لنز 85-16 از لحاظ ساخت و جنس بدنه و خطاهای اپتیکی از لنزهای دیگری که نام بردید کیفیت بالاتری داره
در ضمن چون شما فرمودید بیشتر برای عکاسی طبیعت قراره استفاده کنید همون 2 میلیمتر وایدتر خیلی به دردتون میخوره.
با توجه به ضریب کراپ 1.5 سنسور های DX این لنز برای مورد دومی که شما فرمودید یعنی پرتره هم رنج خوبی داره ( تقریبا 127 میلیمتر در انتهای رنج )
با توجه به قیمت بالای این لنز اگر بتوانید یک دست دوم ترو تمیز پیدا کنید بعدا هنگام فروش زیاد ضرر نمیکنید
دوست عزیز با سلام،
دوستان زحمت کشیدند و توضیحات مناسب رو دادند.
به نظر من لنز 85-16 که بهترین لنز dx نیکون هست از نظر شارپنس و کیفیت تصویر غیر قابل مقایسه با دو مورد بعدی هست.
در مورد 200-18 که اصلا فکرش رو هم نکنید که این لنز کیفیت تصویر مطلوبی نداره و حتی 105-18 بهتر از این لنز هست.
در مورد 140-18 همونطور که دوستان اشاره کردند ریویوی آنچنانی نیست که بشه روش اعتماد کرد اما اون چیزی که من در فروم ها و افرادی که استفاده کرده بودند و نظر خودشونو گفته بودند اینه که کیفیت این لنز در حد 105-18 و یک مقدار ناچیز بهتر از 105-18 هست.
لنز 85-16، لنزیه که :
1. مانت فلزی داره
2. 2 المان ED و 3 المان Aspherical داره.
3. دارای سیستم فول اتوفوکوس هست.
4. کیفیت تصوبر و شارپنس مثال زدنی.
5. 2 میلیمتر واید تر که بیشتر به دردتون خواهد خورد در عکاسی منظره تا چند میلیمتر بیشتر در سر تله.
6. داشتن VR II.
7. فوکال مناسب و استاندارد برای پرتره 85 هست. می تونید لنز رو به راحتی در آخرین فوکال 85 تنظیم کنید و بلافاصله شروع به عکاسی پرتره کنید.
8. در برابر رطوبت و گرد و غبار مقاوم هست یعنی Weather Sealed هست.
خلاصه این لنزی هست که اگه کسی بودجشو داشته باشه من شدیدا بهش توصیه می کنم چرا که محاله از خریدش پشیمون بشه.
موفق باشید.
بله طراحی شده ، ولی ضریب کراپ که به هرحال براش اعمال میشه رییس بزرگوار !
16-85mm. Used on a DX camera it gives angles of view similar to what a 24-127.5 mm (full format equivalent) lens would give on an FX or 35mm film camera
منظور از اون دی اکس این هست که روی دوربین های اف اکس ( همون فول فریم خودمون ) قابل استفاده نیست . فقط مخصوص کراپ داره . ولی ضریب کراپ اعمال میشه .
علیرضا ابراهیمی
ایستاگرام من.
دوستان منظور جناب ابراهیمی این هست که اگه لنز 85-16 برای فول فریم طراحی میشد فوکالی برابر 127.5-24 داشت. ایشون در واقع خواستند که فوکال معادل این لنز
رو برای fx بیان کنند، و گرنه این لنز برای کراپدار های نیکون طراحی شده و خودتون هم می دونید که غیر قابل استفاده بر روی فول فریم هست.
من فی الواقع میخواستم پاسخ دوست عزیزمون fosoos رو بدم .از جمله ایشان بر می امد که چون لنز Dx هست پس ضریب کراپ در فوکال ضرب نمیشه که مستحضر هستید همانطور که اشاره کردم و شما هم قید فرمودید اینطور نیست . همه این مطالب پاسخی به علامت تعجب دوست عزیزمون fosoos بود جناب .alir نیز همین موضوع رو داشتن تصدیق می کردن . البته مطلب بدیهی هست ، صرفا جهت تنویر افکار عمومی و احتیاط در استفاده از علامت تعجب عرض شد
علیرضا ابراهیمی
ایستاگرام من.