من یه دوربین d5100 دارم ، لنط مناسب واسه عکاسی مدلینگ چیه ؟
من یه دوربین d5100 دارم ، لنط مناسب واسه عکاسی مدلینگ چیه ؟
از چند جهت باید بهش نگاه کرد
چه نوع عکاسی مدلینگ مد نظر هست ؟ نیم تنه بالا تنه کلوز آپ یا نه حتی تمام بدن + کمی از مناظر اطراف مورد بعد اینکه لنز پرایم باشه یا متغیر ؟ حدود بودجه چقدره ؟
برای نیم تنه لنز 50 برای بالا تنه 85 و برای کلوز اپ 105 یا البت تمام این لنز ها پرایم هستن و قیمتشون هم از 700 شرو میشه تا 3 تومن ( حدودی )
برای لنز های زوم هم بحث متفاوت میشه خیلی هم متفاوت چون لنز هایی مثل 17-55 یا 24-70 یا 80-200 هم هستن که میشه استفاده کرد ازشون و قیمتشون کمی بالاست
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام
دوستان من با کمک ابزار مقایسه لنز سایت The-digital-picture.com لنز 18-105 نیکون رو با خیلی دیگه از لنز های نیکون مقایسه کردم و در کمال تعجب کمتر لنزی بود که بتونه در کیفیت و شارپنس به این لنز برسه ! حتی لنز های گران تر از خودش. میخواستم ببینم نظر شما چیه ؟
و سوال دیگه ام اینه که برای دوربین D5300 لنز 18-140 به نظرتون کیفیت عکس هاش خوبه ؟ یا با همین قیمت دیگه چی میشه گرفت ؟
کاربری هم عکاسی از طبیعت و شهری و شهری در شب بیشتر مدنظره
با تشکر
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر
بنده بادی دوربین دی 750 رو خریدم
حدود 1 هفته هست
اما هنوز نتونستم لنزهام رو انتخاب کنم
فیلد کاری من این موارد هست
1)عکاسی معماری (نمیتونم لنز تیلت شیفت بخرم به دلیل مشکل هزینه)
2)عکاسی غذا(لنز 90 ماکرو تامرون در نظر دارم)
الان بین دوتا لنز موندم
یکیش 24-120 نیکون با اف 4 هست
و دیگری 24-70 تمرون با اف 2.8 هست
از نظر شارپنس چه تفاوتی با هم دارند
لطفا دوستانی که تجربه عملی کار در این زمینه رو دارند بنده رو راهنمایی کنند
ممنون از همگی
سلام. یکی از دوستان برای دوربین نیکون ۶۱۰ نیاز به لنز همه کاره خوب و با کیفیت داره . هم اینکه واید باشه و هم تله.
چه لنزی و یا دو لنزی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
این چطوره ؟ NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR
البته بدونه واید هم نیازه. و رشته مورد علاقه هم عکاسی ورزشی و منظره هست.
ممنون
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
دروود
من یک Nikon D3300 با لنز 18-55 دارم که می خوام لنزم ارتقا بدم
عکس پرتره خیلی علاقه دارم و می خوام دنبال کنم.البته عکس های عمومی، خانوادگی و مسافرت هم می خوام بگیرم با این احوال و بودجه یک میلیون، به نظرتون چه لنزی بگیرم
50م م ، 18-105 ، 18-140 و یا 55-200
حتما می خوام لنز که انتخال میکنم f پایین قابل قبولی داشته باشه و فوکوس و لرزش گیر اوتو - همچنین لینز پیشنهادی شما چه هودی لازم دارم
ممنون میشوم راهنماییم بکنید با تشکر
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام