به لنز توکینا ماکرو 100mm 2.8 هم فکر کردم 1/300 تومانه که قیمت خیلی بهتر از لنز های نیکون و با زوم بیشتر هستش و کیفیت در حد 105 نیکون و سیگما 105! از طرفی این لنز ممکنه روی بدنه های بدون اتوفوکوس داخلی، اتوفوکوس نداشته باشه!
Versus1 (1).jpg
ویرایش توسط mack1 : Friday 26 August 2016 در ساعت 11:52
ضمن عرض سلام
جناب شهبازی لنز 180 سری جدید سیگما بزرگترین ایرادش وزن زیاد و ابعاد بزرگ اون هست همینطور سایز فیلتر بزرگ86 که بسیار کمیاب و پرهزینه خواهد بود و گمان کنم توی ایران فقط برند خود سیگما موجود باشه، از باقی نظرها یکی از بهترین و شارپترینها برای عکاسی ماکرو به حساب میاد.
اما اگه من باشم تنها گزینه ای که میتونه واسم بهترین باشه و به 180 ترجیح میدم اونم بخاطر ایراداتی که عرض کردم لنز 150 سری جدید سیگماست که واقعا بی نظیره و 100% ارزش خرید داره و به همه دوستان اگه مشکل هزینه ندارن توصیه اکید می کنم.
به دوست عزیزم هم میتونم لنزهای ماکرو 105 جدید سیگما و 90 جدید تامرون را پیشنهاد کنم.
شاد و موفق باشید.
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
سلام لنز 90 تامرون ورژن جدید تهیه شد این لنز از فوکوس بسیار سریعی برخورداره و از کیفیت عالی سود میبرد. با تشکر و قدردانی از جناب شهبازی*
سلام
ممنون میشم اگر من رو در خرید لنز ماکرو راهنمایی کنید
من سالهاست دوربین نیکون D40 دارم
تصمیم دارم لنز ماکرو تهیه کنم
استفاده من از این لنز در لایت باکس برای عکاسی از قطعات طلا و جواهر خواهد بود
این تاپیک لنز تامرون ۹۰ را مطالعهکنید:
Tamron 90mm f/2.8 Macro VC