دوستان با توجه به قیمت 550 تومن برای اکبند نسخه قدیمی D لنر
قیمت کار کرده این لنز D حدودا چقدر باید باشه ؟
علی اسلامیان
سلام دوستان. میشه یکی راجع به تفاوت عمده این لنز با ۱.۴ برام توضیح بده؟؟؟؟
مزایای 1.8:
1. سرعت فوکوس 1.8 در حدود 1 ثانیه سریعتر از 1.4 هستش.
2. لنز 1.8 از یک المان AS بهره میبره.
3. وزن کمتر 1.8 نسبت به 1.4
4. متعادل بودن شارپنس تصویر در تمامی فواصل کانونی.
معایب 1.8:
تقریبا در تمامی فوکال ها مقداری Distortion یا اعوجاج دیده میشه.
مزایای 1.4:
1. دیافراگم 9 تیغه ای در برابر 7 تیغه ای 1.8 که باعث می شه بوکه بهتری بده اما این تفاوت چندان محسوس نیست در مقایسه با 1.8.
2. 2/3 استاپ دیافراگم باز تر.
معایب 1.4:
اصولا کسی که لنز سریع می خره بیشترین کاربرد این لنزها برای محیطهای کم نور و پرتره هست حالا چون لنز 50 مم هست و دیدی معادل دید چشم انسان داره می شه به عنوان لنز برای عکاسی روزمره هم ازش استفاده کرد. مشکل لنز 1.4 در اینجاست که این لنز در فوکال 1.4 کیفیت تصویر قابل قبولی نداره هم از نظر شارپنس هم CA . حتی این لنز Spherochromatism هم داره که خوب روی کیفیت بوکه تاثیر منفی خواهد گذاشت. عملا استفاده از اون در فوکال 1.4 رضایت بخش نیست و مجبورید از فوکال 2 به بالا استفاده کنید که البته مثل تمامی لنزها بیشترین کیفیت و شارپنس اون در فوکال های 5.6 و 8 هستش.
من خودم بین این لنز و 1.8 مونده بودم که حالا با قطعیت می گم که انتخابم 1.8 خواهد بود.
مگه سرعت فوکوس هر کدومشون چقدره یک ثانیه تفاوت سرعت فوکوس خیلی زیاد به نظر میرسه.1. سرعت فوکوس 1.8 در حدود 1 ثانیه سریعتر از 1.4 هستش.
بله شاید هم بیشتر از 1 ثانیه و میشه گفت چیزی حدود 1.2 ثانیه. اینه که کسایی که این لنز رو خریدن سرعت فوکوس این لنز رو جزو معایب این لنز قلمداد کردن و بر عکس کسایی که 1.8 خریدن از سرعت فوکوس بالای اون راضی بودن.
در کل خرید 1.8 بهتر و با صرفه تر از 1.4 هست. همون طور که عرض کردم کسی که 1.4 می خره حتما این لنز رو برای استفاده در محیطهای بسیار کم نور و چالش بر انگیز می خره و نمی تونه از 1.4 اون کیفیت لازم رو استخراج بکنه.
دوستان سلام. همونطور که تو تاپیک قیمت لنزها اعلام کردم من این لنز رو با قیمت خیلی مناسب از بندر عباس خریدم. حالا میخوام یه فیلتر خوب براش بخرم. هدفم از خرید فیلتر فقط محافظت از گرد و خاکه. اول نمیخواستم بخرم اما بعد دیدم قسمت داخلی لنز متحرکه و راحت خاک میتونه بره پشت لنز. روی دوتا لنز 1.8 قبلیم یه marumu uv haze داشتم که موقع عکس گرفتن اگر منبع نوری مثل شمع یا لامپ توی عکس بود اونو دوتا نشون میداد و مجبور بودم درش بیارم. حالا دوستان توی فروم فیلتر اطلاعاتی راجع به marumi uv multicoated نداشتن و پیشنهادشون فیلتر هاما اچ دی بود. که یکم گرونه با بودجه الانم! اینجا کسی هست که از این مارومی مولتی کوتد استفاده کرده باشه؟؟ میخوام ببینم این هم مشکل دوتا کردم لامپارو داره یا نه؟