من هم با جناب روزبهانی موافقم خودم 70-200 بدون IS دارم و همین باعث شده لرزش دستم رو کم کنم ( منکر بهتر بودن IS نیستم )
من هم با جناب روزبهانی موافقم خودم 70-200 بدون IS دارم و همین باعث شده لرزش دستم رو کم کنم ( منکر بهتر بودن IS نیستم )
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
از دوستان عزيز بابت پاسخ هاي مفيد سپاسگزارم
جناب كمال متاسفانه تصاوير حاوي اگزيف نيستند. لطف ميكنيد اطلاعاتي از سرعت و دياف و فاصله كانوني و در صورت موجود بودن فاصله از سوژه را در دو تصوير بفرماييد.
ممنون
سلام دوستان
من 5شنبه از پایتخت یه 70 200 is f4 خریداری کردم به گارانتی آفومار
دیشب باهاش عکاسی کردم و اون توقعی که از صحبت دوستان داشتم در مورد شارپ بودن تو نتیجه عکسام ندیدم
حالا شاید من توقع بیش از حد داشتم ، یکی از عکسا که دیگه خیلی شارپ شد را میزارم (( دیگر عکسا به این شارپی نبود و خیلی کیفیت عادی داشت))
ممنون میشم ببینید و نظرتون را بگید
که اگه لنز مشکل داره سریع اقدام بکنم
کد:http://www.4shared.com/photo/YyuAD4ha/Picture_031.html
علیرضا عابدانایــــــــن نیــــــــز بگــــــــذرد
سلام
با این عکس که شما نشان دادید فعلا دلیلی بر بد بودن لنز شما نیست. ایزو 3200 روی فوکال لنت 200 با سرعت شاتر 1/160 بدون فلش.
اگر روی 3 پایه عکاسی کرده اید سعی کنید لرزشگیر رو خاموش کنید. اگر نکات درست هم رعایت شده باشد قسمت اعظمی از ثبت شما به دلیل عمق پایین میدان دچار محوی خواهد شد میماند منطقه وضوح که ایزو 3200 توام با لرزش که من روی عکس شما میبینم (ناشی از دست، یا احیانا لرزشگیر، یا حرکت سوژه که به دلیل فاصله کم تاثیر آن نسبت به سرعت شاتر دیده خواهد شد)
بررسی کنید لنز روی 3 پایه لرزشگیر روشن در لایوویو زمانی که دوربین به کامپیوتر متصل است روی 10 ایکس بزرگنمایی LCD ببینید بی آنکه به لنزدست بزنید لرزشی در تصویر میبینید؟ اگر لرزش میبینید موقع عکاسی روی 3 پایه حتما لرزشگیر رو خاموش کنید.
اگر میخواهید از عملکرد لنز خودتان اطمینان پیدا کنید ابتدا از سوژه ثابت با ایزو از 100 الی 400 روی 3 پایه با تایمر و لایوویو با فکوس دستی از یک منطقه صاف ثبتی انجام دهید آنموقع ببینید نتیجه کار چیست؟
موفق باشید
سلام
شاتر 160/1 روی 200 مم و ایزوی بالا نمیتونه ملاک باشه. احتمالاً لرزشگیز هم خواموش بوده توی عکس لرزش دیده میشه. تو نور روز و با شاتر بالا روی ایزو 100 امتحان کنید...
ببخشید خط خط رو خط با آقای قشقایی
سلام
از جناب قشقایی و میلانی تشکر میکنم بابت پاسخ سریع
من چندین عکس دیگه در روز گرفتم و دوربین به روی دست و لنز هم لرزشگیرش روشن و لرزشگیر روی مد 1
عکس اول دوربین روی مد auto و عکس دوم منوآل
عکس ها به روی دوربین خیلی شارپتر دیده میشوند ولی وقتی به کامپیوتر انتقال میدهم به ان حدی که در دوربین شارپ هست نیست!!کد:http://www.4shared.com/photo/KBbxLegc/Picture_006.html http://www.4shared.com/photo/9_ysE6uG/Picture_007.html
یه سوال دیگه ، احساس لقی چیزی داخل لنز طبیعی هست؟؟ اگه لنز را تکون کوچک بدیم انگار یه چیزی داخل لنز لق هست
دومی که اگزیف ندارد. مشکل شارپنس هم ندارد. البته باز هم سوژه متحرک است و سرعت هم چندان بالا نیست اما معلومه که عکس شارپه موها کاملا مجزا شده
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
بازم ممنون از پاسختون جناب میلانی و بن عباس
عکس دوم اگزیفش :
فوکال لنت : 121mm
دیاف : 7.1
ایزو : 100
شاتر : 1/640
حالت عکاسی : دستی ، منوآل