سلام میخواستم بدونم لنز 50بااف1.8 میتونه تمام قدرت بازدهی یک سنسور فول فریم رو به نمایش بگزاره؟
سلام میخواستم بدونم لنز 50بااف1.8 میتونه تمام قدرت بازدهی یک سنسور فول فریم رو به نمایش بگزاره؟
سلام:
هشت پست شما در فروم را خواندم اما دقیقا نتوانستم دلیل این سوال شما را بفهمم :)
بنظرم روی این سوال میتوان بحث کرد ( اگر فرض بر این باشد که سوال درستی مطرح کرده باشید ) منتها اصلا خودتان را درگیر این سوال ها نکنید. خیلی از مواردی که مطرح میشود ممکن است فقط نیاز 5 درصد کل عکاسان دنیا باشد ;)
خوب سعی کنیم چند پله به عقب برگردیم دلیل پرسیدن این سوال چیست؟ اصلا نیاز شما چیست؟ قدرت بازدهی سنسور فول فریم چیست؟
سلام والا من یکی از دوستام میخواد دی 700بگیره میخواست بدونه این لنز که ارزان قیمت هم هست جوابگوی این دوربین میتونه باشه یا حتما باید برای این بدنه لنزهای خوب و گرانقیمت هم بگیره؟
لنز و بدنه دو مقوله کاملا مجزا ولی در عین حال مکمل برای یک خروجی خوب هستند.
هیچ بایدی در کار نیست. دوستتون بدنه خوبی می خواهند تهیه کنند. این خیلی خوبه ولی همه چیز نیست.
لنز 50 لنز خوبیه ولی در حد خودش. (در ضمن باید ببینید دوستتون ضمینه فعالیتشون چی هست)
در کل به نظرم در مورد لنز ضرب المثل "هر چی پول بدی آش میخوری" در اکثر موارد صادق است.
موفق باشید.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
ببخشيد من به كلي با اين موضوع مشكل دارم
نمي دونم چجوري بگم كه كسي رو ناراحت نكنه ولي به نظر مي رسه كسي كه قراره D700 بخره اساسا بايد الان در جايگاهي باشه كه اين سوال رو نپرسه يعني قرار نيست يكهو از عالم غيب اومده باشه روي زمين و بدون اطلاعات قبلي و بدون اينكه قبلا دوربيني داشته بوده باشه و يا لنزهاي برندي رو كه قراره دوربين نسبتا گرون قيمت فول فريمشو بخره آشنايي نداشته باشه چه رسد به اينكه اين سوال رو از طريق دوستش كه ظاهرا آشنايي كمتري به مقوله ي عكس و عكاسي نسبت به او داره بپرسه.
نمي دونم تونستم منظورمو شفاف برسونم يا نه؟ فكر نمي كنيد بهتره دوستتون از راه هاي مطمئن تري به اين جوابش برسه؟
فرهاد حسيني
سلام
قصد خرید 50 اف1.4 رو داشتم و می خواستم بدونم فرق سریD با G چیه؟ به جز فکوس که برای بدنه من فرقی نمی کنه.
چون مدل G برای من یکم قیمتش زیاده و آیا می ارزه که بیشتر پول داد برای این خصوصیات؟
سوال دیگه ای هم بود که روی دوربین کراپ دار 35mm بیشتر کاربرد داره یا 50؟
35 در کراپ = 50 در فول
عليرضا تارا
سری جی برخلاف سری دی دیگه دیافراگم رینگ ندارن و سرعت فوکوسشون هم کمتره
نرمال 1.4 سیگما بگیر .
وحید بیگدلی
کلا G از نظر اپتیکی کمی سافت تر از مدل قبلی اونه و برای پرتره عالی و وزنش ۵۰گرم سنگینتر.Ca کمتر.همینطور بوکه زیباتر .وباز هم اونقدر فرق ندارند که بخاهید متحمل هزینه بیشتر شوید
۳۵ و ۵۰ باز هم کاربرد های متفاوت تری دارند
۳۵ در کراپ دار لنز نرمال است اما ۵۰ ابتدای تله .اگر در آینده فول فریم میخاهید ۵۰ بخرید .
اکنون اگر قصد Urban دارید ۳۵ تهیه فرمایید
قصد من یک لنز نرمال پر سرعته.
در آینده فول فریم می شوم اما نه حالا حالا ها (شاید 3،4 سال دیگه) اما من فعلا متوجه حال هستم تا آینده.
نمی دونم ادامه این بحث توی این تاپیک درسته یا نه!
پس همون 35mm بهتره.
اما دیدم که سیگما 30 اف/1.4 داره. آیا لنز بدرد بخوریه؟ توی فتوزون دیدم یکم شارپنسش کمتر بود اما خوب سرعتش بیشتره. قیمتش رو توی ایران پیدا نکردم.
در این رده لنز های دیگه ای هم هستند؟
نتیجه: تصمیم بر همون 35 1.8 نیکون شد. با تشکر از همه
ویرایش توسط artara74 : Monday 29 March 2010 در ساعت 17:19
عليرضا تارا