سلام
ان شاء الله در ایام عید سفر یک ماهه به اروپا پیش رو دارم. برای ثبت مناظر و آثار باستانی بادی دوربین D5300 خریداری کردم، حالا نیاز به لنز دارم.
لنزی که(لنزهایی که) برای عکاسی از طبیعت و آثارباستانی مناسب باشه و بعضا پرتره.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
درود،
دوست عزیز با توجه به اینکه بادی رو جدیدا تهیه فرمودید استنباط من اینه که یه لنز همه کاره 140-18 بگیرید تا واقعا نیازهاتونو بشناسید و در هزینه ها و فضای حمل تجهیزات صرفه جویی بشه، مخصوصا اینکه مسافرت بهترین فرصت جهت شناختن نیازهاست و سپس اگه احساس کردید میتونید به خرید لنزهای تخصصی تر اقدام فرمایید.
پیشنهادهایی که دوستمون فرمودند پیشنهادهای خوبی هستند ولی باید ببینیم آیا واقعا به همچین لنزهایی در همین ابتدای راه نیاز دارید یا خیر؟
سلام
بصورت حرفه ای عکاسی نمیکنم و بیشتر شخصی و تفریحی است و دوربین D5300 با لنز 18-140 دارم.
میخواستم برای عکاسی در شب و محیطهای کم نور لنز 35mm1.8 یا 50mm 1.8G را تهیه کنم، کدوم را پیشنهاد میکنید؟
چندتا عکس دیدم گویا عکاسی طبیعت با دیافراگم حدود 5 تا 8 با دو لنز بالا از لنز 18-140 بهتره، درسته؟
درود بر شما
ضمن خوش آمد گویی، خدمتتون عرض کنم که فوکال 35 و 50 برای تعداد کمی از عکسهای طبیعت مناسب هستش و اغلب برای طبیعت لنز های واید رو انتخاب میکنن که در این بین اگر احساس میکنید که به روزنه باز هم نیاز دارید برای عکاسی شب لنز های واید با دیافراگم 2.8 مثل 11-20 توکینا مناسب کار شما خواهند بود
اما قیمت این لنز های بسیار بالاتر از لنز هایی که نام بردید هستش
برای عکاسی طبیعت در شرایط نوری مناسب هم دیافراگم بین 8 تا 16 مناسب هستش و بستهبه نیازتون میتونید از این تنظیمات استفاده کنید(تنظیمات به هیچ عنوان شرطی نیستن و بازم تکرار میکنم که شرطی نیستن)
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram