بلاخره امروز لنز رو خریدم از پیکس به قیمت 770 تومان
انشالله فردا میرسه خیلی شوق دارم ببینم چقدر کیفیت عکسهام تغییر میکنه
از تمام دوستانی که بنده رو راهنمایی کردند ممنونم
بلاخره امروز لنز رو خریدم از پیکس به قیمت 770 تومان
انشالله فردا میرسه خیلی شوق دارم ببینم چقدر کیفیت عکسهام تغییر میکنه
از تمام دوستانی که بنده رو راهنمایی کردند ممنونم
سلام !
دوستان من میخوام این لنز رو تهیه کنم و از دوستان کمک میخوام که راهنماییم کنن:
دوربین فعلی من D5500 هست و لنزش از نوع جدید AF-P VR 18-55 هست !راستش من پرسیدم و گفتن این لنز برای جاهای کم نور و عکاسی جانوادگی و خیابان و منظر هست و کیفیت بسیاز خوبی داره !من اصلا اهل لنز زوم نیستم و بیشتر کیفیت عکس برام هم هست ! میخواستم بدونم نسبت به لنزی که دازم کیفیت خوب عکسو بهم میده ؟چقدر نسبت به لنز من با کیفیت هست ؟لنز من فابریک دوربین هست !ممنون میشم راهنمایی کیید !
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
ممنون ... دوست عزیز راستش من میخواستم یه لنز خوب و باکیفیت تر از لنز فعلی دوربینم داشته باشم تا بتونم بهتر عکس بگیرم و عکسای با کیفتر داشته باشم.تو خانواده تو خونه در محیط های باز مثل کوه و جنگل و پارک از فضای باز و طبیعی حداکثر استفاده و کیفیت رو داشته باشم بدون زوم .لنز فعلی من لنز سری جدید نیکون هست
AF-P 18-55 VR
دوربین من هم D5500.من اهل زوم نیستم و کلا لنز زوم بدردم نمیخوره. و استفاده ندارم.حالا من که از دوستان پرسیدم گفتن این لنز لنز خوبی هست و نور خیلی عالی میگیره.
حالا گذشته از همه این حرفا اگر بخوام لنز خوبی داشته باشم با توجه به استفاده من که در بالا هم گفتم چی پیشنهاد میدید؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
تا اساتید راهنمایی کنند بنده عرض کنم که دقیقا چطور به این نتیجه رسیدید که زوم بدرد شما نمی خوره؟معمولا اغلب دوستان یک عدد زوم مید رنج هم در کنار سایر لنزها دارند.بنده پیشنهاد میکنم فعلا یکعدد 140-18 تهیه کنید و اغلب فواصل کانونی رو امتحان بفرمایید تا نیاز شما دستکم در انتخاب فوکال لنزهای فیکس مشخص بشه.همینجوری ور دارید یکعدد 50 بخرید که نتیجه ای نداره.
ویرایش توسط S Noora : Friday 17 June 2016 در ساعت 00:10
با سلام ،
از عزیزان کسی تجربه مشکل بک فوکوس با این لنز رو داشته ؟