دوستان بهترين لنز الترا وايد و ماكرو براي دوربين كراپدار نيكون؟
با f/2.8 ممنون مي شم.
دوستان بهترين لنز الترا وايد و ماكرو براي دوربين كراپدار نيكون؟
با f/2.8 ممنون مي شم.
ویرایش توسط Loft3 : Wednesday 9 March 2016 در ساعت 02:02
با سلام
دوستان بنده d750را جهت عکسبرداری در آتلیه و باغ برای عروس و داماد لازم دارم. آیا به نظر شما لنز کیت همراه( f4 24-120 )جوابگوی کار هست یا خیر؟ در غیر این صورت چه لنزی پیشنهاد میشه؟ من معتقدم که بدنه باید یک لنز همیشگی بر روی آن نصب گردد و دائم لنز باز و بسته نشود ولو اینکه برای لنز دیگر یک بدنه مجددا تهیه شود .حال با این اوصاف اساتید و دوستان نظر خود را بیان فرمایید.با تشکر
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوستان واسه نیکون از سایر سازنده ها لنط اولترا وایدی بیم8 الی 12 می لی میتری از هرکی مارکی باشه مهم نیست .ارزان ترین اولترا واید که تو بازارم بشه پیدا کرد چی میتونه باشه؟ جتی سامیانگها ی بدون موتور فوکوس هم بخاطر گشادگی خوب دیافراگم گرونن بودن
_ برای عکاسی پانوراما/که قصد دارن پانوراما با اولترا واید گرفته بشه!! چون بار نرم افزاری مجیطی رو معرفی میکنن و با کلیک در جاهایی میشه به محل انتقال داده شد و از اونجا چون قبلا پانورامای 360 درجه هم تهیه شده کاربر میتونه تو سایت اونجا دید 360 درجه داشته.
به علت نرم افزارشون شدیدا تاکید هست که پانوراما 360 درجه نسبت به طول عرضش تاجای ممکن عریضیش کمتر باشه و از بالا پایین جا بیشتر باشه. و پانورامای معمولی 360 درجه با جتی کادر عمودی دوربین هم عریض تر از خاسته اونها درمیاد.و با واید تر (گرچه بقیمت داشتن پرسپکتویهای اغراق شده هر تیکه عکس ) بالا پایین اضافه تر بشه و به نرم افزارشون فیت تر بشاه
من واسه ازمایش اینم امتحان کردم که یک بار 360 درجه با نگاه به بالای لنز بگیرم و بعد پایین بعد پایینا رو باهم پانوراما کردم بعد بالایی ها یه پانوراما و متصل کردم ولی هم هماهمگی بسیارکمتر شد هم اعواج های کلی در تام عکسس
3 - دوستم لنز اولترا واید سامیان 8 یا 9 میلی متری داره .ایا مبدلی هست ه بتونم با اون از همون لنز رو نیکون استفاده کنم؟!!مبدل هایی که نوشتن مبدل مانت یو نیورسال واسه هر مانتی رو رو همچین مانتی میشه استفاده کرد؟ یا باعث دورشدن لنز از سنسور میشه و با ماونت یونیورسال خاض ممکنه؟
با سلام خدمت دوستان یکی برای بگه آیا این لنز (Nikon AF 70-300mm f/4-5.6 G) که لینکش پایینه به 3200 نیکون میخوره و اینکه لنز 300-70 بهتره برا زوم یا 300-55؟
s20118211427836.jpg
لنزهاي تله فوتو - Nikon AF 70-300mm f/4-5.6 G
این لنز موتور فوکوس ندارد و در صورت استفده روی d3200 فقط قادر خواهید بود از فوکوسی دستی استفاده کنید.همچنین به علت عدم وجود لرزشگیر کار با آن سخت خواهد بود. لنز های نیکونی که موتور فوکوس دارند با پسوند AF-S شاخته میشوند. اگر از لحاظ هزینه مشکلی ندارید بهتره همون 55-300 یا 70-300 جدید رو تهیه کنید.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام
لطفاًً از درج آدرس اينترنتي شركت هاي تجاري داخلي خودداري فرمائيد.
ارادت