با سلام . برای نیکون 7200 یا 7100 به نظر شما به جای لنز کیت 140-18 چه لنزی بهتر است که رنج قیمت آن هم در محدود 1 تا 1.5 میلیون باشد . مورد استفاده لنز برای پرتره و منظره است . با تشکر
با سلام . برای نیکون 7200 یا 7100 به نظر شما به جای لنز کیت 140-18 چه لنزی بهتر است که رنج قیمت آن هم در محدود 1 تا 1.5 میلیون باشد . مورد استفاده لنز برای پرتره و منظره است . با تشکر
سلام دوستان
لطفا یه هود مناسب تو رنج 50 تومن برای لنز nikon 18-140 معرفی می کنید؟
دهانه 67
با سلام
من میخوام دوربین نیکون دی 750 رو بخرم .. ولی در مورد لنز بین لنز کیت اش که همون 24-120 باشه و لنز 24-85 مردد ام چون از لنز 24-85 ریوو های خوبی خوندم که شارپنس بالایی داره و برای من کیفیت عکس خیلی مهمه ..حالا میخوام نظر دوستان در این انجمن رو هم بدونم.
سپاس
در هر صورت زنده باد فول فریم . خودتون رو الاف کراپ دار نکنید چون شما که دارید زحمت حمل و نقل و سنگینی و حجیم بودن یه دی اس ال ار رو میکشید پس حداقل یه چیز قابل باشه
دوست عزیز
بدنه های فول فریم جز اندازه سنسور بزرگتر، رفتارهای نویزی بهتر در شرایط نوری کمتر و ... که دست و بال یک عکاس را در مواردی مثل رسیدن به فوکال مطلوب تر و گرفتن عکس هایی بهتر در شرایط نوری محدود و مواردی دیگر از این قبیل باز می کند، بدنه های کراپ را ناقابل نکرده است... عکس رو عکاس می گیره نه دوربین... دوربین و تجهیزات مطلوب قراره به کمک عکاس بیان تا دست و بالشو باز کنند نه اینکه جای اون سوژه را انتخاب کنند، بهترین ترکیب بندی و تنظیمات نوردهی رو انجام بدن!
همه چیز برمی گرده به خود شخص عکاس که بر اساس نیازش تجهیزاتشو انتخاب می کنه...چه بسا اشخاصی مثل شخص بنده هنوز نتوانسته باشیم از تمام امکانات یه دوربین کراپ بهره مند بشیم...
بنده مخالف بدنه های فول نیستم...مخالف عدم تطابق نیازها و خواسته های یه عکاس با انتخاب نادرست تجهیزات هستم!
البته صحبت های بنده به صورت کلی بود و دوست عزیزی که قصد خرید بدنه D750 را دارند، حتما بر اساس نیازهاشون می خواهند هزینه این بدنه را پرداخت کنند.
ارادتمند و با آرزوی موافقیت
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )