Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
تست تو شرایط محیط بسته و شرایط مثلا فروشگاهی دردی رو دوا میکنه.
به اعتقاد من اگه از سایتهای معتبر استفاده کنی نتیجه بهتری داره.
مثل digital picture که حتی امکان این رو بهت میده تا با تله کانورتور 1.4 و 2 هم تصویر رو رو لنز دلخواهت ببینی.
ولی در 70-200 اف 4 شک نکن. بسیار بسیار شارپ
آنها جای خود
اما مطمئن باشید دست گرفتن تجهیزات پیش از خرید و چند شاتی زدن خیلی از دو دلیها را برطرف میکند...
Amirmisagh بنده هم دو دل بودم بین F2.8 و 4 که به لطف یکی از دوستان (bitab_arm) و امتحان همزمان دو لنز و مسجل شدن سنگینی F2.8 وزنه رفت طرف دیگر.
پیروز باشید...
ویرایش توسط Vahid : Tuesday 17 August 2010 در ساعت 18:32
.
آقای bitab_arm متأسفانه گویا سقف پیام هاشون پر شده.
اگر این پست رو میخونن لطفاً این مشکل رو مرتفع کنن.
با تشکر از آقایان محترمی که با کمک ها و راهنمایی هاشون بنده رو شرمنده میکنن.
امیر نادری
سلام
اگر من جای شما بودم در خرید 200-70 اف2.8 جدید شک نمیکردم.تله اون برای من کوتاهه وگرنه قطعا تا آخر تابستون میخریدمش...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوستان یک سوال هم من دارم
جدیدا به فکر خریدن این لنز افتادم البته از گذشته دوست داشتم بخرم ولی یک کم از نظر مالی برام سخت بود ولی در حال یک سری از تجهیزات اضافی و لنز 55-250 رو فروختم تا بتونم به این آرزو نزدیک بشم و سوالم این هستش که 70-200 f/4 is رو بگیرم یا بدون is رو با وجود تفاوش قیمتی حدود 500 هزار تومن این رو میپرسم چون اگر بخوام بدون is رو بگیرم همین فردا میتونم برم سراقش ولی اگر بخوام با is بگیرم باید کمی صبر کنم ولی برام سخت نیست که کمی صبر کنم برام مهمه که چیزی که میگیرم بعدا پشیمون نشم از خریدش
ممنونم از همه دوستان عزیزم
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
فقط یک نکته رو بیاد داشته باشید که ورژن با لرزشگیر به طرز قابل توجهی شارپتره و تفاوت اون فقط is نیست.همونطور که جناب روزبهانی هم فرمودن is دار پشیمونی نداره...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با توجه به دوربینهایی که دارید, در صورت استفاده از ایزو های خیلی بالا عکسهاتون نویزی خواهد بود.
نتیجه اینکه اگر لنز بدون IS رو بگیرید در شرایط کم نور براتون کارایی نداره.
اگر عکسهایی در شرایطی میگیرید که نیاز به سرعت های 1/200 یا پایین تر دارید به نسخه IS دار نیاز خواهید داشت.
به نظر من احتمال اینکه نسخه بدون IS رو بگیرید و پشیمون بشید از احتمال اینکه نسخه لرزش گیر دار رو بگیرید و پشیمون بشید خیلی بیشتره.
ج.ابراهیمی