عليرضا تارا
CA که وجود داره اما فوتوشاپ از پسش بر میاد. اصلاح LoCA اما به این سادگی ها نیست. برای مواقعی که در شب و جاهایی که لامپ های پر نور وجود دارند این LoCA خیلی آزار دهنده میشه. اما از نظر شارپنس خیلی خوبه. یه حسن دیگه ای هم که این لنز داره اینه که حتی روی فول فریم هم میشه در دیافراگم ۱.۸ ازش استفاده کرد. در صورتی که فوکوس نزدیک بی نهایت نباشه, حتی وینیتینگ هم اونقدر مشکل ساز نیست (البته برای برخی وینیتینگ این لنز روی فول فریم خیلی خوشایند نیست اما من وینیتش رو دوست دارم)
ج.ابراهیمی
به درد عکاسی نجومی میخوره؟ ca این لنز برای عکس های نجومی مشکل ساز نیست؟
در مورد loca میشه توضیح بدید؟ یعنی چی؟
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
الان قیمت لنز چقدره؟
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
loca هم یکی از معایب اپتیکال لنز ها هست که باعث میشه قسمت های پر کنتراست تصویر که خارج از فوکوس قرار دارند رنگ غیر طبیعی داشته باشند. اغلب این شکلی هست که نقاطی که جلو تر از نقطه فوکوس هستند رنگ قرمز-بنفش- صورتی پیدا می کنند و قسمت پشت نقطه فوکوس به رنگ سبز در میان. همچنین حاشیه های نقاط نورانی که خارج از فوکوس هستند هم خیلی بد فرم میشن.
در این لینک میشه این موضوع رو مشاهده کرد.
ج.ابراهیمی
سلام
امروز این لنز رو گیر اوردم و قیمت کردم (البته تقریبا با 5 فروشگاه تماس گرفتم که شیشومی داشت) قیمت 750000 تومان !!
آیا با این قیمت بالا بازم هم تهیه این لنز ارزشمنده ؟
البته این بحث شیرین قیمتها هر روز شیرینتر میشه ....
سعید سعیدی
قیمت این لنز فقط 200 دلار است بستگی دارد که چقدر به این لنز احتیاج داشته باشید تا بشود ارزش آنرا تخمین زد لنز دوست داشتنی است و رنج بسیار عالی دارد.
قیمت روز به روز بدتر میشود اما پایین تر نمی آید
موارد استفاده از این لنز مشخصه ولی این قیمته که بازدارنده هست
سعید سعیدی