ظاهر این لنز نشان میدهد پلاستیک لنز مانت نیست درسته ؟
ظاهر این لنز نشان میدهد پلاستیک لنز مانت نیست درسته ؟
بله در مشخصات دوربين آمده كه ماونت فلزي است :
The 18-200mm feels reasonably well-made, with build quality fairly typical of Canon's mid-range zooms (similar to the popular 70-300mm F4-5.6 IS USM), and is a fractionally larger and heavier than Nikon's equivalent. The mount is metal, and the barrel and extending sections made from high-quality plastics. The bulk of the barrel is made up of the large zoom ring, with a slim manual focus ring towards the front
سلام ...
با توجه به اینکه ظاهرا این لنز قرار نیست کیفیت خارق العاده ای داشته باشه و البته با توجه به رنج مناسبش، فکر می کنین معقوله که برای 30D یا 40D فعلا از خرید 17-85 صرف نظر کنم و صبر کنم تا این بیاد؟ فکر می کنین کیفیت اپتیکیش نسبت به 17-85 چطور باشه؟ و در مقایسه با 18-200 نیکون؟
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
سلام من کانن 350 دي دارم اين لنز روي ان سوار مي شود الان 28 - 135 دارم اين لنز مي تونه جايگزين ان باشه براي کار هاي من که در حوزه خبرنگاري ورزشيه ممنون
چند تا عکس با این لنز و کنون 50d
امیدوارم تکراری نباشه.
http://photo-cafe.jp/scoop/archives/...50d_photo.html
سلام دوستان
اگر امکان داره این لنز رو با 200-18 سیگما مقایسه کنید و نهایتا بفرمایید که با چه حدود قیمتی میشه تهیش کرد؟
نظر Juza در مورد 18-200 کنن:
This lens has been a positive surprise! Of course, it is super versatile, the 11x zoom ratio is spectacular.
It is pretty compact, not much bigger than 17-85 IS; the stabilizer is silent and it works well.
The AF is surprisingly good! Last year I tried the Nikkor 18-200, and the Canon lens seems to have a slightly faster AF, in spite of the non-USM motor!
Another surprise has been the image quality - very good! Between 18 and 100mm it has good sharpness, even for the 50D sensor; at 200mm it is a bit softer, but still 100% usable.
هم از سرعت فوکوس و هم از کیفیت تصویرش راضی بوده است.
کد:http://www.juzaforum.com/forum-en/viewtopic.php?f=2&t=2786
فکر می کنید کی این لنز به بازار ایران بیاد ؟ و یا می تونه جایگزینی برای 55-18 + 250-55 کانن باشه؟
سعید ممدوحی