خاصیت آدمیزاده دیگه
دوس داره همه چیز رو باهم داشته باشه
راستش توی این یکسالی که دارم با این دوربین عکاسی میکنم نیازی به لنز بازتر از 18~17 میلیمتر احساس نکردم
الان هم درواقع دنبال یه لنز Walk Around با کیفیت هستم و این 70-17 ورژن C دقیقا تمام نیازهای منو تامین میکنه ، اگر و تنها اگر تفاوت کیفیت تصویرش با 50-17 قابل توجه نباشه
همونطور که گفتن شارپنس در ژانر منظره در اولویت 2-3 قرار دارد . اگر فوکال 17 براتون و بزرگنمایی 1:4 براتون مناسبه که به 17-70 فکر کنید در غیر این صورت به دنبال لنز واید و اولترا واید باشید و خوب اگر بزرگنمایی انچنانی نمیخواید میتونید از اکستشن تیوب استفاده کنید و بزرگنمایی اش رو تنظیم کنید خودتون
یک نکته دیگه اینکه رده بدنه برای انتخاب لنز آنچنان مطرح نیست.البته هرچه رده بدنه پایینتر باشه و بالطبع کیفیت سنسور ،خروجی ضعیفتره ولی در هرصورت لنز خوب مساویست با خروجی بهتر.اگر فوکال 16-17 واستون مهمه در کنار کیفیت و میتونید زوم کوتاه رو هضم کنید میتونید به 35-16 هم فکر کنید در برند خودتون و اگر میتونید کف فوکال رو بالاتر ببرید به 70-24 تمرون فکر کنید.
راستش همونطور که گفتم اینو به عنوان یه لنز همه کاره میخوام و حقیقتش دیافراگم باز یه امکاناتی رو به آدم میده که سخت میشه ازش گذشت
بخصوص توی عکاسی کلوزآپ که یه جورایی مثل پرتره گرافی میمونه و دیافراگمهای باز میتونند خیلی مفید باشند
توی سایتهای مختلف که نگاه میکنم بجز رنچ بهتر برتری خاصی برای لنز 85-16 نسبت به لنزهای مورد بحث نمیبینم که البته این اولویت اول من نیست
البته نمیدونم این برداشت من درسته یا نه