"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
درود،
در حالت کلی خیر لنز واید برای عکاسی تبلیغاتی استفاده نمیشه چون مجبورید به سوژه نزدیک شوید و این یعنی اعوجاج کامل در عکسهاتون و به تصویر کشیدن محصولی که شباهتی با محصول اصلی نداره ولی در بعضی مواقع استثناء برای نشان دادن اغراق در کار میشه از لنز واید هم استفاده کرد که بیشتر جنبه فانتزی پیدا میکنه تا تبلیغاتی.
همونطور که دوستان فرمودند لنزهای ماکرو برای عکاسی محصولات بسیار مناسب هستند با اپتیک غنی و بینظیری که این لنزها دارند، بهترین تصاویر رو میتونید از هر محصولی بگیرید و رضایت حداکثری کارفرما رو جلب کنید.
و البته نورپردازی که آقای جعفرزاده بهش اشاره داشتند.
دوربینتون هم بهترین دوربین در رده خودش محسوب میشه، فقط به فکر تهیه لنز ماکرو باشید که بنده 105 سیگما و 105 نیکون رو پیشنهاد میدم.
سلام به همه اساتید عکاسی
یه سوال از حضورتون داشتم
من یه دوربین 610D خریدم با یه لنز Nikon AF-S NIKKOR 24-120mm F/4G ED , تصمیم دارم واسه عکاسی پرتره و عکس هایی مث این پیج عکسهای ماکرو Macro Photography (عکسهای ماکرو Macro Photography ) یه لنز در حدود 1 الی 2 تومن هزینه کنم. اینو هم بگم دلی عکس میگرم نه حرفه ای مث شما.
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کنین منو
مهدی
با سلام
دوستان اکستندری معرفی کنید ک بشه فاصله کانونی بیشتری ایجاد کرد. برای دوربین نیکون 3200 میخام.
سلام دوستان نظر شما درمورد این دو لنز جهت بادی 750 D کدامیک است؟
nikkor 24-120 f4
or
tamron 24- 70 f2.8
شما بودید کدام رو انتخاب می کردید فوکال بلندتر در مقابل اف پایینتر ؟
درود
دوستان مقایسه مناسبی برای تفاوت بین vr و vrII در اختیار دارید؟ تفاوت بینشون چقدر محسوس ـه؟!
Difference between "VR" and "VR II"
It´s the illusion that people can decide thair future.
So far?So Good? So What!? How about both