لنز 105-18 لنز ماکرو نیست. در دوربینهای SLR مانند دوربین شما باید لنز مخصوص ماکرو رو تهیهکنید. مانند لنز 85 نیکون یا لنز 90 تامرون . باید کنار مشخصات لنز کلمهی ماکرو قید شده باشد.
در مورد قیمت میتونید این لنزهایی که گفتم را در نت سرچ کنید.
خواندن مقالات موجود در زمینهی عکاسی ماکرو و لنزهای ماکرو به ویژه پیوندهای مربوط به لنزها را هم که در بالا ارایه شد به شما توصیه میکنم.
اونقدر شارپ هست، به میزان لازم شارپه و با ادیت مناسب به خروجی مناسب میشه رسید،
مقصود پست من این نبود که 18-140 شارپ نیست، مقصود این بود که 18-55 AFP شارپ تره، ما تو این نسل از تکنولوژی لنزی که شارپ نباشه نداریم
درمورد استفاده، عموما مورد استفاده ی عکاسان مبتدی قرار میگیره که هنوز جغرافیای عکاسیشون مشخص نشده، چرا که شما هم فوکال واید داری مثل 18 و 24 و میتونی منظره کار کنی، و هم فوکال 35 و 50 رو داری که خیابونی کار کنی و هم 85 و 105 و140 که زوم و پورتره و غیره کار کنی و ببینی کدوم ژانر ، ژانر مورد علاقه ی شما خواهد بود تا لنز تخصصی اون ژانر رو خریداری کنی
البته عکاس های حرفه ای هم وقت هایی مثل مسافرت های خاص که امکان تعویض لنز براشون وجود نداره از لنز هایی مثل 18-140 استفاده میکنن
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe
ممنون از جوابهاتون . راستش کمی تو ذوقم خورد . اونقدر که فکر کردم بفروشمش برگردم به 18-55 . از طرفی 18-140 محاسنی داره که نمیشه صرفنظر کرد . روی D7200 هم میبینم همین لنز عرضه شده و این کمی احساس پشیمونیم را کمتر میکنه .
بهترین برنامه برای ادیت عکس چیه که بتونم با ادیت و این لنز تا اومدن لنزهای AFP خودمو راضی نگه دارم؟
یک لنز منظره واید شارپ معرفی کنید با قیمت مناسب.لنز فعلی ۵۵-۱۸ تمام پتانسیل دوربینم رو در بر نمیگیره و میگن این لنز مگاپیکسل حقیقش حدود ۸ ـه
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe
ویرایش توسط imaco : Sunday 7 May 2017 در ساعت 02:29
سلام
۱۸ ۱۴۰ فقط تو فوکال واید کمی سافت است از حدود ۳۰ به بالا و مخصوصا در حدود ۸۰ واقعا عالیست کمی دیافراگم راهم ببندید حدود ۵/۶ شارپنس خوبی دارد
و البته عکاسان حرفه ای اگر شارپنس خیلی بالا بخواهند از لنزهای گران قیمتی مثل زایس بهره میبرندکه قیمتهای نجومی دارند
اضافه میکنم در هیچ محفل عکاسی جدی کسی از شارپنس بالای عکس تعریف و تمجید نمیکند عکس خوب در درجه اول ترکیب و در درجه دوم نور خوب دارد