عذرخواهی از همه دوستان بابت آف تاپیک
دوست عزیز باید ببینیم این فرق چقدر هست؟! و اینکه این تفاوت به کار ما می آید یا خیر؟
در شرایط نوری یکسان؟ بستگی به اون شرایط داره اگر نور محیط کافی باشد و حساسیت سنسور iso پایین و یکسان تفاوت زیادی ندارد.
ولی اگر شرایط نوری محدود در ایزوهای بالا بله کمی فرق می کند. از این جهت است که عرض کردم همه چیز بستگی دارد به انتظارات و نیازهای عکاس...
ارادت
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )
درود
از دوستان عزیز کسی میتونه به من کمک کنه بابت لنز های سری D نیکون که در بازار موجود هستن؟
متاسفانه جایی نتونستم پیدا کنم که موجودی لنز های سری D که در بازار وجود دارند و قابل تهیه هستن رو پیدا کنم
پیشاپیش ممنونم از لطفتون
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
دوستان سلام
برای دوربین کراپد سنسور نیکون D7100، لنزی که هم قدرت بالای خلق بوکه (ایجاد عمق میدان بسیار محو و تار) و هم تا حدی توانایی خلق پرتره داشته باشه چه نوعی پیشنهاد شماست؟ مٍثلا 50 میلی متر با اپرچر 1.4 یا همچین چیزی
سوال بعدی این که لنز ماکرو برای دوربین مذکور چی پیشنهاد میدید؟ و این اصولاً لنز ماکرو تونایی کار در سوژه بوکه و پرتره رو هم داره یا خیر؟
سلام به همه دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد انتخاب بین لنز sigma 17-50 f 2.8 ex dc os hsm و sigma 17-70 f 2.8- 4 dc macro os hsm |c واسه دوربین نیکون D5300 بدونم
زمینه عکاسی من بیشتر منظره و کلوزآپ توی طبیعته
بزرگنمایی بیشتر توی 70-17 برام خیلی ارزش داره اما کیفیت بالاتر تصویر و دیافراگم ثابت 2.8 توی 50-17 هم برام خیلی جذابه
هنوز نمیدونم آیا برتری کیفیت تصویر لنز 50-17 اونقدر هست که از بزرگنمایی بیشتر 70-17 چشم پوشی کنم ؟
راستی در حال حاظر از لنز nikor 18-55 vr II استفاده میکنم
اصولا تغییر به یکی از لنزهای بالا تفاوت قابل توجهی توی کیفیت عکسهام ایجاد میکنه و اصلا ارزش مبلغ پرداختی رو داره این ارتقاء لنز ؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
رینگ معکوس دارم و کار میکنم اما اون واسه ماکرو خوبه و البته بسیار سخت
بزرگنمایی مورد نیاز من در حد 1:2 یا حتی 1:3 کافیه که میشه همونقدری که لنز 70-17 داره چون قصد عکاسی از کله مگس و اینا ندارم و صرفا از گل و گیاه و پروانه و اینا عکسای کلوزآپ میگیرم
قیمت 50-17 الان حدود 1750 و قیمت 70-17 حدود 1850 هستش توی بازار تهران
در مورد تفاوت کیفیت و شارپنس دوتا لنز کسی منو راهنمایی میکنه ؟