با عرض سلام خدمت دوستان. میخواستم بپرسم واسه نیکون f401x که خودش و لنزش AF هستن، ایا میشه مثلا از سری لنزهای AFS یا مثلا G و بقیه لنزهای جدید استفاده کرد یا نه؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون:confused:
با عرض سلام خدمت دوستان. میخواستم بپرسم واسه نیکون f401x که خودش و لنزش AF هستن، ایا میشه مثلا از سری لنزهای AFS یا مثلا G و بقیه لنزهای جدید استفاده کرد یا نه؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون:confused:
سلام.
The G series work fine on all current AF Nikon cameras on which the manual aperture rings were a pain. On legacy AF cameras like the 8008 and 6006 you may lose the A and M modes, you'll have to see. I forget if for those modes if one sets the aperture on the camera or on the lens aperture rings.امکان استفاده از لنز های AF-S رو دارید اما فوکوس اتوماتیک رو از دست خواهید داد.کد HTML:http://www.kenrockwell.com/nikon/nikortek.htm#g
ویرایش توسط jebrahim : Sunday 12 September 2010 در ساعت 01:40
ج.ابراهیمی
سلام دوستان !
نيكون يك سري لنز داره كه هم با دوربين هاي انالوگش سازگاره و هم با دوربين هاي ديجيتالش . اسمشون رو يادم رفت . من يه 18-105 ( يا 125) رو گير اوردم . دست دوم . از لحاظ ظاهري كه خيلي تميزه . ديافش هم 3.5 - 5.6 هست . رو دوربين تستش كردم . طرف مي ده 150 تومن . به نظر شما خوبه نسبت به قيمتش ؟ فقط يكم ظاهرش عجيب بود ...يه دكمه داشت كه فشار مي دادم يه قطعه ي لنز جلو عقب مي شد ...ولي نفهميدم براي چيه .
من جاي بهتري پيدا نكردم كه اين سوالم رو بپرسم :)
این که لنز ۱۳۵ مم با F2 و از سری dc هستش.
قیمت نو این لنز هم حدود یک میلیون تومان باید باشه.(قدیمها که این حدود بود)
درود
دوست گرامی من که متوجه سوال شما نشدم فکر کنم مقصودتون را روشن نفرمودین ، ضمنا کدام لنز را دست دوم 150 هزار تومان قیمت کرده اید؟
در پست قبلی خودتان از Nikkor 18-105 Vr صحبت فرمودید آنرا 150 گیر آورده اید؟ نوی آن 350 هزار تومان است. و آن لنزی جدید است مربوط به زمان آنالوگ ها نیست.
موفق باشید
انوش