براي پرتره هاي نيم تنه فضاي باز، گزينه ارزون قيمت خوبيه.
درسته گاهي فوكوسش اذيت مي كنه ولي با كمي ممارست قلقش دستتون مياد و حتي فوكوس دستي هم باهاش رضايت بخشه.
خودم بالشخصه از اين لنز در عكسهاي فضاي باز خيلي استفاده مي كنم هم براي پرتره و هم گل و سنبل!
2 تا عكس هم براتون فرستادم.
سهیل جان لنز بسیار خوبیه،با توجه به قیمتشم کیفیت ساخت و اپتیک بسیار خوبی داره،واقعا اگر با لنز پرایم هم تا حالا کار نکردی بعنوان اولین لنز پرایم بسیار ایده آله.
البته از معایبشم بگم،روی کراپدار بنظر من یه کم بلاتکلیفه،ینی نه زاویه دید نرمال رو بهت میده و نه اونقد بلنده که بتونی راحت باهاش پرتره بگیری،البته نه که نشه ولی اونی که فکر میکنی شاید خیلی وقتا از آب درنیاد.
راستی،منم این لنز رو دارم،اگه یه موقع خواستی یه دوری باهاش بزنی خبر بده،ارزش امتحان کردنو داره
محسن مقصودی
کارای سخت سخت می خواهید. تو اینترنت پر از نمونه عکسه. اما برای اینکه حرف شما را زمین نزنم :شما این لنز رو دارید؟
ای کاش لطف کنید و یکی دو تا عکس از پس زمینه محو این لنز بذارید همچنین یه کراپ صد در صد.
(عکس برگ کراپ 100*100 هست)
91.jpgDSC_0205.jpg
DSC_1613.JPG
DSC_87931.jpg
سلام و عرض ادب
نمونه عکس با Nikon AF 50 mm D700ن لنز از نوع D نمی باشد .
madein japan
به قیمت 130 خریداری شده
ویرایش توسط alirezasabaghi : Tuesday 17 April 2012 در ساعت 23:30
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
با سلام.
من یک لنر 50mm 1.8D دارم اما به نظرم شارپنسش خیلی پایینه. تو شرایط برابر عکسش رو با 18-105 مقایسه کردم قابل مقایسه نیست. میخوام بدونم کلا لنز شارپی نیست یا مشکل جای دیگست؟
Nikon D90 + 18-105 + 50mm F1.8
Fuji HS-20
درود
خوب اینکه همه لنز های فیکس دارای دیافراگم باز ، در بازترین دیافراگم خود ، بیشترین شارپنس خود را نخواهد داشت شکی نیست
خصوصا اینکه همیشه مقدار شارپنس در مرکز در مقایسه با گوشه ها هم متفاوت است ( هر چقدر از مرکز به گوشه ها نزدیک شویم شارپنس کمتر میشود )
اما با توجه به نتایج تستهایی که از این لنز دیدم و روی دو دوربین D90 و D7000 هم با آن کار کردم
باید به عرض برسانم که در دیاف 1.8 این لنز فقط در مرکز شارپ هست اما نه به اندازه دیافراگم f2.8 به بعد آن ، که لنز تازه کیفیت خودش را نشان میدهد
البته امیدوارم به خروجی خام برای قضاوت کردن اکتفا نکرده باشید ، چون با شارپ سازی F1.8 آن هم قابل قبول خواهد شد ( البته نه برای چاپهای بزرگ)
درکل ورژن قدیم این لنز در نیکون با توجه به قیمت آن خوب است
اگر نه ورژن جدید از نظر اختلاف کمتر مرکز با گوشه ها وضعیت بهتری دارد و بیشتر توصیه میشود
پی نوشت: همیشه به دوستانم توصیه میکنم ، در انتخاب لنزی برای پرتره دقت کنید که از نظر فاصله کانونی
چه نوع پرتره هایی با آن میشود گرفت ( مثلا برای 50mm نیم تنه و تمام قد است ) و صورت سوژه و چشمها در
کجای کادر قرار میگیرند ، که مسلما در مرکز نیست! در جایی که صورت و چشمها قرار میگیرد ما بیشتر شارپنس را میخواهیم
آنهم در بازترین دیافراگم که عمق میدان کمتری داشته باشیم ( چون اگر عمق میدان کمتری نمیخواستیم که لنزی مثل 18-105 هم
فاصله کانونی 50 را پوشش میداد)
پس در هنگام خواندن نقد ها و دیدن مقایسه چارتها با توجه به فاصله کانونی لنز ها ببینید یک کادر بندی مناسب برای پرتره ، صورت سوژه در کجای کادر قرار میگیرد در آنجا ها در دیاف های باز دارای آن کیفیتی که میخواهید هست یا خیر.
البته میتوان سوژه را در مرکز قرار داد و بعدا با کراپ کردن به کادر مورد نظر رسید
اما برای چاپهای بزرگ نمیتوان روی این موضوع حسابی باز کرد
موفق باشید
ویرایش توسط Anoosh-Em : Saturday 26 May 2012 در ساعت 20:11
سلام دوستان یه لنز به این اسم دست دو فروخته میشه نزدیکه ۹۰ دلار
Nikon series E 50mm F1.8 pancake prime lens
ازش خوشم اومده. عکسهای بوکه خوبیه میگیره که منم خوشم میاد از این تیپ عکسها. دستیه. اصلا اتومات نیست. ولی عکسهای جالبی میگیره به نظرتون با توجه به دست دوم بودنش و به این قیمت می ارزه و کلا اینکه روی دوربین دی ۷۰۰۰ خوب جواب میده . (به هیچ عنوان اطلاعی در مورد لنز و خرید لنز ندارم ببخشید اگر سوالم ابتداییه)
بعد اینکه نیاز به تبدیل که نداره ؟ برای اتصال به دوربین منظورمه .
. اگر راهنماییم کنید ممنون میشم٬ چون میخواستم زود جوابش را در مورد خرید لنز بدم.
مرسی
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
سلام
من یک نکته کوچیک بگم خدمتتون. میفرمایین 90 دلار من نتیجه میگیرم خارج از کشورین. اگه درسته به نظرم گرون هم میخرین. با یک سرچ ساده تو سایت ebay قیمت پایین ترهم گیرتون میاد.
در مورد سوالهاتون دوستان و اساتید عزیز باید راهنمایی کنن ( با توجه به اطلاعات ناقصم معافم از اظهارنظر )
یاحق
سلام مجدد این مورد هم هست میشه راهنمایی بفرمایید
AF Nikkor 50mm f1.8D
به قیمت ۷۰ دلار
من اصالا برای پرتره نیمخوام برای عکاسی از اشیاء و گل و گیاه میخوام .
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .