سلام
البته اگه سابقه ی عكاسی با دوربین های SLR فیلمی (فول فریم) رو نداشته باشید یه كم چیزی كه می خوام بگم براتون نامانوس خواهد بود چون نمی دونید با چی باید مقایسش كنید ولی قضیه از این قراره كه دوربین شما و بسیاری از دوربین های دیجیتال تك لنزی به علت استفاده از در صدی از سطح سنسورشون فاصله ی كانونی لنزها روی اونها (برای اینكه با دوربین های فیلمی بتونیم مقایسشون كنیم) باید در ضریبی معروف به كراپ فكتور ضرب بشه و چون كراپ فكتور دوربین شما 1.6 است یك تله ی 200 روی دوربین شما مثل یك لنز 320 روی یك دوربین فیلمیه.
حالا به همین شل تله ی 400 روی دوربین شما مثل یك تله ی 640 فیلمی خواهد بود. هر چی فاصله ی كانونی بزرگتر باشه زاویه ی دید لنز بسته تره. یعنی وقتی شما با چنین لنزی بخواهید یك سوژه ای رو از فاصله ی دور بهش نگاه كنید كلی طول می كشه تا سوژه رو بتونی توی ویزور پیدا كنی ( به لطف لنزهای زوم این مشكل تا حدی حل می شه) و بعد كه پیدا كردی به علت زاویه ی خیلی بسته ای كه این لنز داره هر حركت میلیمتری لنز باعث حركت چند سانتیمتری سوژه ( = خروج از كادر) خواهد شد حالا وای به حال آنكه سوژه متحرك هم باشه. به همین دلیل برای ثابت نگاهداشتن چنین لنزی به یك سه پایه ی محكم وقابل اطمینان ( و البته كمی گران قیمت) هم نیاز خواهید داشت.
خلاصه منظورم اینه كه سوپر تله فوتو چیزی نیست كه هر عكاس آماتوری مثل بنده و سركار بتونه به راحتی و مرتب باهاش كار كنه و اصولن كاربرد های خاص خودش رو در عكاسی حرفه ای داره ( مثل عكاسان ورزشی و عكاسان حیات وحش و پاپارادزی ها )
فرهاد حسيني
امروز این 70-200 سری ال رو بدون لرزه گیر قیمت گرفم 650
فردا قرار بفرسته برام اگر خواستی بگو تا آدرسش و برات بفرستم
جاهای دیگه قیمت 740 بود ؟!!!
علی باقرزادهCanon EOS 50D
EF 70-200 F4 L USM - Canon 24-70 2.8 L USM
Sigma 10-20 EX DC HSM - EFS 18-55
در مورد تست کردن موافقم آخه اگه اشتباه نکنم توی یکی از ریویو ها دیدم که بعضی از لنزای کانن 200-70 اف 4 سری ال مشکل دارند و حتی در بعضی ریویو ها به ال بودن این لنز به دیده شک نگریسته بودند !!!! البته نمی دونم مغرضانه بود یا نه ؟
با در نظر گرفتن فاکتور قیمت 850 تومنی لنز سیگا در مقابل 1700 دلار کانن اف 2.8 دارای لرزه گیر با شما موافقم.
اصغـرمحمـدی
ممنون از توضيح خوبتون بسيا ر واضح بود حتي براي من كه در زمينه عكاسي مبتدي هستم. با اين تفاسير EF 200mm f/4L usm براي من هم رنج مناسبيه هم تقريبا قيمت مناسبي داره .خيلي دوست دارم در اين مورد نظر شما رو بدونم.:::big grin::: يا اگه لنز ديگه اي سراغ دارين باتوجه به همون قضيه CROP دوربينم بهم معرفي كنين ممنون ميشم.:biggrin:
علی باقرزادهCanon EOS 50D
EF 70-200 F4 L USM - Canon 24-70 2.8 L USM
Sigma 10-20 EX DC HSM - EFS 18-55