دوست عزيز
باتوجه به توصيه تعداد زيادي از دوستان، بنده ضمن احترام به نظر جناب saed_violin ، دربست نظرات ارائه شده دوستان درمورد برتري لنز 200-70 اف4 آي اس را تائيد ميكنم.
نكاتي ر ا هم بنده اضافه مي كنم:
من تجربه خريد و كار با هردو لنز را دارم.بعد ا ز مدتي كه لنز 200-70 بدون لرزشگير را داشتم آنرا فروختم و يك نسخه لرزشگيردار خريدم.
هردو لنز را دست دوم خريدم.لنز اول لنز خوبي بود و كيفيت خوبي هم داشت ولي بامرور عكسهايم متوجه شدم هرجا كه نوركم بوده عكس فلو شده. شايد دست من لرزش زيادي داشته باشد.به قول دوستان با اين لنز نميتوانيد برروي دست باسرعت كمتر از 1/200 از كيفيت مطمئن باشيد.
من بعد از اين تجربه از خريد اول
پشيمان شده و خيلي راحت توانستم آنرا به همان قيمت خريد بفروشم و با افزودن 400 تومان يك نسخه لرزشگيردار سالم وتميز بخرم.شايد شما هم بتوانيد با قيمت حدود 1 ميليون تومان يك نمونه دست دوم تميز پيدا كنيد.
تفاوتهاي فني دولنز در
اينجا به صورت فهرست وار ارائه شده است.
اما برتريهاي لنزكانن 200-70 اف4 IS بر نسخه بدون لرزشگيردار به وجود لرزشگير محدود نميشود.بلكه نسخه آي اس:
1-شارپ تر است
2-كنتراست رنگ بهتري دارد
3-كيفيت ساخت بهتري دارد و تكنولوژي آن 7 سال جديدتر است.(2006 دربرابر 1999)
4-نسخه لرزشگيردار ازنظر نفوذناپذيري دربرابر آب و گردوغبار (WEATHER SEALING) يك لنز ال تمام عيار است.حال آنكه نسخه بدون لرزشگير فاقد اين مشخصه است.
5-تيغه هاي ديافراگم آن لبه گرد است و اين به معني كيفيت خيلي بهتر بوكه آن است(نسخه بدون لرزشگير فاقد اين ويژگي است) خودم هم مقايسه كردم.
به نظر بنده اگر ميتوانيد همان نسخه لرزشگيردار را بخريد كه پشيمان نخواهيد شد.
اگر محدوديت بودجه داريد و چاره اي جز خريد يك نسخه بدون لرزشگير باقي نمانده، سعي كنيد دست دوم آنرا بخريد تا بعداً كه بودجه تامين شد بتوانيدبا ضرر كمتري آنرا بفروشيد و نسخه لرزشگيردار را بخريد.
موفق باشيد