قسمت اول راهنمایی شما کاملا درسته و قسمت دوم کاملا اشتباه
معیار شما برای قابل نبودن چیه ؟ اصلا کدوم عقل سلیمی پرایم دیاف باز رو با همه کاره معمولی مقایسه میکنه ؟ شما با 50 میتونی واید بگیری ؟ یا با 85 ؟ شده با 50 بری سفر ؟ ( من یک سال به کل فقط با 50 عکاسی کردم و از بد روزگار اون 50 رو همین امین بهم داد که اونم پولشو درست و حسابی بهش ندادم انقدم مرام داشت که درک کرد و همیشه ممنونش بودم ) هر لنزی برای کاربرد خودش ساخته شده و مقایسه های اینچنینی بدون تجربه و صرفا بر اساس یک تجربه واهی به کل غلطه
به نظر شما مردم چرا میرن 150 - 600 میخرن ؟ چرا بجای اون نمیرن 400 پرایم بگیرن ؟ کاری که با 15 میشه با 400 نمیشه و برعکس
18-140 لنز قابلیه و هرکس نظری غیر این داره باید به کل در معلوماتش شک کرد ! نمیشه شما بیای لنز همه کاره رو تو عکل تخصصی بسنجی و بعد نتیجه ای که از قبل مشخص بوده رو به دست بیاری
ایشون تو سوالشون ننوشتن که میخوان لنز رو بفروشن ولی شما بهشون گفتی که بفروشه خوبه منم با ادبیات خودت جوابتو بدم ؟ ( آیا به شما ..... )
یه مقدار احترام ها رو حفظ کنید شما از 18-140 خوشت نمیاد گناه بقیه چیه ؟
امیدوارم جواب منو بدی که چجوری با 50 میخوای کار 18 رو انجام بدی ( وقتی از 18 انتظار داری که کیفیت 50 رو داشته باشه )
امروز یه سری عکس میدیدم مربوط به رویداد Ocean Art Photography competition این عکس توجهمو جلب کرد :
فایل پیوست 79780
این هم مدل دوربینه Olympus C-5050
خودت و هر شخصی که فکر میکنه ایرادات عکاسیش به خاطر سایز سنسورو لنز بی کیفیت و اینجور چیزاست یه زحمت بکشه مدلو تو گوگل سرچ کنه
این لینک رو هم ببینه بعد دوباره عکسو ببینه خودش به جواب میرسه