Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
این ریویو بسیار جالب رو سایت معنبر DXO Mark Optic انجام داده که خیلی از تصورات رو بهم میریزه ... وقتی لنز های 50 میلیمتر کنار هم صف میشند و مورد تست قرار می گیرند و نتایج آشکار میشه میفهمی قیمت بالا 50 mm f/1.2 لزومن برای شارپنس یا کیفیت جزییات بالای اون نیست ... چرا که شارپنس لنز فسقلی و ارزون قیمت f/1.8 از نظر شارپنس اندکی بالاتر قرار می گیرد ...
اینجا میفهمیم لزوما پرداخت پول زیاد برای یک لنز عکس مارو بهتر نمی کنه ...
Canon EF 50 mm f/1.2 قیمتش در بازار امروز حدود 5.5 ملیون تومان است ولی Canon EF 50 mm f/1.4 1.4 میلیون تومان ... در حالی که شارپنس هردو در یک رنج قرار دارند .
حال سوال اینجاست پس این اختلاف قیمت برای چیست ؟؟
فاکتور های مهم دیگری در لنز f/1.2 وجود دارند که بسیار به ندرت ک عکاس آماتور درگیر آن میشود و کاملا قابل صرف نظر از ... فاکتور هایی مانند CA و وینیت و حتی دیستروشن پایین این لنز در این عمق میدان واقعا قابل چشم پوشی است . همچنین متریال استفاده شده و سیلینگ بی نظیر سری L هم به قیمت اون افزوده
تنها فاکتوری که یک عکاس آماتور رو میتوننه ترغیب کنه برای خرید این لنز دیافراگ 1.2 آن است که یک پله از 1.4 بازتر است ...
اگر یک پله دیافراگم برای شما 4 میلیون تومان می ارزد بسم الله :)
.
.
بازم اشاره کنم که تستی که انجام شده فقط و فقط بر اساس رزولوشن و شارپنس انجام گرفته و فاکتور هایی کا بالا ذکر کردم داخل این تست اعلام نشدند . مطمئنا با اعمال آن فاکتور ها همه ی امتیاز ها جا به جا می شوند
Canon Mount - DxOMark
من بوكه(محوي پس زمينه)ي بهتر لنز 50مم 1.2 نسبت به بوكه ي نه چندان جذاب لنز 50مم 1.4 را هم به فرمايشات شما اضافه مي كنم. همچنين كنترل فلر در 1.2 بهتر مي باشد. در مقابل سرعت فوكوس 1.2 از 1.4 كمتر مي باشد.
Canon EF 50mm f/1.2 L USM Lens Review
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
دوستانی که این لنز رو دارند لطفا بفرمایید از نظر ساخت و سیلینگ چگونه است آیا کیفیت ساخت خوبی دارد ؟؟
ارادتمند
کیفیت ساخت این لنزرا چندان دوست ندارم و به نظرم ۵۰ سری جی نیکون بدنه بهتری دارد ، دارای سیلینگ نیست تا زمانی که روی آن آب نریزد مشکلی ایجاد نمیشود
نظر کن راکول هم خالی از لطف نیست
Canon 50mm f/1.4 USM Review
کيفيتش از 50 1.8 بهتره اما مشکل طراحی اي داره که اگر بهش از جلو ضربه بخوره فکوس از کار مييوفته
من اين مدل رو داشتم اگر از اين رنج خوشتون ميآد به جاش سيگما 50 1.4 رو بگيريد هم شارپ تره هم کيفيت خيلی بهتری داره و بوکه قشنگی هم داره
(سيگما رو هم داشتم و راضی بودم اما چون اين فوکال رو دوست ندارم فروختم که دوباره 35 1.4 بگيرم )
سلام دوستان عزیز.
بنده یک لنز 50 فیکس گرفتم با f 1/4
دوربینم هم 6D هست.
مشکلی که من دارم اینکه لنز من خیلی سخت میشه باهاش فکوس کرد. به نوعی تمام فضا رو تار میکنه و به اندازه یک نخود روی سوژه فوکوس میکنه.
کلا عملیات فکوس کشی باهاش سخت انجام میشه. باید اینقدر قربیلک فکوس رو بچرخونم تا بتونم روی سوژه فکوس کنم. بیشتر عکس ها هم تار میشه و فکوس روی نقطه ای میشه که من اصلا نمیخوام! (البته باهاش عکس های فوق العاده ای هم گرفتم)
میخواستم بپرسم این خاصیت این لنز هست یا مشکلی داره؟ اخه یک ویدیو دیدم تو یوتیوب که توضیح میداد این لنز فکوس کشی توش خیلی حساسه.
ممنون میشم راهنمایی کنید