درود بر دوستان عزیز
نیت تعویض لنز 18-105 رو با یک لنز همه کاره ی دیگر دارم
تا قیمت 1500 حالا 200 بالا تر هم امکانش برام وجود داره
از قبل تو ذهنم 17-70 سیگما بوده که تو سایت های چک کردم ولی خروجی شارپی نداشتن(نمیدونم با چه لنزی شارپنسش این لنز رو مقایسه کردن)
تو این رنج قیمت چیز مناسبی هستش؟
18-140 هم از نظر من تنها مزیتی که نسبت به 105 داره مانتش هست و 35 ملی تله تر اما خروجی 105 شارپ تره
نظر اساتید گرامی چی لنزی هستش که خروجی مناسب تری نسبت به 105 کیت بده با قیمت معقول که این مبلغ رو قابل حضم کنه با کیفیت و خروجی مناسب؟
لنز 16-85 هم لنز خوبیه اما چون فول فریم نیستش به نظرم ارزش نداره که تا اون مبلغ براش هزینه کرد
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
چرا ؟
.
18-105 نسبت به قیمتی که اعلام کردید یکی از شارپ ترین لنزهای موجود است ...
واقعن برای رسیدن به شارپنس دلیلی برای تغییر لنز ندارید آنهم برای یک لنز Walkaround .
پیشنهاد من خرید یک لنز پرایم است یا یک لنز واید ...
وگرنه با این قیمتی که گفتید ، بهترین لنز را دارید ...
مگر 85-16 که آن هم بسیار گرانتر است
اقای محمد عزیز، اگر یکی از دوستان تازه وارد در این مورد نظر خواسته بودند جواب دیگری میدادم ولی برای شما پیشنهادم این است که روی سنسور کراپ بیش از این حساب باز نکنید. اگر شارپنس بالاتر میخواهید باید بسمت فول فریم حرکت کنید و پول را به صورت بهتری هزینه کنید. اقای کورش هم گفتند که 18-105 لنز شارپی است پس اگر نیاز بیشتری احساس میکنید راهی منطقی و معقولی نیست جز بدنه فول فریم. خصوصا اینکه برای یک عکاس جدی نهایتا گریزی نیست جز رفتن به ان سمت.
بشخصه لنزهای پرایم را به منظور شارپنس بالاتر پیشنهاد نمیکنم. ممکن است مجموعه ای از پرایمها در شرایط خواص استودیو گزینه خوبی برای رسیدن به شارپنس بالاتر باشند ولی برای کارهای عمومی به دلیل محدودیتهایی که خودتون میدونید خیلی قابل پیشنهاد نیستند.
البته این به معنی این نیست که من با خرید یک لنز پرایم و لذت بردن از ان روی کراپ مخالف باشم!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
درود بر شما
حقیقتش برای لنزم مشکلی پیش اومد(18-105) و امروز میخوام یکی دیگه بگیرم ازش
خودم هم طبق تحقیقاتی که کردم تو این رنج قیمت بهترین لنز همین هست و 16-85 هم بخاطر اینکه فول فریم نیستش از نظر بنده ارزش اون هزینه رو نداره(به فرض اینکه بعد سربازی بخوام فول فریم بگیرم)
یکم دیشب فکرم بین 18-140 و 18-105 مشغول بوده که انتخابمو 18-105 قرار دادم و به محض رسیدن به محل کار سفارش رو تایید میکنم تا برام ارسال شه
ظاهرا چاره ای نیست و جز این انتخاب انتخاب دیگری ندارم
غیر از دیافراگم باز 17-70 چه نقطه ی قوتی داره این لنز که با توجه به برند این لنز که درسته جزو برند های خوب هستش اما برند خود شرکت های اصلی نیستش و با توجه به این مقوله باید قیمت پایینی داشته باشه ، اما قیمت کزایی داره.
شارپنس این لنز رو وقتی چک کردم واقعا نامید شدم و کلا تصمیمم عوض شد
درست بود که شارپنس در تمام تصویر تقریبا برابر بود....اما خیلی کمتر از 18-105 بوده و نمیدونم که اون لنز رو در قیاس با چه لنزی محاسبه کردند که از 18-105 هم ضعیف تر عمل کرده
مثلا در لنز های نیکون در رده کراپ دار همشون رو با گل سر سبد 16-85 مقایسه میکنند که در واید واقعا 18-105 شارپ بود تو اف 5.6
ممنونم از دوستان عزیز که راهنمایی کردن و دلگرمی دادند تا هزینه الکی و بی بهره نکنم
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
دوست عزیز ممنونم بابت پاسخگویی.
اگر دنبال یه لنز با نهایت فاصله کانونی 300 یا بالاتر با این رنج قیمت (بین 500-600) باشم چیزی سراغ داری که به 3200 نیکون بخوره . فرقی نمیکنه از چه برندی باشه و فوکوش اتوماتیک نداشته باشه هم اشکال نداره. چون من تازه واردم زیاد سر درنمیارم. نهایت لطف را می کنید سریع جواب بدید.
سلام دوستان
آیا لنز واید برای عکاسی از محصول مناسب هست؟
من علاقه م عکاسی طبیعت هست و مدتها بود به فکر خرید یه لنز واید خوب بودم برای کار منظره.
الان یه پروژه بلند مدت عکاسی محصول به پستم خورده که میتونم با پولش یه لنز خوب بخرم.
آیا این ایده خوبیه که با لنز واید از محصول عکاسی کنم؟
محصولات یک سری ساعت مچی و عینک و اکسسوری هست.
دوربینم هم نیکون D5500 هست.