مقایسه منصوروف از لنز اف 4 و اف 2.8 نسخه 2.
Nikon 70-200mm f/4G vs f/2.8G
مقایسه منصوروف از لنز اف 4 و اف 2.8 نسخه 2.
Nikon 70-200mm f/4G vs f/2.8G
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
راستش را بخوایید من خودم تمایلم به اف 4 است تنها به این دلیل که اگر 200-70 2.8 شاهکار خلقت هم باشه وقتی اینقدر سنگین باشه که نشه به راحتی ازش استفاده کرد و حملش کرد موضوعیتش را برای من از دست میده. من لنز 20--80 2.8 AFS را داشتم که شاید 100 تا عکس هم باهاش نگرفتم چون برای من که میخوام وسایلم در یک کوله نه چندان سنگین جا بشه استفاده ازش دشوار بود. با توجه به بهبود وضعیت دوربین ها در ایزوهای بالا بزرگترین برتری اف 2.8 به اف 4 توانایی بیشتر در کنترل عمق میدان است و یک گام تفاوت با لرزه گیر نسل جدید لنز اف 4 و کاهش نویز سنسورها قابل جبران است. در خصوص کنترل عمق میدان هم که با توجه به focus breathing لنز 2.8 که در فاصله نزدیک به 135 میلیمتر نزدیک میشه و شما روی لنز اف4 هم چنان 200 میلیمتر را دارید برای عکاسی پرتره کاهش عمق میدان اف 4 نسبت به اف 2.8 با افزایش فاصله کانونی جبران میشه.
من این تیکه اخرش را نفهمیدم.
یعنی اگه f2:8 را در فاصله کانونی ۲۰۰ استفاده کنیم عمق میدان اش با f4. در فاصله ۲۰۰ یکی هست یا عمق میدان f2:8 در فاصله ۱۳۵ عمق میدان یکسانی با f4 در فاصله ۲۰۰ داره؟
قسمت دوم درسته . حتی کمتر بودن عمق میدان در 200 میلیمتر و اف 4 نسبت به 135 و اف 2.8 چربش هم دارد یعنی عمق میدان کمتره. میشه با گذاشتن اعداد دقیقا شرایط را مقایسه کرد. البته در فاصله کمتر با سوژه این داستان واضحتره.
Online Depth of Field Calculator
سلام دوستان و اساتید عزیز
میخواستم بدونم این لنز ارزش خرید برای کراپ سنسور رو داره؟
سلام.چرا نداشته باشه؟اولا در کراپ فاصله کانونی تا معادل 300 میلیمتر به شما میده دوما با توجه به اینکه لنز فول فریمه و بیشترین کیفیت رو در مرکز داره و در کراپ از نور عبوری هسته میانی لنز استفاده میشه کیفیت قابل توجهی هم خواهید داشت.فقط نکته اینکه باید ببینید استفاده شما از یک لنز7 میلیونی توجیه داره یا نه و آیا نیاز شما با یک لنز 300-70 ارزانتر راه نمی افته؟