پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
با سلام
بهتره 2-3 استاپ دیافو ببندید و با بازترین دیاف عکاسی نکنید مثلا f/4 چون هم شارپنس بیشتر میشه هم فکوس راحت تر. تمام لنزهای پرایم با دیاف باز(1.2 , 1.4 و 1.8 ) همینطورن! البته گاها اشتباه هم فکوس میکنند و گزارشهای زیادی از کاربران مبنی بر front focus وجود داره!
توصیه: اگر فرصت تنظیم فکوس بر روی مدل مورد نظرتون رو دارید, رو مد لایو ویو و با بزرگنمایی فکوس رو تنظیم کنید که دقیقتر هم باشه(البته بشرطی که مدل تکون نخوره و شما هم رو سه پایه عکاسی کنید)!
موفق باشید
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
سلام دوست عزیز
عکاسی با f پایین و عمق میدان کم برای کسی که مدتی عادت به کار کردن با لنزهای وایدتر با f بالاتر دارد اوایل کمی سخت است
سعی کنید از همان فوکوس اتوماتیک استفاده کنید اما اگر شما بعد از فوکوس سعی کنید کادربندیتون رو تغییر بدید حتی اگر هنگام شات زدن کاملا تکان هم نخورید نقطه فوکوس شما تغییر خواهد کرد
لذا توصیه می کنم اگر از اشیا بی جان عکس میگیرید از سه پایه استفاده کنید
اگر outdoor کار می کنید مشکل سرعت نخواهید داشت و روی دست به راحتی میتونید پرتره های زیبا بگیرید منتها بعد از کادربندی نباید دوربیتان تکان بخورد و نیز هنگام شات زدن
کمی تمرین نیاز دارد. برای مثال من هنگام شات زدن نفسم را حبس می کنم و با اینکار نوعی تمرکز تعادلی روی دستهام به وجود میارم با کمی تمرین درست میشه.
این لنزی که شما دارید یکی از بهترین لنزهاست اگر شما با لنزی مثل 85 سامیانگ کار کنید که فوکوسش دستیه اونوقت کار از این هم مشکل تر میشه
اگر indoor کار می کنید و کار پرتره می کنید توصیه ام به شما این است که سعی کنید مکانی باشه که بوکه مناسبی به شما بده سپس با ابزارهایی نوری معمولی میتونید نور متمرکز روی سوژه ایجاد کنید ( اگر فلش اکسترنال ندارید ) مثلا من بارها از نور مانیتور و ال سی دی استفاده کرده و نتایج عالی گرفتم
یک مورد که امتحان کردم و نور سافت هم به من میده اگر جلوی پنجره زیر پرده سفید داشته باشید چون زیر پرده ضخیمه نور به هنگام عبور سافت میشه سوژه روبه پنجره و شما پشت به پنجره میتونید عکس بگیرید
در کل این طور بگویم که اگر ناراحت نشوید اکثر افراد به جای اسمرار در کار ، سعی دارند ضعف هامون رو همیشه به ابزارهاشون نسبت بدهند و به نوعی از واقعیت فرار کنند
البته در آخر یه نکته رو هم اشاره کنم که لنزتون رو در روی سه پایه تنظیم کنید و تست کنید ببینید مشکل بک فوکوس دارید یا خیر
یا حق
موفق باشید
داود معانی
تشکر میکنم از راهنمایی دوستان عزیز و ببخشید که اگر سوال ها مبندیانه هست
متاسفانه من بیشتر عکس هایی که با دوربینم گرفتم با دیاف باز بوده. مثلا تا حالا از عدد 2 بالاتر نذاشتم. چون من یک شاخه فلش برق و باتری دارم
که تو محیط بیرون باهاش عکس بگیرم. اگر دیاف رو ببندم جبران نور دهی رو چه طور انجام بدم؟ با دستکاری سرعت شاتر؟
در ضمن وقتی فوکوس رو در حالت اتومات قرار میدم احساس میکنم فکوس رو نقطه های دلخواه من انجام نمیشه!
ممنون
درود دوست گرامی!
مثلث نوردهی شامل دیاف,شاتر و نهایتا ایزو هست. بالا بردن ایزو بعنوان آخرین ابزار برای رسیدن به نوردهی مناسبه که تا حد مشخصی که به عکس صدمه نزنه و باعث اثر نویزی مخرب نشه , قابل افزایشه , از اون به بعد باید از فلاش استفاده کنید.(البته در پرتره در روز روشن در موارد ضد نور هم با وجود نور کافی میشه از فلاش استفاده کرد که بحثش جداست)
در مورد فکوس هم باید "نقاط اتوفوکوس "رو بصورت دستی روی سوژه مورد نظر انتخاب کرده و همیشه نمیشه از فکوس نقطه مرکزی استفاده کرد.(چون جابجایی کادر ممکنه سوژه رو از فکوس خارج کنه)
در پرتره از نقاط اتوفوکوس اتومات سعی کنید استفاده نکنید چون که دوربین نزدیکترین محلی که در نقاط فکوس شما داره رو برای فکوس انتخاب میکنه!
(مثلا ممکنه بجای صورت روی زانو یا شانه فکوس کنه )
بابت آف تاپیک بودن عذرخواهی میکنم!
ویرایش توسط SHOK53 : Saturday 13 December 2014 در ساعت 19:37
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
در مد اتوماتیک عکاسی نکنید. حتماً نقطه فوکوس را خودتان انتخاب کنید. در مد Av یا Tv عکس بگیرید (مد Av عمومیت و کاربرد بیشتری دارد). در صورت امکان از سه پایه استفاده کنید.
در صورتی که دوربین روی دست عکس می گیرید سرعت شاتر از 1/150 ثانیه کمتر نشنود. به جز مواردی که می خواهید عمق میدان خیلی کم باشد از دیافراگم (اپرچر) خیلی باز استفاده نکنید. در صورت کمبود نور و عدم امکان استفاده از فلاش، ایزو را بالا ببرید.
یکی از دوستان این لنز رو داره، در موردش که صحبت می کردیم گفت که رینگ فوکوسش سفت بوده دادم برام عوض کردن !
خواستم ببینم همچین موردی در این لنزها بوده؟ و آیا برای این مشکل فراخوانی داده شده ؟
تشکر....
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
اين لنز خيلی حساسه و با کمی فشار از جلو آسيب ميبينه و رينگ فکوس از داخل تاب برميداره
تعمير کردنش هم کار سختی نيست