من از اون دسته آدما نیستم که در مورد حرفی که قابل اثبات نیست بگم که قطعا اینجوریه یا قطعا اینجوری نیست چون چنین قاطعیتی در مورد حرفی که نمیشه اثبات کرد اصولاً بی معنی هست اما به نظر من هم "اگر ۲۰۰ تون برای شما پول خیلی ناچیزی نیست"، همون ۵۰mm AF-D هم لنز بسیار خوبیه و اگر من جای شما بودم اون رو میخریدم.
پی نوشت: وحید جان، منظور من از اینکه از واژهٔ "قطعا" استفاده نمیکنم این هست که همون اختلاف ۲۰۰ تومانی قیمت میتونه باعث بشه که AF-D برای "برخی افراد" گزینه بهتری باشه. وگرنه کی هست که ادعا کنه ۵۰mm AF-S اپتیک پایین تر یا مشکلات بیشتری نسبت به ورژن قدیمی این لنز داره. مساله فقط و فقط سر این هست که اون ۲۰۰ تومان پول چقدر بی اهمیته! پس عمیقا معتقدم اینکه بگم "قطعا" بیشتر از اینکه از روی منطق باشه، از روی احساس هست.
ویرایش توسط jebrahim : Sunday 1 January 2012 در ساعت 00:38
ج.ابراهیمی
بله ، البته به قول آقای ابراهیمی بنده و سایر آدمهای هم-دسته ایمون چون 200 تومن پول کمی برامون محسوب میشه ؛ کیفیت ساخت خیلی بهتر ، وجود هود و همچنین چیزهایی مثل Distance Scale و کمی کیفیت عکس بهتر (پارامترهایی مثل شارپنس و CA و بوکه و ...) برامون ارزش بیشتری داره
و از اونجایی هم که قصد اثبات چیزی رو ندارم ، صرفا ً در مورد لنزی که چند ماهی است آن را دارم و از دست محبوبی رسید به دستم ، باید بگم لنز فوق العاده دوست داشتنیی هست و به نسبت قیمتش واقعا ً ارزنده است .
(همونطور که دوستان گفته اند) به نظر میرسه نیکون داره موتور فوکوس رو از بدنه حذف و به لنز ها منتقل میکنه ، فرض کنیم برا من
که این لنز 50mm af-d رو برا یه 10 سالی میخام نگه دارم و بعدا بخام یه بدنه تو سال به فرض 2022 بخرم - آیا اون روز نیکون بدنه
موتور فوکوس دار خواهد داشت؟؟؟
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
بنده ده سال پیش یه لنز 50 م.م نیکون اف.1.4 از خانه عکاسان خریدم 50 تومان و کاملا منوال بود هنوز این لنز یکی از لنزهای محبوب و دوست داشتنی بنده میباشد و با 1.4 سری های جدید عوضش نمیکنم و فکر کنم تا سال 2022 کمی تعاریف غیر قابل پیشبینی باشد و اگه بحث منسوخ شدن باشد سری جی هم از رده خارج باشه . . .
با سلام من امروز اين لنز رو تهيه كردم ،من هم سري D و هم سري G اين لنز رو دارم ، اگر كسي سوالي داره خوشحال ميشم بتونم كمك كنم ،با تشكر .
برام خیلی جالب هست که در مورد این دوربین خاص "دی 7000" ، براساس مطلب لینک زیر، کیفیت خروجی سری دی به مراتب بهتر است:
DxOMark - Compare lenses
دلیلش چی میتونه باشه؟
ویرایش توسط yaghini : Sunday 1 January 2012 در ساعت 18:57 دلیل: نگارش
تستهای DXO مارک اگر چه خیلی دقیق هستند اما به همون اندازه هم گمراه کننده هستند. امتیاز بالاتر نسخهٔ D در تست مربوط به رزولوشن، تنها مربوط به دیافراگم ۲.۸ هست.
البته نسخهٔ D هم اونقدرها که تو سرش میزنن و نسخهٔ G رو به رخ میکشن بد نیست. به نظر من که نسبت عملکرد به قیمت بالاتری نسبت به نسخهٔ G داره. (البته با احتساب قیمت ریالی این دو لنز)
خیلی خوب میشه اگر بعد از اینکه فرصت کردید و نسخهٔ G رو تست کردید، نظر خودتون رو در مورد مقایسه این دو لنز در این تاپیک قرار بدید.با سلام من امروز اين لنز رو تهيه كردم ،من هم سري D و هم سري G اين لنز رو دارم ، اگر كسي سوالي داره خوشحال ميشم بتونم كمك كنم ،با تشكر
.
ج.ابراهیمی
يه سوالي از دوستان صاحب نظر دارم اينكه با توجه به اين كه من لنز 105-18 كه همراه D90 خريدم حالا ميخواستم بپرسم تو عكاسي پرتره از نظر كارآيي(شارپ بودن و بوكه خوب) تفاوت محسوسي بين اين لنز و لنز 50 نيكون هست كه آدم ترغيب بشه لنز 50 رو هم تهيه كنه؟ منظور همون 50mm f/1.8 حالا يا D يا G