سلام بر شما دوست خوب: زوم ایکس برای اس ال آر ها تقریبا بی معناست این تاپیک را یک بررسی داشته باشید
سوال در مورد زوم لنزها
شما باید یک به یک شناخت درست از فوکال لنت برسید در لینک پیشین یک لینک دیگر بود در صورت امکان یک بررسی داشته باشید. برای عکاسی از یک برگ گل حداقل Magnification 0.2 مورد نیاز است......... یک بررسی روی موارد پیشین داشته باشید چند رنج دستتان خواهد آمد در آنصورت دوستانی که از برند نیکون استفاده میکنند دقیقتر میتوانند لنز مورد استفاده شما را پیشنهاد دهند.
ارادتمندتان
پ.ن: یک نکته آنکه ظاهرا در آن تاپیک دو لینک وجود دارد منظور من این لینک بود
پست شماره 4
بعد از خواندن صفحات معرفی شده دو سوال برام پیش اومده 1 .18-55 & 55-200 Kit کدام بهتر است برای عکاسی تو خونه وچهره افراد .کلا چه تفاوتی با هم دارند ای دو لنز بعد هم اینکه یه توضیح مختصر مفید از لنز 300-70 بدید ودارای چه قیمتی هست
با تشکر
با سلام
از اینکه در جمع شما عزیزان وارد شدم خوشحالم.
من بتازگی بدنه D300 خریداری کرده ام. به توصیه فروشنده یک لنز 18-135 Nikkor هم گرفتم. حالا نمی دانم که ایا برای این بدنه یک چنینین لنزی کافی است.(ضمنا این اولین دوربین دیجیتال من است قبلا نیکون آنالوگ داشتم)
گرفتن عکس پرتره با عمق میدان محدود که توش با سوژه کادر رو پر نکنم یعنی داشتن پس زمینه مات من این چند رو به خودش مشغول کرده اما ظاهرا با این لنز نمی شه. این برام خیلی مهمه با 18-135 فقط در 135mmبه این حالت دست پیدا میکنم. که برای اشیاء ریز ( مثل حشرات) اما برای انسان نه نصف صورتش هم توی کادر جا نمیشه؟
آیا لنز ماکرو لازم دارم؟
به غیر از اون یک لنز پر کاربرد که شارپنس و رنج وسیع و کیفیت خوبی هم داشته باشه به من معرفی کنید.
وآیا 18-135 رو نگه دارم یا خیر؟
پیشاپیش از شما تشکر میکنم
سلام
135-18 لنز خوبي است، ولي شايد چندان در شان D300 نباشد، بيشتر در حد همان D80 است.
شايد بزرگترين مشكل اين لنز كيفيت ساخت پايين آن باشد كه تعدادي از دوستان در اين فوروم نيز با آن برخورد كردند، بخصوص خرابي موتور فوكوس.
و مورد دوم كه نداشتن لرزشگير است؛ ولي ايراد اين لنز محسوب نميشود!
Nikon 18-135mm
اشکالات 18-135 حقیقت داره ؟
اما اينكه فقط در 135 م.م ميتوانيد بوكه خوبي داشته باشيد، بيشتر به دليل ديافراگم بسته آن است. اگر ميخواهيد در فواصل كانوني كمتر نيز بتوانيد پس زمينه محو و بلر داشته باشيد، بايد به سراغ لنزهايي مثل 200-70 اف 2.8 وي.آر برويد كه اين كار را در حد اعلاي خودش انجام ميدهد (حدود 2 ميليون تومان) و يا لنز 85 م.م (اف 1.8 يا اف 1.4) كه بيشترين كاربرد اين دو نيز براي پرتره است.
گزينه ديگر نيز 85-16 وي.آر است.
انتخاب لنز مناسب براي پرتره
به عنوان يك لنز همه كاره نيز، 200-18 بهترين گزينه ، با كيفيت بسيار خوب است.
قبل از هزینه برای لنز های بیشتر پیشنهادم این است که مقالات مربوط به اصول پایه عکاسی و مفاهیم مختلف مانند عمق میدان و نقش عوامل مختلف در ان و بسیاری دیگر از مفاهیم اساسی را مطالعه کنید.
لینک مربوط به بخش مقالات در پایین پست من میبینید.
سلام وحید
فکر کنم تو چند تا از فروم های دیار کفر ، دیدم که دارندگان لنز 85-16 از بوکه این لنز ناراضی بودن.
ولی نمیدونم که حقیقت داره یانه.
این لینک زیر هم بوکه لنزهای نیکون در 85 میلیمتر رو نشون میده. گاهی وقتا تست های این جناب راکول بدرد بخور میشه!
فکر کنم 200-80 هم چیز خیلی خوبی باشه و البته ارزونتر از 200-70 دو میلیونی.
کد:http://www.kenrockwell.com/nikon/85mm-bokeh.htm
امیرجان
البته لنزی که کن راکول امتحان کرده ۸۰-۲۰۰ نسخه AFS هست که اصولا گیر نمیاد.
ضمنا من یک هفته هست از صبح تا نصفه شب دارم این مقالات را میخوانم و البته تمام هم نشده.(خیلی هم مفید هستند امیدوارم کسانی که برای آنها زحمت کشیده اند به هر چی که در زندگی میخوان برسند. اما با خواندن آنها به این نتیجه رسیدم که من برای داشتن عمق میدان محدود در عکاسی پرتره لنز ماکرو لازم دارم که فکر میکنم اشتباه میکردم.
با سلام و تشکر
از شما عزیزان خصوصا [B]Mashhadi Vahid [/B ]و amirt2006 که من را راهنمایی فرمودید. من نمی توانم بیشتر از 1 میلیون تومان برای تمام لنزهایی که لازم دارم هزینه کنم. پس 70-200 منتفی است.آیا 70-300 VRهم میتواند همین کارایی را داشته باشد؟مورد تائید شما هست؟.
کلا برای داشتن :
یک لنز همه کاره و گرفتن عکسهای عمومی باکیفیت با شارپنس خوب
و یک لنز مناسب برای گرفتن عکس پرتره با عمق میدان محدود
با مبلغ یک میلیون تومان برای هر دو چی پیشنهاد میکنید؟
باز هم از شما سپاسگذارم