بله.بسیار لنز شارپی هم هست.
Printable View
فکر کنم منظورتون 18-35 باشه، از سری آرت هست و لنز بسیار شارپی هم هست
اما فوکالش ابتره به نظرم.
نه اونقدر واید هست که بشه بعنوان لنز منظره ازش استفاده کرد و نه اونقدر نرمال که برای پرتره کاربری داشته باشه. البته لنز سنگینی هم هست.
حیف از این دیافراگم و بدنه و سیلینگ که با این فوکال یه جا نشسته !
من یک ۵۰ مم اف ۱.۸ دارم اما واقعا داخل محیط بسته و عکاسی خیابونی یه وقتایی سخت میشه باهاش عکس مورد نظرو گرفت یا اصلا نمیشه
من یک حس درونم شدیدا میگه ۲۴ مم اف ۱.۸ بگیرم اینم بگم نمیدونم چرا همیشه لنز های پرایم رو بیشتر دوست داشتم و دارم (شاید به خاطر کار نکردن با زوم های رده بالا هست)
۸۵ مم هم که همیشه بهش فکر کردم ولی میترسم روی کراپ زیادی تله باشه
سلام.
دوستان لنز Nikon AF-S VR Micro-NIKKOR 105mm F/2.8G IF-ED برای عکاسی ماکرو گزینه خوبی هستش؟ از لحاظ کیفیت و سایر موارد؟
ممنون از پاسخ تون.
فقط گفتید سیگما و تامرون سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه من از بعضی دوستان شنیدم که به این برند ها نباید اعتماد کرد چون در بعضی موارد عملکرد خوب و کیفیت خوبی رو ارائه نمیدن و ریسک و ترس از خرید این برند ها وجود داره خواستم نظر شما رو بدونم.
درود بر همه
دوستان تا دو ميليون و هفتصد -هشتصد يه لنز تقريبا واك اراند حرفه اي براي بادي 7200 چي پيشنهاد ميدين ؟ نظر خودم 18-35 اف 1.8 سيگما آرت به نظرتون گزينه هاي مناسب ديگر تا اين قيمت چي ميتونه باشه ؟>
پیشنهادم خرید لنز نیکون است و بهترین لنز نیکون، 16-85 هست برای این منظور. البته اگر تجربه لنز پرایم ندارید کمی بودجه برای آن هم در نظر داشته باشید. اگر تجربه این کار را دارید و علاقه مند پرایم ها هستید از تک لنز پرایم مثلا 30-35میلیمتری هم می توان به عنوان لنز walk around استفاده کرد.
18-35 هم لنز خوبی است. سنگین و بزرگ بودن و پایین بودن رنج زوم از ایراداتش است(البته لنز مشابه که رنج بیشتر و سبکتر و کوچکتر باشد در بازار وجود ندارد!) و دیگر اینکه برندش نیکون نیست. با این وجود این 18-35 همیشه برای استفاده روی دوربینهای کراپ وسوسه کننده است. نسبت به کیت 18-105 خیلی سریعتر است. فکر میکنم تجربه کردنش ضرری ندارد.
سلام و درود
دوستان بهترین گزینه یا گزینه ها لنز واید نیکون برای عکاسی طبیعت و منظره برای دوربین فول فریم چیو پیشنهاد میکنید؟
سپاس
لنز مورد اشاره شما شامل 24-14و 35-16 خواهد بود که به لحاظ کیفی هم به همین ترتیب هستند.در برندهای متفرقه هم گزینه های مناسبی هست.فقط در خصوص 24-14 شایان توجهه که بدلیل تحدب زیاد المان جلویی لنز فیلتر خور نیست و باید از فیلترهای بسیار گران مربعی استفاده کنید.لنز 35-16 هم که مشکل دیستوریشن داره.ولیکن بنده باشم با توجه به موضوع فیلتر و قیمت همین 35-16 رو انتخاب میکنم.
سلام خدمت دوستان
در حال تصمیم گیری برای خرید دوربین کنن 80d و نیکون d7200 هستم و هنوز نتونستم تصمیم قطعی بگیرم
البته قبلا کنن 600d داشتم که فروختمش و الان دوتا انز کنن 85mm f1/8 و 50mm f1/8 دارم
حالا سوالم اینه که کیفیت خروجی لنزهای نیکون به پای لنزهای هم رده ی کنن میرسن؟
بیشتر کار مدل و فشن انجام میدم کیفیت لنزهای 85mm f1/8 نیکون و 70-200 f2/8 نیکون به پای هم رده های کنن میرسه ؟
از لحاظ شارپنس و سرعت فکوس و...
درود بر شما
بله از نظر کیفیت میتونید روی لنزهای نیکون هم مثل کنون حساب کنید ولی اگر اون دو لنز کنون رو دارید پیشنهاد تغییر برند نمیدهم و توصیه میکنم روی همون کنون بمونید مگر اینکه برای لنزهاتون مورد استفاده دیگه ای داشته باشید.
ضمنا اختلاف 600D با 80D اونقدر نیست که بشه بهش گفت ارتقا. توصیه میکنم یا برید سراغ فول فریم و یا با خرید لنز٬ تجهیزاتتون رو ارتقا بدید.
موفق باشید
سلام
- برای گرفتن عکس های بوکه زیبا با اف 1.8
- برای گرفتن عکس های منظره و طبیعت
- برای گرفتن عکس های ماکرو
- برای گرفتن عکس های آسمان شب و نجومی
چه لنزهایی پیشنهاد میدین. دوربین من نیکون d5300 هست.
یه سوال دیگه:
اگه لنز های fx رو روی دوربینم که لنزهای dx مثل اینکه باید روش انداخت, بندازم مشکلی پیش میاد؟
ممنون
چون بدنه شما قابلیت تنظیم فوکوس رو نداره در صورت امکان قبل خرید حتما لنز رو تست کنید که مشکل پیش نیاد ( بک فوکوس یا فرانت فوکوس ) که برای چند کاربر ایجاد مشکل کرد و برای اتفاق نیفتاد اصلا ! چون اکثر لنز هایی که میخواین پرایم هستن
برای مورد اول 35 یا 50
برای مورد دوم و آخر 11-16 توکینا
برای مورد سوم 105 سیگما یا 90 تمرون
فقط جسارتا هزینه این لنزها روی هم تقریبا بیشتر از 4 میلیون میشه مورد اول تقریبا 700
مورد دوم تقریبا 1800
مورد سوم 2 تومن
درمورد لنزهای اف ایکس در صورت استفاده روی کراپ مشکلی پیش نمیاد
فقط اگه لنز موتور فوکوس نداشته باشه چون بدنه شما هم این مورد رو نداره فوکوس اتومات رو از دست میدین ( که فرقی نمیکنه اف ایکس باشه یا دی ایکس در هر صورت اتوفوکوس نخواهید داشت )
سلام دوستان
برای فول فریم نیکون (610) می خوام یک لنز پرایم بخرم. بودجه حدود 2 میلیون. قبلا 24-70 تامرون داشتم از کیفیت خروجی و همچنین وزن زیادش ناراحت بودم. که فروختمش .
حالا بین لنز های 35 م م یا 28 م م و شایدم 24 م م یک لنزی می خوام که همیشه رو دوربینم باشه.
ضمنا این تنها لنزم هست و خواهد بود.
لطفا راهنمایی بفرمایید شارپ ترین و سریع ترین فوکوس را کدوم لنز بگیرم . و مهمتر اینکه برای کاربری عمومی من که سفر و مستند و منظره و گاهی پرتره های خانگی است کدوم فوکال برآورده می کنه.
درود
بنده هم حرف دوستان رو تأیید میکنم. من خودم از ترکیب مشابه شما استفاده میکنم. 24-70 تمرون یکی از بهترین لنزهای همه کاره موجوده!
حالا اگه از وزنش بخوای گله کنی میشه گفت یه چیزی! البته وزنشم معقوله ولی خب به سبکی پرایم نمیرسه...
به هر حال اگه خیلی مشتاقی پرایم بخری...
میتونی تمام عکسایی که تا حالا گرفتی رو با یه برنامه ایی مثل ادوب بریج یا لایتروم یا acd see باز کنی و بر اساس فوکال مرتب شون کنی. اونوقت میفهمی که بیشترین عکس های خودت رو تو چه فوکالی گرفتی و بهتر میتونی تصمیم بگیری. :oops:
من خودمم یه مدت خیلی مشتاق بودم یه پرایم سبک بندازم رو بدنه ولی عکسام رو بر اساس فوکال که بررسی کردم دیدم تو تمام فوکال ها تقریبا تعداد عکسام برابر بودند :-(
ارادت :::love2:::
خواهش میکنم
ببینید لنزهایی با این نوع دیافراگم ( 1.4 - 1.8 و نزدیک این ) عمق میدان کمی رو بهتون میدن ( که البت مزیته ) ولی کنترل فوکوس تو عمق میدان کم خودش یه چالشه که نیاز به تمرین داره این مورد برای همه یکسانه من هم اوایل کار با 50 یکم مشکل داشتم ولی با تمرین برطرف شد بعدها تو استفاده از 35 و 24 هم خیلی بهم کمک کرد
ولی موردی که من اشاره کردم به خطای فوکوس مربوط میشه که دست عکاس نیست
فرض کنید شما روی یک خط کش 20 سانتی روی عدد 10 فوکوس انجام دادید ولی وقتی عکس رو چک میکنید میبینید فوکوس روی عدد 8 انجام شده ( بک فوکوس ) یا روی عدد 12 ( فرانت فوکوس )
تو بدنه های حرفه ای تر ( تو نیکون میشه سری 7000 و فول فریم ها مدل های قدیمیتر رو فاکتور گرفتم ) یه قابلیتی داریم که میتونیم ایراد فوکوس رو اصلاح کنیم از طریق خود بدنه
af fine tune ولی تو سری های پایین تر ( مثل 3000 و 5000 که دوربین شما رو هم شامل میشه ) همچین قابلیتی وجود نداره و در صورتی که لنزی تهیه کردید و متوجه شدید که روی بدنه خطای فوکوس دارید باید بدنه و لنز رو بفرستید تعمیرگاه مرکزی تا این مشکل رو براتون حل کنن
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
منظور از کراپ دوربین های با سایز سنسور کوچک تر از فول فریم هست
ممنون از توضیحتون باعث شد چیز جدیدی یاد گرفتم و این مطلب خوب رو خوندم:
مقایسهای میان دید چشم انسان با دوربین عکاسی | عکاسی
سلام خدمت اساتید
من میخام یه D5300 بخرم
توی این بررسی گفته لنز باکسش زیاد خوب نیس
نقد و بررسی دوربین دیجیتال نیکون D5300 | نقدستان
لنز VR ADF با VR II تفاوتش چیه؟
دوربینو برای عکاسی ازمحصولاتمون میخام بیشتر(کار نقره و ابعاد زیر 1 متر)
اینجا توضیح کارو دادم
http://forum.akkasee.com/f17/t5793-66.html#post444492
میخام ببینم بادی تنها بگیرم ،چه لنزی مناسبه برام؟
امروز بالاخره لنز Nikkor24mm f2.8dرو خریدم . لنز خوبیه سریع و کیفیت تصویر مناسبی داره ساخت ژاپن هم هست ولی کیفیت تصاویر خروجی یک سطح پایین تر از لنز Nikkor 50mm f1.4dام است.
سلام
لنز با اف 1.8 میخوام بخرم بین دو گزینه موندم
Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G
Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G
دوربین من هم نیکون d5300 هست که همون طور خودتون بهتر میدونید موتور فوکوس داخلی نداره و فول فریم هم نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنید
۵۰ سری G
سلام دوستان
میخاستم یه لنز مناسب تله فوتو برای دوربین d7100 جهت عکاسی از حیات وحش به من معرفی کنید . بودجه تا 1.5 میلیون . ترجیحا فاصله کانونی 300 که با ضریب کراپ خود دوربین تا بیش از 400 افزایش پیدا کنه .
با این بودجه :
http://forum.akkasee.com/f58/t3467.html
پستهی پیوند رو مطالعهکنید.
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک عدد 7200 دارم و میخوام براش لنز بخرم . لطفا راهنماییم کنید .
من یه عکاس معمولی هستم که بیشتر از خانواده و مناظر عکس میگیرم . برای عکس پرتره لنز خود دوربین 18.140 منو راضی نمیکنه . من میخوام یه لنز بخرم که اگه قسمت شد فول فریم گرفتم هم به دردم بخوره . لطفا راهنمایی کنید چه لنزی بگیرم که قیمت متوسطی هم داشته باشه .
با تشکر
شما اصلا خوندی دوستمون چی نوشته؟؟؟؟ نوشته برای پرتره 18-140 منو راضی نمیکنه. من هم بهترین لنز های پرتره رو معرفی کردم . دست از این جبهه گیری های بی مورد بر دارید اقای زلقی . طرف نوشته 18-140 راضیم نمیکنه شما اومدی نوشتی چرا راضیت نمیکنه به شما چه مربوطه؟ دلش نمیخواد اون لنز رو
قسمت اول راهنمایی شما کاملا درسته و قسمت دوم کاملا اشتباه
معیار شما برای قابل نبودن چیه ؟ اصلا کدوم عقل سلیمی پرایم دیاف باز رو با همه کاره معمولی مقایسه میکنه ؟ شما با 50 میتونی واید بگیری ؟ یا با 85 ؟ شده با 50 بری سفر ؟ ( من یک سال به کل فقط با 50 عکاسی کردم و از بد روزگار اون 50 رو همین امین بهم داد که اونم پولشو درست و حسابی بهش ندادم انقدم مرام داشت که درک کرد و همیشه ممنونش بودم ) هر لنزی برای کاربرد خودش ساخته شده و مقایسه های اینچنینی بدون تجربه و صرفا بر اساس یک تجربه واهی به کل غلطه
به نظر شما مردم چرا میرن 150 - 600 میخرن ؟ چرا بجای اون نمیرن 400 پرایم بگیرن ؟ کاری که با 15 میشه با 400 نمیشه و برعکس
18-140 لنز قابلیه و هرکس نظری غیر این داره باید به کل در معلوماتش شک کرد ! نمیشه شما بیای لنز همه کاره رو تو عکل تخصصی بسنجی و بعد نتیجه ای که از قبل مشخص بوده رو به دست بیاری
ایشون تو سوالشون ننوشتن که میخوان لنز رو بفروشن ولی شما بهشون گفتی که بفروشه خوبه منم با ادبیات خودت جوابتو بدم ؟ ( آیا به شما ..... )
یه مقدار احترام ها رو حفظ کنید شما از 18-140 خوشت نمیاد گناه بقیه چیه ؟
امیدوارم جواب منو بدی که چجوری با 50 میخوای کار 18 رو انجام بدی ( وقتی از 18 انتظار داری که کیفیت 50 رو داشته باشه )
امروز یه سری عکس میدیدم مربوط به رویداد Ocean Art Photography competition این عکس توجهمو جلب کرد :
فایل پیوست 79780
این هم مدل دوربینه Olympus C-5050
خودت و هر شخصی که فکر میکنه ایرادات عکاسیش به خاطر سایز سنسورو لنز بی کیفیت و اینجور چیزاست یه زحمت بکشه مدلو تو گوگل سرچ کنه
این لینک رو هم ببینه بعد دوباره عکسو ببینه خودش به جواب میرسه
دوست عزیز به نظرم شما باید اول مشخص کنی که دقیقا لنز رو برای چه منظوری میخوای ؟ خانواده، منظره و پرتره 3 تا ژانر کاملا متفاوته! در این صورت شما باید یه لنز همه کاره تهیه کنی که میشه همین 18-140 که داری. که البته به واسطه ی همه کاره بودنش توی هیچ کدوم از ژانر های مورد نظر "بهترین" نیست و البته در کل لنز بدی هم نیست...
البته لنز های مشابهی هم وجود داره که همه کاره ست و خروجی بهتری ارائه میده که در اون صورت معیار انتخاب بودجه مورد نظر شماست که باز هم باید مشخص بشه.
موفق باشید.
اولا ایشون گفتند که برای پرتره این لنز راضیشون نمیکنه و خودشون نوشتن یه عکاس معمولی هستند یعنی خیلی مهارت ندارند پس وقتی 18-140 یه عکاس معمولی رو راضی نمیکنه برای پرتره دیگه چه چیزی باعث میشه این لنز قابل باشه؟ خودتون هم میدونید واید با کیفیتی هم نداره خود بنده وقتی دوربینم رو با این لنز خریدم 1000 تا شات اول هی با خودم کلنجار میرفتم که چرا اون چیزی که میخوام در نمیاد چرا عکسا شفاف نیست و........ بعد که لنز 50 رو خریدم فهمیدم ایراد از من نبوده بابا لنز 18-140 کیفیت نداشته . ضمن اینکه ایشون حرفی از همه کاره بودن نزد و گفت برای پرتره میخوام لنز بخرم شما خوب توجه کن به جمله ای که نوشته . و اینکه گفتم لنز 85 هم نیازه بله 100 البته در کنار لنز 50 نیازه برای هد شات با 50 هدش ات خوب در نمیاد. من خودم الان با 7200 و 2 تا لنز 50 و 85 کلی دارم حال میکنم در حالی که روزای اول با 18-140 واقعا داشت اشکم در میاومد از اینکه دوربین خریدم
دوست من Amin.Zallaghi عزیز دقیقا پاسخ درست رو به شما دادن، لنز 18-140فعلا بهترین لنزی هست که شما میتونی داشته باشی
بنده پیشبینی میکنم که شما تاحالا لنزی غیر از 18-140 رو تجربه نکردید و فکر میکنید که با خریدن لنز دیگری رنگ بندی کیفیت و همه چی عکس های شما تغییر کرده و عکس های شما زیر و رو خواهد شد! اما به هیچ وجه این گونه نیست.
اینکه شما ازین لنز راضی نیستی دو دلیل میتونه داشته باشه، اول پراسس عکس ها و دوم نورپردازی
وقتی نورپردازی مناسب نباشه، شما هر لنزی هم که داشته باشی، چه پونصد تومنی و چه پنج میلیونی دقیقا همین عکس ثبت خواهد شد.
هر لنز دیگری مجدد همین تصویری که لنز 18-140 برای شما ثبت میکنه رو ثبت خواهد کرد، منتها با کمی عمق میدان کمتر یا بیشتر.
اینکه شما عکس های خیلی زیبا و شارپی توی اینترنت میبینید به خاطر post Processing عالی اون عکس هاست، پیشنهاد میکنم قبل از خرید هر لنزی درین مورد مطالعه و تحقیق کنید، با یه فیلتر شارپنس ساده و tilt shift blur فوتوشاپ میتونید تا حدی به شفافیت و عمق میدان های لنز های خیلی گران تر هم برسید.
پیشنهاد میکنم عکس هایی که گرفتید و راضی نیستید رو در انجمن قرار بدید تا متخصصین تشخیص بدن علت ناراضی بودن شما از عکس هاتون لنزتون هست یا چیز دیگری، اگه علت لنز بود، اون موقع اقدام به خرید لنز بکنید.
درمورد جناب Kano که مطمئنم در واکنش به این پست من مجدد درمورد 18-140 بد گویی خواهند کرد هم از پیش جوابشون رو میدم
بنده مطمئن هستم به احتمال 100 درصد که یا لنز 18-140 که شما داشتی مشکل داشته، یا شما خودت در اون زمان که این لنز رو داشتی اطلاعات کافی و مناسبی از عکاسی نداشتی. به هیچ وجه ازین دوحالت خارج نیست. بنده به دقت لنز 50mm f1.8 که شما بسیار ازش راضی هستی و فکر میکنی خیلی شارپه رو با 18-140 AF-S VR مقایسه کردم و تفاوت شراپنسشون اندکه، این تفاوت اندک خیلی راحت با یه فیلتر شارپ فوتوشاپ جبران میشه و بعد از ویرایش مناسب هردو تصویر در فوتوشاپ به سختی میشه عکسی که 50mm ثبت کرده رو با عکسی که 18-140mm ثبت کرده تشخیص داد، در اصل، اصلا نمیشه تشخیص داد!
بنده یک احتمالی میدم، ازونجا که شما خیلی بوکه دوست داری، وقتی لنز 18-140 داشتی همیشه درحال عکاسی روی فوکال 140 بودی، لنز های زوم توی بالاترین فوکالشون به کمترین شارپنس میرسند و بعد از خرید لنز 50 شروع به مقایسه ی لنز 18-140 در فوکال 140 ! با لنز 50 در فوکال 50 کردی. اگه این مورد صحیح نباشه مورد اولی که گفتم قطعا صحیحه
تمام سایت های نقد و بررسی خارجی و ایرانی چیزی جز تعریف و تمجید از 18-140 نیکون نکردن، تنها کسی که اینجوری درمورد این لنز نظر منفی میده شما هستی! حالا شما آزادی که ازین لنز متنفر باشی یا عاشقش باشی، اینکه به افراد تازه کار هم این فکر رو انتقال بدی درست نیست.
من به زودی نتایج مقایسه 50mm و 18-140 رو هم میذارم تا متوجه بشین که ایراد کار شما از لنز نبوده.
به این عکس که توسط لنز 18-135 کنون که شارپنسش از 18-140 نیکون کمتره و همینطور با بادی 700d کنون که از بادی d7200 نیکون ضعیف تره گرفته شده دقت کنید، عکاسش محمدرضای عزیز هست کاربر همین فروم
http://up.vbiran.ir/uploads/33598148...6_20-44-43.jpg
بنده تا همین الان حتی فتوشاپ رو هم نصب نکردم چون هیچی بلد نیستم ازش نه اینکه منظورم این باشه که هیچ موقع نمیخوام یاد بگیرم . من خروجی های jpg خود دوربین رو بدون هیچ ادیتی مقایسه کردم با لنز 50 و 85 . من وقتی لنز 50 رو خریدم واقعا لذت بردم و وقتی لنز 85 رو خریدم 2 چندان لذت بردم . تا همین الان هم هیچ پروسسی روی عکس هام انجام ندادم چون اصلا بلد نیستم پس این چه چیزی رو نشون میده از نظر شما؟ از نظر خودم اینو میرسونه که لنز با لنز خیلی فرق داره
الان شما این 2 تا عکسی که اپلود کردی رو خیلی عکسای خوب و شارپی میدونی؟ پس این عکس چیه ؟ http://s9.picofile.com/file/82826860...4D_31_0022.jpg
و دوم اینکه چطور میشه در مورد عکسی که توی سایز و حجم واقعی دیده و بررسی نشده در مورد شارپنسو جزئیات نظر داد؟ 99 % درصد عکسا اگر فوکوس دقیق بوده باشه توی سایز کوچیکی که شما اپلود کردی شارپن . به این عکسی که من اپلود کردم و سمپل h4d خوب نگاه کنید لطفا این شارپنسه یا اونی که شما میگید؟ نمیدونم والا شاید ایراد از منه . شاید دیدگاه ما ها از نظر عکس خوب و بد با هم فرق داره والا نمیدونم
خوب به همه ی کاربران این فروم تبریک میگم که این قائله بالاخره ختم شد
دوست من درصد بالایی از عکاسی مربوط به ویرایش تصویر میشه، وقتی کسی میتونه با زدن دو کلید توی فوتوشاپ و یک فیلتر شارپ، شارپنس یک لنز 500 تومنی رو برسونه به شارپنسی که میخواد، برای چی بره دو میلیون تومن هزینه کنه و لنز دیگری رو خریداری بکنه؟
شما پست پراسیسنگ رو دوست نداری، اما بقیه دوست دارند! با دو کلیک ساده در فوتوشاپ، میشه شاپرنس 18-140 رو به 50mm رسوند.
http://up.vbiran.ir/uploads/45086148...46_DS_0014.JPG
http://up.vbiran.ir/uploads/39301148...6_21-04-54.jpg
دوست من بنده گفتم به شارپنسی که "دوست داره" برسه نه به خروجی لنز دیگری، و به علاوه که تنها برای رسیدن به شارپنس بیشتر لنز نمیخرن برای رسیدن به فوکال بیشتر و عمق میدان بیشتر و استفاده های مختلف لنز هاست که لنز هارو میخرن.نقل قول:
خب خدا رو شکر مشکل لنز حل شد پس از این به بعد دیگه کسی بیشتر از 500 تومن پول لنز نده لطفا
بنده مهارت فوتوشاپم اندکه، این ساده ترین ماسک فوتوشاپ به منظور شارپ کردن عکسه که همین الان انجام دادم تا شمایی که توی قرن 21 کار با فوتوشاپ رو بلد نیستی لا اقل بدونی که چه کار هایی انجام میده
و بهتره بدونید که همون عکسی هم که ارسال کردید با فوتوشاپ ویرایش شده و شارپ شدهنقل قول:
الان شما این 2 تا عکسی که اپلود کردی رو خیلی عکسای خوب و شارپی میدونی؟ پس این عکس چیه ؟ http://s9.picofile.com/file/82826860...4D_31_0022.jpg
بحث کردن با شما بی فائده است
بیش ازین پاسختون رو نمیدم
http://up.vbiran.ir/uploads/30051484...Untitled-1.jpg
دوست عزیز این عکسی که قرار دادین توسط یه دوربین مدیوم فرمت ثبت شده. همچین جزئیاتی با چشم هم قابل رویت نیست..
در ضمن به نظرم هرچه سریع تر یادگیری فتوشاپ رو در برنامه قرار بدین که از واجبات هنر عکاسیه. (واقعا باور نکردنیه که تا الان فقط چشم به خروجی jpeg دوربین داشتین)
موفق باشید.
داشتن لنز های خوب متضمن خروجی عالی نیست!
نداشتن لنزهای خوب مانع خروجی عالی نیست !
حال دوستان خواه پند گیرند و خواه ملال....
بی ادبی ها رو هم بحساب بی تجربگی ها بزاریم
http://s8.picofile.com/file/82826949...me_autismo.jpg
به این پرتره خوب نگاه کنید اگر قرار باشه ادم ادیت یاد بگیره و انجام بده اینجوری باشه نه مثل ادیت دوستان که انقدر اتو بخار میکشن رو صورت که صاف صاف میشه و کاملا مصنوعی