفاوتی کرده ولی بنده با توجه به اطلاعاتی که دوستان در پستهای قبلی دادند و همچنین نمونه عکسها و rewهای سایتهای مختلف به این نتیجه رسیدم که اگر قیمت در محدوده 250-270 باشه واقعاً ارزش خریدن داره.
علی شاكرینی
من کلیات این تاپیک رو مطالعه کردم و با توجه به بودجه ای که برای خرید لنز در نظر گرفتم , تصمیم گرفتم به عنوان اولین تجربه خرید لنز این Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS رو برای بدنه 1000d بخرم , کمترین قیمتی که به من دادند 280000 تومان بود .
ایا به نظر شما من انتخاب خوبی کردم ؟
لطفا اگر پیشنهاد دیگه ای دارید من رو راهنمایی کنید ......................ممنونم
سلام دوستان
این لنز 55-200 رو نسبت به Sigma 70-300mm F4-5.6 Apo DG Macro چطور میبینید؟؟؟با توجه به اینکه تله بیشتری داری و همچنین حالت ماکرو هم داره و در ضمن قیمتشم حدود 270 هست.ممنون میشم مزایا و معایبشو نسبت به 55-200 بگید
Samsung Nx2000
با سلام.
به نظر من در رنج های بالا وجود لرزه گیر بسیار موثر است و این لنز سیگما فاقد لرزه گیر(os) میباشد. ولی راجع به ماکرو اون نظری ندارم.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
سلام
منظورتان از 55-200 همین 55-250 است؟
خرید این لنز (55-250 IS) کاملاً به لنز سیگما ارجح است، شک نکنید. 70-300 سیگما خیلی سافته و ماکرو این لنز فقط به درد تجربه عکاسی ماکرو میخوره.
البته 70-300 سیگما با OS (لرزشگیر) هم ارائه شده که از مشخصات و ... اون اطلاعی ندارم.
پیروز باشید و شاد.
.
سلام
من این لنز رو چند روز پیش خریدم (245 ناصرخسرو)بعنوان یه تازه کار واقعا ازش راضیم و به کسایی که تازه کارشونو شروع کردن،مخصوصا اگه نمی خوان زیاد خرج کنن و علی الخصوص اگه قبلا 18-55 داشتن توصیش می کنم،علاوه بر مزایایی که قبلا گفته شد،بنظرم کار با این لنز باعث می شه بیشتر قدر 18-55 رو بدونید که واقعا داره بهش ظلم میشه
شاد باشید