نوشته اصلی توسط
manuelcalavera
از پاسختون ممنون ...
برخوردن نداره اصلا" :) ولی قضیه اینه که من مدت ِ زیادیه که عکاسی میکنم ... متاسفانه در آموزشگاه ِ ما ، زیبایی شناسی خییییلی بیشتر از اصول فنی مورد توجه قرار گرفته و واقعا" در درس ِ لنز ها ، به یک واید ، نرمال و تله بسنده شده .
برای همین هست که با توجه به مدت زمانی که دارم کلاس میرم و دوربین دارم احساس کردم یه عامل ِ Push باید وجود داشته باشه تا وقت ِ بیشتری واسه بزرگترین علاقه ی زندگیم بذارم .
اگر سوال ِ خنده داری بود ببخشید ولی خب ، من 21 سالمه و فک میکنم جای یاد گرفتن دارم هنوز . همه دوست دارن به مقصد برسن و بعضی ها کلا" مسیرش رو مث ِ من اشتباه انتخاب میکنن که نتایجی مث ِ سوالی که پرسیدم داره ...
من نزديك يك صفحه مطلب نوشته بودم كه با زدن دكمه ي ارسال همش پريد و الان خيلي سختمه كه از اول تايپ كنم :(
خوب اين خيلي خوبه. ببينيد شما الان يك لنز متوسط خوب به اسم 85-17 داريد. فاصله ي كانوني 17 روي دوربين هاي من و شما مي شه معادل 27 ميليمتر كه مي شه گفت وايد خوبيه و به ندرت عكاساني كه كارهاي خيلي خاص نمي كنند به فواصل وايد تر از اين نياز پيدا مي كنند. پس شما از وايد تا تله ي كوتاه رو داريد. حالا مي خواهيد تله ي كمي بلند تر رو تجربه كنيد. خوشبختانه كنن 4 لنز خوب در رنج ( يا به قول دوست خيلي عزيزم عليرضا غفاري بازه ) 200-70 براي علاقمنداش ساخته كه همگي لنزهاي خوبي اند و من به شماEF 70-200 L f/4 IS رو پيشنهاد مي كنم. با خريد اين لنز شما به يك لنز تله ي متوسط تا كمي بلند دسترسي پيدا مي كنيد كه اگر نخواهيد از حيات وحش يا پرندگان كوچك در دوردست عكاسي كنيد كاملا شما رو راضي مي كنه. با اين تركيب شما يك Overlap خوب از 70 تا 85 هم داريد و با توجه به اينكه فاصله ي كانوني ايده آْ براي پرتره ( در دوربين هاي ما) حدود 70 تا 100 است شما مي تونيد با هر دو لنزتون پرتره هاي خوبي بگيريد.
حسن ديگر اين لنز اينه كه لنز خوشنام و پر طرفداريه و اگر به هر دليلي در آينده( مثلا نياز به تله ي بلندتر) بخواهيد بفروشيدش به راحتي فروش مي ره.
اين لنز بالاي يك ميليون تومن قيمت داره و اگر بودجه اش رو نداريد يك راه حل جايگزين ولي كم كيفيت تر فروش 85-17 ( حدود 300 تا 350) و خريد يك لنز EFS 18-55 IS و يك لنز EFS 55-250 IS است كه در مجموع مبلغ اندكي بايد سر بدهيد . 250-55 كيفيت خيلي متوسطي نسبت به 200-70 دارد ولي براي بودجه هاي كم خيلي مناسب است. 55-18 نسخه ي جديد هم از لحاظ كيفيت حتا از 85-17 بهتر است.
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-S-18-55mm-f-3.5-5.6-IS-Lens-Review.aspx
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-S-55-250mm-f-4-5.6-IS-Lens-Review.aspx