جناب آريان
شما بالاخره چيكار كرديد ، شديدا پيگيرم ببينم ، با اين مسئله چطور برخورد كرديد.
در صورتي رسيدن به نتيجه حتما خبر دهيد
ممنون
جناب آريان
شما بالاخره چيكار كرديد ، شديدا پيگيرم ببينم ، با اين مسئله چطور برخورد كرديد.
در صورتي رسيدن به نتيجه حتما خبر دهيد
ممنون
سياوش
It is not the gear, it is the guy behind the camera :)
سلام
راستش قصد خريد 24-70 رو داشتم تا امروز .ولی امروز جايی بودم که مجبور بودم مداوم لنز رو عوض کنم و واقعا برام ايجاد زحمت کرد .يعنی عملا نميشه در يک مراسم اين کار رو کرد به علاوه اينکه کلی گرد و قبار وارد دوربينم شد .حالا باز هم تو يک برزخ فکری هستم .اميدوارم پستچی يک کيف پر ا ز پول برام بياره و بتونم 28-300 رو بگيرم و از اين لنز عوض کردن راحت بشام .
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
خيلی گرون تقريبا 3400$ در مياد !!!! نه کرايه هم نميدان .فعلا فقط برزخ فکری دارم که البته علت اصلی هم پول!
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
کاوه دلار امريکا هست .تو کانادا گرون تر هست اگه همون دلار رو بخواييد به دلار کانادا تبديل کنيد .
سلام دوستان
مشکلی که من پیدا کردم در زمینه رنج لنر نرمال زوم است. من مدتهاست که از Canon 18-55mm IS برای این رنج استفاده میکنم و ازش هم راضی بودم تا اینکه چند وقت پیش Canon 70-200 f/4 IS خریدم و مشکل من از اینچا شروع شد که کیفیت و شارپنس 18-55 دیگه منو راضی نمیکنه. یعنی اختلاف کیفیت اپتیکی بین این دو لنز کاملا مشخص است.
می خواهم یک لنز در حد کیفیت 70-200 در رنج نرمال بخرم.
در مباحث مربوطه خواندم که دوستان گفته بودند که 24-105 فرق خیلی محسوسی با 18-55 ندارد و بیشتر بدنه بهتری دارد و حداقل فرق اپتیکی آن خیلی محسوس نیست.
از Canon 24-70 خیلی تعریف شنیدم ولی با IS نبودنش مطمئنم مشکل پیدا خواهم کرد.
لطفا منو راهنمایی کنید.
در ضمن توجه داشته باشید که در حد کیفیت 70-200 لنز می خوام پس لطفا لنزهای سیگما توصیه نکنید.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2