نگران نباشید هیچ ایرادی روی لنز نمی گذارند تنظیم نرم افزاری انجام میدن بصورت رایگان
نویز معیار کیفیت عکس نیست عکس نویزی بهتر از عکس تار است من از 6400 هم استفاده میکنم و تا 2500 هم به مشتری تحویل میدهم بدون افت کیفیت ملموس
از ابزار های کاهش نویز استفاده کنید
مستقیم ارسال کنید نمایندگی
TAMIR.IR
درود
اول جا داره از زحمات و راهنماییهای شما و دوستان عزیز ی تشکر ویژه بکنم
مورد بعدی اینکه با توجه به راهنماییهای مفیدتون من یکم تو تنظیمات دوربین و لنز جدید بهتر شده عملکردم لنز ۳۵ میلیمتری هم شفافیت بیشتری داره هم دیستورشن کمتری داره هم ویگنت اصلا نداره هم تو تنظیمات یکسان تصویر روشنتری ثبت میکنه علاوه بر اون کادر بسته ترش بر خلاف تصورم فوق العادس خیلی به زیباتر شدن تصاویر کمک میکنه البته برخی موارد دستو پاگیر هست ولی در بیشتر مواقع کمک میکنه.
هنوز فرصت نکردم به نمایندگی سر بزنم ولی ی چیزیو نمیفهمم احساس میکنم مشکل بک فکوسم حل شده چندین بار دوباره امتحان کردم ولی تصاویر دقیق فکوس شدن البته بعضی مواقع هم پیش میاد که مشکل وجود داره شایدم من هنوز ناواردم
در مورد فوتوشاپ هم واقعا عالیه خیلی میتونه تاثیر گذار باشه!
در کل اصلا پشیمون نیستم از انتخابم چه لنز چه دوربین چه بسا که مدیریت عمق میدان بهترش تنظیمات دستی فوقالعادش نسبت به کامپکتها خیلی خیلی بهتره واقعا خیلی میتونه تاثیر گذار باشه و لذتی که تو کار کردن با اینچنین دوربینهایی هست واقعا وصف ناپذیره و اصلا با ی دوربین کامپکت نمیشه مقایسش کرد حتی برای کاربر ناواردی مثل من!
در اخر ی سوالی که ذهنمو مشغول خودش کرده این لنز فول تایم فکوس هست یا خیر مرسی
موفق باشید
ویرایش توسط majidw980 : Sunday 29 May 2016 در ساعت 14:58
درود
اومدم نمایندگی اول زیر بار بک فکوس نمیرفتن حالا تو دلمو خالی میکنه میگه اگه رو این تنظیم کنم رو ۱۸-۵۵ دیگه نمیتونی کار کنی بیشتر اسرار داره نکنم اینکارو نمیدونم واقعا برا خودم میگه یا میخواد در بره از زیرش دوستان ی کمکی بکنید که من از این وضعیت دربیام بگم بک فکوسو اوکی کنه یا نه نزنه کلا بریزتش بهم احساس میکنم خیلی یلخی تر از اونی هست که فکر میکردم خودش میگه من نهایتا میزنم فکوست ی پوینت بره عقب تر حالا ی پونت منظورش چیه نمیفهمم میخواد فقط از سر خودش باز کنه یا بصورت حرفه ای فکوس دستگاهو تنظیم میکنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید