دوربینهای سری 7000 نیکون نسبت به سری 5000 آن دکمه ها و چرخانک(wheel) های بیشتری دارند وجود این دکمه ها و ویل ها سرعت کار را بالا می برد و کار را برای عکاسان حرفه ای(یا عکاسانی که زیاد عکاسی می کنند) راحتتر می نماید. اگر قرار هست زیاد عکس بگیرید و آن طور که از نوشته شما مشخص هست قرار است در عکاسی جدی باشید سری 7000 مناسبتر است.
از طرف دیگر بدنه سری 5000، مخصوصا در مدلهای جدیدش بسیار سبک و کوچک شده است و ترکیب آن با لنز af-p با دوربینهای میررلس(بدون آیینه) قابل مقایسه است و در سفرهای طولانی کمتر آزار دهنده است؛ مخصوصا برای خانم ها.
نکته دیگر اینکه: از نظر تعادل بدنه و لنز و خوشدست بودن دوربینها ترکیب لنز 18-140 با سری 7000 بهتر است و ترکیب لنز 18-55 و لنزهای پرایم کوچک(مثلا همان 35 و 50) با سری 5000 بهتر است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود بر دوستان
برای یک پروژه نه چندان مهم نیاز به یک لنز واید برای بدنه فول فریم دارم.دوستان چه لنز ارزان قیمتی پیشنهاد میدن؟
متشکرم
سلام دوستان عزیز
به نظرتون برای کسی که عکاس تازه کار هستش و هدفش هم بیشتر عکاسی منظره، پرتره و Self shooting ( هم ویدئو هم عکس) هستش چه لنزی مناسبه؟ خودم نظرم رو این بود که 55-18 + 200-55 بگیرم که فکر کردم شاید زیاد مجبور بشم لنز تعویض کنم و با توجه به ماونت پلاستیکی 200-55 ممکنه انتخاب خوبی نباشه و اسه همین مردد بی این دو تا و 140-18، نظر شما چیه؟
و در ضمن بودجه بنده حداکثر 1.5 میلیون هستش. همچنین میخواستم بپرسم نظرتون در مورد خرید لنز دست دوم چیه؟
راستی بنظر شما همون اول کار دوربین و لنز هایی که میحوام با هم بخرم یا اول همون دوربین با لنز کیت روش استفاده کنم بعدا لنز بگیرم ( که بتونم خودم لز هارو رو دوربین امتحان کنم)؟
سلام و وقت بخیر
من یک دوربین 7100 دارم ، راهنمایی میخوام برای خرید لنز پرتره و لنز منظره
بودجه رو هم برای هر کدوم حدود 1.5 میلیون در نظر گرفتم .
ممنون پیشاپیش
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
سلام
من میخوام عکاسی منظره و پرتره رو شروع کنم.دوربین دی7200 نیکون و لنز 18-140 برا منظره و 50mm با f1.8 میخوام بگیرم مناسبه برا اینکار؟
ممنون
درود بر اساتید
بنده یک بادی D5500 دارم با لنز 18-55
برای ارتقا به یک لنز تله پیشنهاد دوستان چیست؟