دیدم جای این لنز اینجا خالیه گفتم اگه میشه کمی هم درباره این لنز بنویسین . چطوریه و به چه درد میخوره ؟ انگار خیلی پر کاربرده نه ؟
Printable View
دیدم جای این لنز اینجا خالیه گفتم اگه میشه کمی هم درباره این لنز بنویسین . چطوریه و به چه درد میخوره ؟ انگار خیلی پر کاربرده نه ؟
کدومشون مد نظرتونه f1.4 يا F1.8
خب معلومه ارزونه دیگه . امروز قیمت کردم 150 و 345 تومن بودن . حالا من نمیدونم واسه 4 دهم میلیمتر چرا اینقدر گرون میشه ؟ چقدر فرقشه مگه ؟ والا:mad:
درست وقتی میخواستم اینو بخرم دچار فاجعه شدم ! گفتن چون دی 40 دارم این لنز 1.8 به دردم نمیخوره و نمیتونم استفاده کنم و باید دستی فوکوس کنم ... این فاجعه ست ؟ یا اینکه مساله مهمی نیست ؟
من D60 دارم و با اینکه لنزم اتو فوکوس داره ولی خیلی از عکسها رو با فوکوس دستی میگیرم و از نتیجه هم بدم نیومده.
مهم اینه که تمرین کنید و تنظیمش دستتون بیاد.
بابا من یه عمری فوکوس دستی داشتم اصلآ هم فاجعه نیست و اونجوری که اونها گفتن بدردتون نمیخوره !!! معلومه جدیدآ دوربین فروش شدن ! بابا یه عمری مردم دستی فوکوس میکنن تازه من خودم یه سری مطلب دیدم که فوکوس دستی رو با اتوماتیک مقایسه کرده بود و فوکوس دستی خیلی بهتر بود... بهرحال کار خاصی نیست یکم تمرین میخواد باهاش ممکنه چند تا پرواز پرنده فقط از دست بدید که اونم زیاد با لنز 50 میلیمتری (( البته برای شما 75 میلیمتری )) زیاد ممکن نیست اتفاق بیافته .... اگر تمرین داشته باشید خیلی هم سریع میتونید فوکوس کنید....
پس من چیکار کنم ؟ بخرم یا نخرم ؟ آخه میگن انگار نمیشه به سادگی دیگه عکس گرفت ؟ من البته اولین دوربینم زنتی بود که اونم همینطوری دستی فوکوس میکردم و تازه بعد از تنظیم فوکوس , پرده دیافراگمش رو هم دستی میبستم و خیلی دیگه عهد بوقی بود و مشکلی نداشتم ولی نمیدونم یه همچین چیزی روی دیجیتال صدق میکنه یا خیلی فرقشه ؟ البته این موضوع رو هم در نظر بگیریم که من دی 40 رو تا آخر عمرم نمیخوام نگه دارم و نهایت یکسال دیگه به دی 300 یا اگر هم دی 90 بیاد به اون ارتقا میدم ! ولی تو این مدت میخوام ببینم میشه با 50 میلیمتر کار کرد ؟
بعد هم چرا 75 میلیمتر ؟
و اینکه بین 1.8 و 1.4 از نظر کیفیت خیلی فرق میکنه ؟ محو بودن و عمق میدان رو کاری ندارم . کیفیت عکس رو میگم . بین این دو خیلی اختلاف چشمگیری هست ؟
خیلی تن پرورانست :biggrin: اگه بگیم دیگه نمیشه به سادگی عکس گرفت اتفاقآ کیف خودشو داره و اصلآ هم مشکل نیست کنترل هم خیلی دقیقتره....نقل قول:
آخه میگن انگار نمیشه به سادگی دیگه عکس گرفت ؟
خیلی فرقش نیست ! راحت ترین راه امتحان کردنشم اینه که فوکوس رو همین الان بگذارید روی دستی و امتحان کنید :biggrin:نقل قول:
نمیدونم یه همچین چیزی روی دیجیتال صدق میکنه یا خیلی فرقشه ؟
البته با لنز های این مدلی که رسمآ فوکوس دستی دارن خیلی راحت تر و نرم تر و جذاب تره...
نقل قول:
بعد هم چرا 75 میلیمتر ؟
خب .. از اونجایی که فاصله کانونی لنز هارو به نسبت اندازه یک فریم نگاتیو 35 میلیمتری حساب میکنند
و از اونجا تری که سنسورهای دوربین های دیجیتال حرفه ای ... نه خیلی حرفه ای ( مثل 5D کنون یا D3 نیکون ) همشون کوچیکتر از اندازه یک فریم نگاتیو 35میلیمتری هست ...این میشه که اگر بخوایم با این اندازه سنسور حساب کنیم برای دوربین های نیکون باید فاصله کانونی رو ضرب در 1.5 ( برای نیکون ها ) یا 1.6 ( برای کنون ها ) بکنیم که با این حساب مثلآ لنز 50 میلیمتری میشه 75 برای نیکون و 80 برای کنون .... خلاصه که دردسریه این بجث ضریب اندازه سنسور .... مثلآ من خودم میخوام 55-200 بگیرم که برای من میشه 86-300 !!! :::love2:::دیگه باید ببخیشد اگر بد توضیح دادم
با همین 1.8 هم میشه عکسهای خیلی خوب و شارپی گرفت. نمونه عکس هم خیلی زیاده. در مورد فوکوس نکردن اوتوماتیک روز این بادی را من نمیدونم اما بعید میدونم نکنه. اینو باید از اقای فرهاد 44 پرسید. چون ایشون هم کانن 40 دارن هم لنز 1.8 البته تا جایی که یادمه.
یم مسئله دیگه هم هست که اگه پول 1.4 را دارید آن را بخرید چون لنز با ارزشی هست و زمانی که کاملا به دوربینتون مسلط شدید میتونید پی به ارزش این لنز ببرید . اگه خواستید فعلا آماتور کار کنید با همین 1.8 شروع کنید نسبت به قیمتش لنز خوبیه.(به شرطی که براتون فوکوس اوتوماتش کار کنه).
فوکوس دستی هم به قول دوستمون که لذت دیگه ای داره اما باید عادت کنی و تجربه لازم که من هنوز پیدا نکردم.آخه کمی تنبل هستم.
ممنون از نظراتون . خب من پول برای 1.4 ندارم یعنی دارم ولی زورم میاد اینقدر بدم . اگه بخوام اونقدر بدم یه کم روش میذارم 10-20 زیگما میخرم :biggrin: و خب اتوفکوس فکر نکنم مشکل پیدا کنم ولی میخوام بدونم یعنی این اختلاف 4 دهم خیلی وحشتناکه تاثیرش ؟
ببخشید من که زیاد تجربه در این مورد ندارم ...ولی مسئله فقط این 4 دهم نیست چون حتی میشه چهار دهم تیره تر گرفت و با نرم افزار روشن کرد که فرق خاصی هم نمیکنه ولی به نظرم مسئله بیشتر مسئله کیفیت عمومی لنز مثل شارپنس و دیستوریشنه و از این قبیل موارد فقط اون چهار دهم مسئله نیست .... اگر دور اندیش هستید و میخواید یه لنز خوب بگیرید که با دوربین های خوب آینده هم استفاده کنید بیشتر روی این مسئله فکر کنید
برای بعضیها میتونه خیلی مهم باشه و برای بعضی خیر. بستگی به حساس بودن خودتون داره. پیش میاد برای فقط 5% کیفیت بهتر سه برابر پول به یک تکنولوژی بدید.
:eek:
بابا ای ول
اگه اینطور باشه به جای اینکه پول بابت دوربین خوب بدیم بهتره نرم افزار خوب بخریم :redface:
نه بابا ! انقدر هم دیگه منظورم این نبود ...منظورم این بود که اگر بخوایم واسه چهار دهم پول اضافه بدیم و ندونیم دقیقآ چقدر فرقشه خیلی راحت میشه کمی روشن کرد که اونقدر هم مسئله نیست :biggrin: نه نویز آنچنان میندازه نه چیزی من توی موارد خیلی خاص این رو گفتم که مثلآ خیلی تاریک باشه و شاتر هم نشه پایین اوردنقل قول:
بابا ای ول
اگه اینطور باشه به جای اینکه پول بابت دوربین خوب بدیم بهتره نرم افزار خوب بخری
سلام
حامد خرم يار عزيز فكر ميكنم در اين زمينه ميتوانند خيلي كمك كنند؛ چون ايشان هم نيكور ديافراگم 1.8 و هم 1.4 را داشته اند ( و دارند ) .
وااااای گیج شدم ! خب من نمیخوام که تو تاریکی مطلق عکس بندازم که :) . ببینین . من میخوام از اینا عکس بگیرم :
پرتره صورت . نیم تنه . عکس های سورئآل . میوه . ماهی و آکواریوم . گل و گیاه . اشیا . از این چیزا کلن . با این لنز میشه این کارا رو کرد ؟ و توی نور کم هم خب منظورم نور شب شاید نباشه و نور مثلن عصر . یا غروب یا داخل اتاق . از این چیزا . میشه خواهش کنم شما مطلب منو درست بخونین ؟ من سوالم از اولم این بود که استفاده این لنز برای چی هست کلن ؟ از چه چیزایی میشه باهاش عکس گرفت و اینکه مثلن میگم ها . خب اگه عکسی رو بشه باهاش گرفت که با 135 هم بشه همون رو بگیری , آدم پولشو دور نریزه ؟ یا مثلن میگم : اگه عکس 3 - 4 نفری باهاش بگیرم , طبیعیه چون زوم نداره من باید عقب برم که فقط نیم تنه هاشون معلوم باشه یا یه آدمی که روی مبل نشسته و من حالت کج یا فشن ازش بگیرم , با این دوربین میشه ؟ و اگه میشه چه مزیتی به مثلن 135 داره ؟ یا 200 ؟ منظور همون 18-135 و اینا ... میخوام بیشتر بدونم . و اینکه بازم چندین برابر شارپ تره از اون 135 عمل میکنه ؟ که اگه اینطوره پس برای چی اصلن باید گرفتش ؟ حرفم اینه .
بعد هم امروز یکی میگفت خب بجای اینکه اینکارو بکنی بروی دوربینتو بفروش یه بدنه دی 80 بگیر که اتوفکوسش هم کار کنه . به نظرتون این کار جالبه ؟ انگار 770 تومن هست و دوربین منو هم خوب بخرن 400 تومن . :confused:
والا بحث يه جورايي مشکل داره
دوستومن يه جا از تفاوت 0.4 ديافها ميپرسه بعد جايي ديگه ميگه اگر اينقدر پول بخوام بدم ميريم 20-10 سيگما ميخرم
مشخصا ايشون نيازي به يه لنز فيکس نداره براش کيفيت بوکه هم احتمالا مهم نيست چون ميتونه راحت ازشون بگذره بره سراغ يه نياز ديگه
پس احساس ميشه بحث زياد جدي نيست
من خودم چندي پيش يه 85 فيکس F1.8 خريدم چراF1.4 نخريدم خوب معلومه چون اون سه برابر 1.8 قيمت داره
اين افزايش قيمت لزوما به معناي کيفيت اپتيکي لنز 1.4 نيست تو اين رده 0.1 افزايش دياف به قيمت گزافي منتهي ميشه دليل مشکلات فني و ساخت است و چيزهايي ديگه که يکيش ميتونه کيفيت اپتيکي هم باشه
جالبه تو خيلي از سايتها کيفيت 85F1.8 بهتر از 85F1.4 بود حالا چرا من نميدونم
حالا چرا اين لنزو خريدم خب معلومه واسه پرتره out door بهترين انتخابم با توجه به قيمت بود از نتايج هم بسيار راضيم کيفيت بوکه خيلي متفاوته با لنزهايي که قبلا تست کردم
آها آفرین . ممنون . همینو میخواستم بدونم . من آخه حرفه ای که نیستم این چیزایی که میگن رو سر در بیارم . میخوام عکس بگیرم ولی عکسم خوب باشه دیگه . یعنی چیزی باشه که با این 135 خودم نشه درش آورد . وگرنه اگه قرار باشه اون عکسی که با 50 میگیرم با 135 هم بگیرم خب مریضم مگه 150 تومن بدم براش ؟ منظور منم همین بود و دیگه اینکه بین 1.8 و 1.4 مگه چقدر افت کیفیت داره ؟ که ارزش داشته باشه من دو برابر و نیم بیشتر بدم ؟ از اول هم گفتم کاری به عمق میدونش ندارم چون همین 1.8 هم به اندازه کافی میده و از سرم هم زیاده ! فقط میخوام بدونم بیشترین استفاده ای که شماها کردین و نمونه عکس ازش دارین به منم نشون بدین تا تصمیم نهاییم رو بگیرم .
من اون زمان هم میخواستم 135 یا 200 بگیرم و مردد بودم و برای من زوم مهم بود ! خب دیدم 400 تومن بیشتر دادن واقعن ارزش 6اکس زوم رو برای من نداره چون ازش پول که در نمیارم . و 135 رو خریدم و خب راضی هم هستم دیگه ! اینم 50 هم همینه . میخوام ببینم به درد یه اماتور مثل من میخوره یا اصلن ارزش داره دو برابر هزینه کنم 1.4 بگیرم ؟ یا همین رو بگیرم و با دست هم فوکوس کنم مشکلی نداره و اون چیزهایی که گفتم رو میتونم عکس خوب ازشون بگیرم ؟ که بهتر از 135 خودم در بیاد ؟ :confused:
بحث زیاد پیچید ! این چهار دهم برای شما هیچی به حساب نمیاد چون نیازی ندارید ...توی فشن و عکاسی از پرتره هم تا همین 1.8 بسه برایتون .... لنزهای فیکس کلآ مزیتشون اینه که دیستوریشن خیلی کمتری دارن ..... شما هم اگر این لنز رو بخرید راحت میتونید بعدآ روی دوربین های بعدی ای که میخرید ازش استفاده کنید .... لنز فوقالعاده خوبیه من بهتون پیشنهاد میکنم زیاد وارد این بحث ها نشید ....بسیار عالیه گرفتید مارو هم خبر کنید....من خودم هم میخوام یکی از اینها به زودی بخرم
پی نوشت: فقط من یه جا خوندم که بعضی ای این لنز ها رینگ فوکوسشون لقی داره ...قبل از خرید کامل یه امتحان بکنید ببینید چه جوریه....
من 50 ميليمتر لنز شما رو با اين لنر 1.8 مقايسه ميکنم
کيفيت بوکه اصلا قابل قياس با 50 فيکس نيست
عملکرد لنز تو نور کم اصلا قابل قياس با لنز 50 فيکس نيست
شارپنس لنز شما در ديافهاي مختلف قابل بررسيه تو لينکهاي زير خودتون ارزيابي کنيد
کيفيت ساخت لنز فيکس 50 بيشتر از کيفيت ساخت لنز شماست
در پرتره نتايج لنز فيکس بهتره تا لنز دوربين شما
اما نداشتن اتوفوکوس بزرگترين مشکل اين لنز رو دوربين شماست البته خبرايي از لنزهاي جديد فيکس نيکون در دست است زياد نا اميد نباشيد
در خصوص خريد لنز فيکس اصلا بايد بهش نياز پيدا کنيد در غير اينصورت استفاده نخواهيد کرد
من يه روز خونه آرش بودم تعدادي جعبه لنز فيکس تو اتاقش ديدم فکر کنم يکيش 20 ميليمتر F2.8 بود پيش خودم گفتم استفاده اين کجاست تو تاپيک لنز مناسب براي عکاسي تاتر نمونه عکسهاي اون لنز رو ديدم خوب قطعا اون لنز براي من نوعي استفاده اي ندارد
ريويوي لنز 50F104
ريويوي 50F1.8کد:http://www.photozone.de/Reviews/46-nikon--nikkor-aps-c/216-nikkor-af-50mm-f14-d-review--lab-test-report?start=1
اين هم ريويوي لنز خودتونکد:http://www.photozone.de/Reviews/46-nikon--nikkor-aps-c/217-nikkor-af-50mm-f18-d-review--test-report?start=1
البته مقايسه لنز شما با اين دو لنز اصلا درست نيست ميبينيد که لنز شما از دياف 3.5 به پايين تعطيل ميباشد اما اين دو لنز فيکس قابل استفاده هستنکد:http://www.photozone.de/Reviews/46-nikon--nikkor-aps-c/241-nikkor-af-s-18-135mm-f35-56-g-if-ed-dx-review--test-report?start=1
شارپنس F1.8 مقداري بيشتر از F1.4 است اما به نظر مياد بايد کيفيت بوکه F1.4 بهتر باشه
سلام
خوب من توی این پست های یک صفحه ی اخیر که خوندم به چیزهای عجیب و جالب و ... زیادی بر خوردم که تو ذهنم نگه داشتم که به همه جواب بدم. امیدوارم چیزی رو از قلم نندازم :
1- دیافراگم 1.4 یعنی 28 درصد نور بیشتر نه 0.40 سعی کنید علمی تر و ریاضی تر به قضایا برخورد کنید. حالا از اون 28 درصد هم که بگذریم تفاوت عمده ی این دو در عمق میدانه که همون 1.8 هم عمق میدانش اینقدر کمه که خیلیا نمی تونن با هاش درست کار کنند.
2- شهرام جان اولا بحث نیکنه نه کنن و من هم لنز 85 میلیمتر 1.8 دارم نه 50 میلیمتر ولی اگه بخوام 50 هم بخرم 1.4 می خرم. در نیکن نمی دونم ولی تفاوت عمده ی کنن 50 میلیمتر 1.8 و 1.4 بیشتر در دقت و سرعت فوکوسه تا چیز دیگر. اکثر استفاده کنندگان معتقدند فرق چندانی در بوکه و کیفیت خروجی این دو لنز کنن نیست ولی 1.4 خیلی سریعتر و بی خطا تر فوکوس می کنه و کیفیت ساخت بهتری داره. نیکن رو نمی دونم.
3- و اماصحبت اصلی ای که می خواستم بکنم اینه که دیده می شه گاهی صحبت از فوکوس دستی در دوربین های دیجیتال می شه. درسته که خیلی از ماها تجربه ی سال ها استفاده از دوربین های منوال فوکوس را داشته ایم ولی دوستان اینو توجه کنند که آن زمانها دوربین ها مخصوص این قضیه ساخته می شد و بنابر این فوکوس اسکرین ها خیلی دقیقتر از حالا بوددند و مثلا تشکیل شده بودند از یک صفحه ی دونیم کننده در وسط که نوع مورب اون خیلی کارا تر از افقی بود بعد یک حلقه ی منشوری دور اون دو نیم کننده و نهایتا دور اون اسکرین مات. در این حالت فوکوس دستی خیلی دقیق می شد.
امروزه اکثر دوربین های دیجیتال فوکوس اسکرین ثابت دارند که چون اصل بر اتوفوکوسه اکثرا فقط همان صفحه ی مات بیرونی رو دارند که خیلی وقتها فوکوس دستی خیلی دقیقی (اون هم در f/1.8 ) نخواهند داشت.
البته دوربین هایی مثل Canon 40D که Focusing Screen قابل تعویض دارند هنوز برای این منظور ایده آلند.
4- شناخت نیاز مهمترین چیزه. اینکه نگارنده ی تاپیک در همین دو صفحه آلترناتیوهای خیلی متفاوتی از 50 میلیمتر 1.8 و 1.4 تا سیگما 20-10 و تعویض بدنه و .... رو مطرح کرده اند نشان از عدم شناخت نیازهاشونه که معمولا باعث خرید های اشتباه و هزینه های مکرر می شه. به ایشون توصیه میکنم با دید بازتری نگاه کنند و اول نیازشون رو برای خودشون تعریف کنند و بعد انتخاب کنند.
روده درازی کردم . ببخشید.
PS : این بار افتخار خط رو خطی با بابک نصیبم شد !
چندتا تکذیبیه صادر کنم :::big grin:::نقل قول:
من يه روز خونه آرش بودم تعدادي جعبه لنز فيکس تو اتاقش ديدم فکر کنم يکيش 20 ميليمتر F2.8 بود پيش خودم گفتم استفاده اين کجاست تو تاپيک لنز مناسب براي عکاسي تاتر نمونه عکسهاي اون لنز رو ديدم خوب قطعا اون لنز براي من نوعي استفاده اي ندارد
۲۰ سیگمای من ۱.۸ است.
خوب شد گفتی! چون از یکی از دوستان خریدم هنوز جعبش رو نگرفتم ! :::big grin:::
مسائل فنی کلام بابک جان از طرف این کوچک تائید میشه!
خلاصه جریان هم همونه که فرهاد خان گفتن.
اصولا عکاس زمانی که چیزی رو نیاز داره میخره! نه اینکه چیزی رو بخره که اصلا نمیدونه چی هست و برای چی استفاده میشه و یا چرا خریده!
آخه میدونین چیه ؟ منظور منو خوب نفهمیدین ! من اگه چند مدل لنز رو نوشتم نه که ندونم برای چی ؟ من گفتم من به این لنز نیاز دارم برای کار تو نور کم و گرفتن عکس شارپ از اشیا و پرتره . بعدی کی گفت برو 1.4 بگیر . من گفتم اگه قرار باشه واسه یه فیکس برم 380 تومن بدم خب میرم یه کم روش میذارم 10-20 میخرم که بیشتر نیاز دارم ! در واقع منظورم این بود که اونقدر پول نداشتم که اگه داشتم بجای 50 10 میگرفتم !
دوم اینکه نیازمو من چند دفعه هم نوشتم کسی محل نذاشت . گفتم من میخوام صورت و نیم تنه و عکس از اشیا و ماهی و این چیزا رو بگیرم . با این لنز میشه یا نمیشه ؟!؟ چرا وقتی کامل چیزایی که نوشتم رو نمیخونین و از من ایراد میگیرین ؟
موتور اتوفکوسش رو هم نمیدونم که قضیه ش چیه ؟ اگه سیستمش مثل همون زنیت های قدیمی باشه که اول فوکوس میکردیم و بعد دیافراگم رو هم تیره میکردیم و بعد عکس میگرفتیم خب مشکلی نیست . باهاش کنار میام !
در مورد اینکه میگین من نمیدونم چی میخوام و تعویض بدنه و اینا ؟ من گفتم یکی هم بهم این پیشنهاد رو داد که برو بحای اینکه 380 بدی برای اف 4 برو بدنه رو عوض کن که 150 تومنی هم بهش بخوره . نگفتم که قبول کردم یا چی . گفتم اینم اینو گفته و نظر شما چیه ؟ وگرنه من 300 داشتم که خوب بود :biggrin: والا !
حالا بازم نکته جالب . ناراحت نشین ها همتونو دوست دارم و استاد من هستین ولی خداییش چرا یه کدومتون مثل بچه خوب نمیگه کارای این لنز چیه و ازش برای چه مواردی استفاده میشه ؟ به خدا نمیمیرین اگه دقیق و سطر به سطر جواب بدین بجای اینکه محکوم کنین کسایی مثل منو که هیچی بلد نیستن ! :redface:
این لنز با دوربین فعلیتون فقط نیاز به فوکوس کردن دستی داره و دیافراگم رو خودش تنظیم میکنهنقل قول:
موتور اتوفکوسش رو هم نمیدونم که قضیه ش چیه ؟ اگه سیستمش مثل همون زنیت های قدیمی باشه که اول فوکوس میکردیم و بعد دیافراگم رو هم تیره میکردیم و بعد عکس میگرفتیم خب مشکلی نیست . باهاش کنار میام !
یه جا گفته بودید که بعد ها میخواید مثلآ D300 بخرید من هم چند بار اشاره کردم که مشکلی نداره و بعدآ هم میتونید ازش استفاده کنید با بدنه های دیگه و خیلی هم خوب هست این لنز از همه نظر / حالا فکر نکنم با توجه به بودجتون بتونید 1.4 بخرید ....
با هر لنزی میشه :biggrin: ولی استفاده این لنز ها تا اونجا که من میدونم بیشتر توی پرتره و نور کم هست....یعنی دقیقآ همیننقل قول:
من میخوام صورت و نیم تنه و عکس از اشیا و ماهی و این چیزا رو بگیرم . با این لنز میشه یا نمیشه ؟!؟
نقل قول:
من گفتم من به این لنز نیاز دارم برای کار تو نور کم و گرفتن عکس شارپ از اشیا و پرتره .
یه نکته هم یادم رفت بگم اینه که در مورد موتور اتوفوکوس :
وقتی لنز رو به حالت فوکوس دستی میبریم توی چشمی دوربین دی 40 سمت چپ اون گوشه زمانیکه فوکوس رو میگردونین وقتی که فوکوس میشه تصویر حتا وقتی هم که چشم نتونه خوب تشخیص بده یه چراغ سبز شروع به چشمک زدن میکنه و وقتی فوکوس دقیق میشه اون چراق ثابت میشه . و چراغ خوندن مموری که روی بدنه و سمت راست در پشت دوربین قرار داره هم یک چشمک میزنه که نشون میده فوکوس دقیقه . بعد میتونین عکس رو بگیرین . روی لنز های 18-55 و 18-135 من این وضعیت رو چک کردم و دقیق فوکوس شد . حتا در نور خیلی کم که چشمم نتونست شفافیت تصویر رو از توی چشمی دوربین تشخیص بده .
نمیدونم یا این نکته رو شما بلد نبودین یا اینکه با این لنز 50 میلیمتر این وضعیت از بین میره وخاموش میشه ؟ تا حالا به این مورد برخورد کرده بودین ؟
من این نکته رو دیده بودم ولی زیاد امتحان نکردم ...این هم فکر نکنم با لنز 50م.م مشکلی داشته باشه در ضمن این با موتور اتوفوکوس فرق داره ...موتور فوکوس توی لنزهایی مثل همین لنزهای شما هست و با استفاده از اون موتور فوکوس انجام میگیره ولی قسمی از لنز ها این موتور رو توی بدنه لنز ندارن و با استفاده از موتور کمکی ای که توی دوربین وجود داره این کار رو میکنن .
بله منم میدونم توی لنزهای من هست . من منظورم این بود که وقتی لنز رو از حالت اتوفوکوس در میاری و روی منوآل میذاری این حالت فعال میشه و به کمک عکاس میاد در نور کم . وگرنه در نور زیاد که مشکلی نیست و چشم میتونه شفافیت رو تشحیص بده . به هر حال من سال آینده دی 40 رو کلن قصد داشتم با دی 300 یا اگه دی 90 بیاد , عوض بکنم . چون کارم گسترش پیدا کرده و دیگه این دوربین زیاد جواب منو نمیده هر چند اصلن ناراضی نیستم .
به هر حال اگه موردی به نظرتون میاد بگین . ممنون میشم و امیدوارم که نبود این موتور باعث مشکل جدی نشه برای من ! :confused:
شما گويا به نوشته ها توجه نميکنيد
من تو پست 21 نوشتم
آرش تو پست 26 همه رو تاييد کردهنقل قول:
حالا چرا اين لنزو خريدم خب معلومه واسه پرتره out door بهترين انتخابم با توجه به قيمت بود از نتايج هم بسيار راضيم کيفيت بوکه خيلي متفاوته با لنزهايي که قبلا تست کردم
حالا آخرش ليلي زن بود يا مرد؟؟؟؟؟؟
خب بالاخره خریدمش . خیلی هم راضیم . همونیه که من میخواستم و کلی کارمو راه انداخت . اینم نمونه اولین عکس . در مورد فوکوس هم با کمک اون چراغ به سادگی فوکوس رو تنظیم میکنم . درسته یه کمی طول میکشه ولی خب کاچی به از هیچی :::big grin2::: اینم نمونه عکس :
[IMG]http://i28.*******.com/28reas2.jpg[/IMG]
[IMG]http://i26.*******.com/k2o8bd.jpg[/IMG]
[IMG]http://i29.*******.com/1zdlkrd.jpg[/IMG]
به به ... چه خوب ... از کجا خریدید ؟ و چند آخرش ؟
یه چند تا عکس outdoor هم بگیرید ببینیم .... عکس آخر از همه برای دیدن کیفیت بهتره .... یه چند تا هم با دیافراگم 1.8 بگیرید :biggrin: دیگه همین دیگه از مسئولین هم تشکر میکنم
شاید یکی از مهمترین وجوه تمایز این لنز با لنزی که داشتید، f1.8 هست.
ولی در این عکسها دیافراگمهایی دیگری را استفاده کردید. لطف میکنید چند عکس هم ترجیحا از سوژههایی در اندازه صورت (صورت عروسکی چیزی) بگیرید.
من هم دارم وسوسه میشم.
اینم نمونه ها :
چون میخواستین کیفیت رو ببینین سایز بزرگ گذاشتم و لینکش رو چون توی پنجره باز نمیشه .
این یه عروسک اندازه صورت آدم یه کم هم بزرگتره . البته دستم لرزیده .
http://i28.*******.com/25g9xz8.jpg
اینم گل توی باغچه . توی سایه گرفتم پشتش آفتابه
http://i30.*******.com/2e1hw8i.jpg
اینم ماتیک . نور کنار پنجره ظهر . آفتاب نیست . سایه روشنه .
http://i31.*******.com/tar6a1.jpg
اینم توی ظهر از بیرون .
http://i29.*******.com/4uz8cl.jpg
اینم ساعت . نور خیلی کم در حدی که انگار هوا کاملن ابری و سیاه شده .
http://i29.*******.com/fu4782.jpg
به دلایلی جاشو نمیگم ولی قیمت , 140 هزار تومن با بیمه کامل و گارانتی یکساله و جعبه مقوایی و بروشور . ساخت چین هست به سفارش نیکون آمریکا لیبل خورده .
سلام
چه عمق ميدان خوب و جالبي داره اين لنز، با اين حساب معلوم نيست f1.4 چيه !!!! :::confused2:::
ظاهرا" ماكروش هم بد نيست. :)
فقط یه ایراد داره اونم اینه که خیلی حساس میشه به لرزش دست ! اما در کل خیلی جذابه و آدمو یاد نگاتیوی های قدیمی می اندازه :)
اینم نمونه های تاریکی مطلق و نور شمع :
[IMG]http://i28.*******.com/2w53y85.jpg[/IMG]
سلام
آف تاپيك:
شيوا خانم؛ اگر يك نفر بخواد يك سوالي ازتون بپرسه، به كدوم آيدي شما بايد پيام خصوصي بزنه؟؟؟ :::confused2:::
نمیدونم والا وحید جان همین جا بپرس ! اینو باید به اون دسته از مدیرهای آستین سرخودی بگی که هر دفعه منو به دلایلی که خودمم نمیدونم از فروم اخراج میکنن . اگه قرار باشه کسانی کارهای کاربرها رو زیر نظر داشته باشن , فکر کنم بهتره یه ستادی هم ایجاد بشه که عملکرد مدیران رو هم زیر نظر بگیره و یا حداقل یه قانون جامعی برای عملکرد اجرایی مدیران وضع بشه ! وگرنه مثل الان آش یا شور میشه یا بی نمک .
آف تاپيك:
نميدونم چرا بعضي ها تو هر فرومي ميرن از اونجا اخراج ميشن...
سلام دوستان من هم اين لنز رو داشتم و بخاطر 18-200 مجبور شدم بفروشمش.الان نبودش رو كاملا احساس ميكنم
اين لنز با اين قيمت واقعا عاليه شارپ و بسيار با كيفيت ! فقط يادمه روي 1.8 تا 2 كمي عكسها سافت تر ميشد ولي در 2.8 كاملا بي نقص هست در ضمن هم براي پرتره عاليه هم ماكرو و... ولي پرفورمانسش معموليه مخصوصا در فوكوس يه كمي با مشكل روبرو ميشه اما در كل عاليه :)
اينم يكي از پرتره هام هست با اين گوهر ارزان قيمت :::love2:::
http://irapic.com/uploads/1212541719.jpg
shiva خانم اين لنز رو هرگز از دست ندهيد واقعا با ارزش هست.
وای چه کیفیتی . با همین لنزه گرفته شده ؟؟؟؟ راستی یه سوال داشتم . میشه بهم بگین این عکس رو چطور گرفتین با این لنز ؟ یعنی چیکار کردین که پشت زمینه سیاه شده ؟ من چند تا میخوام عکس به همین شکل بگیرم و البته نیم تنه و میخوام نیم رخ مشحص باشه و باقی کادر کاملن سیاه بشه . میشه لطفن راهنماییم کنین ؟
بله با همين لنز هست.من از شرايط نوردهي طبيعي استفاده كردم زاويه تابش خورشيد در اتاق طوري هست كه با رسيدن به f8 اين حالت سياه شدن پشت زمينه ايجاد ميشود اگر شما در آتليه بخواهيد اين كار رو كنيد شرايط كاملا متفاوت هست و بايداز تجربه دوستان ديگر استفاده كنيد راستش من فقط 5 ماه اين لنز دستم بود تا اومدم ببينم چي به چيه ديدم از كفم رفته :redface:
سلام
چند روز پیش یدونه لنز ارزون قیمت 50 اف 1.8 رو گرفتم تا برای جاهای کم نور ، عکاسی از اشیاء ، پرتره از نوع نیم تنه! و ... استفاده کنم.
و امروز هم مثل قدیما دلم هوس تست کردن کرده بود. پس طبق معمول دوربین رو آتیش کردم و مشغول تست کردن بوکه لنز شدم.
http://www.gigaimage.com/images/7y95...do246mvokr.jpg
و این هم نتیجه:
دیافراگم 1.8:
http://www.gigaimage.com/images/012lwakyf3vggvfn730.jpg
دیافراگم 2:
http://www.gigaimage.com/images/xtydqqi5sp5y8ko1nc3.jpg
دیافراگم 2.8:
http://www.gigaimage.com/images/l5h8jbslt5w1m8hnkm9.jpg
دیافراگم 4:
http://www.gigaimage.com/images/o5ku...j15y2oqxdj.jpg
دیافراگم 5.6:
http://www.gigaimage.com/images/yja1...qfk1ole6sj.jpg
سلام
رویوی این لنز در SLRgear به روز شد!
نتایج جدیدی که با D3x به دست آمده و مقایسه ای با 35 اف 1.8 :کد:http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/97/cat/12
نقل قول:
Nikon 35mm ƒ/1.8G AF-S DX ~$200
I include this lens as an alternative for subframe Nikon camera users, as it provides a 50mm-like lens experience. The 35mm ƒ/1.8 is sharper than the 50mm ƒ/1.8, and shows about the same amount of light falloff; CA is slightly more pronounced, and barrel distortion is somewhat prominent. A possible downside is that the lens isn't 100% compatible with FX-sensor cameras, showing a slight amount of vignetting in certain scenarios.
Conclusion
While its wide-open performance leaves a bit to be desired, it's hard not to commend this lens for its performance based solely on its price point. Stop it down to ƒ/2.8 and it provides excellent results; by ƒ/8, it's one of the sharpest lenses we've tested.
جناب amirt2006 لنز را چند گرفتیدنقل قول:
چند روز پیش یدونه لنز ارزون قیمت 50 اف 1.8 رو گرفتم تا برای جاهای کم نور ، عکاسی از اشیاء ، پرتره از نوع نیم تنه! و ... استفاده کنم.
مناسب ترین 50mm اف 1.4 قیمت در چه حدودی هست؟
سلام
اگر بدنبال لنز سریع هستید اونهم از نوع 50 مم F/1.4 از برندهای نیکون و سیگما 3 انتخاب دارید
Nikon 50mm f/1.4D AF Nikkor
Nikon 50mm f/1.4G AF-S Nikkor
Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM
اما از نظر شارپنس لنز اول در بالاترن رده قرار داره و بعد از اون سیگما و بعد لنز اتو فوکوس نیکون
در سایر رفتارهای اپتیکی هم بنظر میرسه رفتار مشابهی دارند
قیمتها هم بترتیب فکر کنم حدود زیر باشند
350 $
450 $
500$
هستند
از نظر من همون لنز اولی بهتر هست تا نظر دوستان و عزیزان چی باشه (البته از پیدا شدنش خبری ندارم)
در ضمن قیمت 50 مم 1.8 هم حدود 100-120 تومن هست
با توجه به اختلاف قیمت 1.8 با 1.4 انتخابم 1.8 می باشدنقل قول:
در ضمن قیمت 50 مم 1.8 هم حدود 100-120 تومن هست
دوستان لطفا راهنمایی کنند من این لنز را بیشتر برای عکاسی در محیط بسته (داخل خانه)
و همچنین پرتره(خارج از استودیو) و عکاسی از منظره میخوام بگیرم
آیا برای نوع عکاسی که اشاره کردم 50mm یا 85mm کدام را پیشنهاد میکنید :confused:
دوربین من D90 به اضافه لنز کیت 105-18 می باشد
من لنز 50 1.8 را چند وقت پیش از 135 تا 155 قیمت گرفتم ایا جایی که ارزان تر بدهد سراغ دارید؟؟
50 م م1.8 چیزی که داره اینه کا دیاف بازش خیلی سافته
اما 85 مم 1.8 بر عکس لنز خیلی خوبیه ولی باز هم قیمتش بالاس (حدود 450 تومن)
اگر میتونین پولتونو جمع کنین و همون 50 مم 1.4 رو بگیرین و یا 85 مم 1.8
اما طبیعتا برای عکاسی منظره ، 85 یکم تله هست و کاربرد خاصی داره و 50 فکر کنم بشه گفت عمومی تره کاربردش
سلام
البته در دیاف 1.8 هم خیلی سافت نیست!
فردا کراپ های 100 درصد از قسمت فوکوس عکسهای زیر رو میذارم. متاسفانه الان عکسهام قاطی پاتی شده!
ولی در کل به نسبت قیمتش میرزه.
سه تا عکس زیر رو توی 1.8 گرفتم و اگزیف هم داره:
http://imagehosting.ir/files/qfljj76loalhnn4rhy4s.jpg
http://imagehosting.ir/files/kgmlg06l4668umsbzbmw.jpg
http://imagehosting.ir/files/7ob8lcjxnifo0dw9d3j1.jpg
عکس زیر هم مقایسه بین بوکه چند لنز هست. از جمله 50 اف 1.8 و 1.4
ببخشید که سایز عکس بزرگه و صفحه رو میریزه به هم!
ولی فکر میکنم جالب باشه:
http://imagehosting.ir/files/q9dzxnu5alhhrxzhlej7.jpg
جناب amirt2006 آیا این لنز با D90 مشکل اتوفوکوس و یا مشکل خاص دیگری دارد؟
لنز 50 F1.4 D بهترين لنز 50 ميليمتر کنوني نيکونه حتي از لنز ورژن جديد AF-S هم بهتر و شارپتره و رو بدنه هاي DX و FX بهتر جواب داده سرعت فوکوسش هم عاليه و به نظر من زياد نيازي به ورژن AF-S اين لنز پيدا نخواهيد کرد
سلام
والله جناب غفاری یکی از دوستانم چند وقت پیش(حدود 2.5 یا 3 ماه پیش) اگر درست خاطرم باشه این لنز رو 110 تومن گرفته بود و منم با توجه به بازار نا معلوم و ... ایران ، قیمت رو 10% با اختلاف (یعنی 10 تومن بالاتر و پایینتر) گفتم :biggrin:نقل قول:
من لنز 50 1.8 را چند وقت پیش از 135 تا 155 قیمت گرفتم ایا جایی که ارزان تر بدهد سراغ دارید؟؟
ولی شما میفرمایید 135 تومن !!! :confused:
جناب توکلی جسارت نباشه ، منظورم نسبت به 1.4 بود :::blushing:::نقل قول:
البته در دیاف 1.8 هم خیلی سافت نیست!
اینم نتایج slrgear
http://aksupload.ir/pic/May/1.4d.png
50 mm F/1.4D
http://aksupload.ir/pic/May/1.4g.png
50 mm F/1.4G
http://aksupload.ir/pic/May/1.8.png
50 mm F/1.8
سلام دوستان ، این لنز رو از کجا و باچه قیمیتی میشه خرید ؟؟ در ضمن برای بدنه دی 50 که تو فوکاس خودکار مشکلی نداره ؟؟یعنی منظورم اینه که فوکاس اتوماتیک میکنه دیگه !! . بعد تفاوت با قیمت با 85 دیاف 1.8 چقدر هست ؟؟ من دنبال المان بوکه و شارپنس مناسب هستم ، بیشتر هم برای پرتره میخوام ، توصیه میکنید ؟؟ در مورد ماکرو بودن این لنز هم چیزایی شنیدم تاچ ح به کار میاد ؟؟ . ممنونم.
ممنونم رضا جان ، خیلی از سئوالات من بدون پاسخ موند. !!! یه زمانی بهم این لنز رو توصیه کردی و من گو نکردم ، اونموقع 90 هزارتومن بود قیمتش.
چه زود گاف آدم رو میگیرید ها ....ولی امان از موقعی که آدم یک سوال داشته باشه
اینجا سوالم کپک زده
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=291
در مورد ماکرو هم لطف کنید که بفرمائید کارایی این لنز چطور هست و بعد ایا نونگار داره این لنزو ؟؟ ممنونم از همه.