بنظرم چند مورد باعث شده تا یک بد بینی نسبت به بعضی برندها ایجاد بشه
مثلا توی گوشی های جدید و توی برند های مشهور، من دید خوبی نسبت به ال جی ندارم و خودم کاربر HTC هستم
اما در مقابل برند سامسونگ رو نسبتا خوب میدونم و کیفیت ساخت سونی رو هم عالی میدونستم تا اینکه خبری دیدم مبنی بر اینکه مدل Xperia Z1 سونی پس از مدتی استفاده و در جیب گذاشتن، خم میشه!!!!
تا جایی که بعضی سایت ها در درج خبر این مساله، اسمش رو برای شوخی Z1 Flex نوشته بودند
و خبرهای دیگه در مورد برند های دیگه که جاش اینجا نیست ...
اما اگر برگردیم به بحث ایجاد شده در تاپیک، اول همانطور که دوستمون اشاره کردند، حساسیت مردم نسبت به برند های ثانویه بیشتر هست
اینطور که مثلا کسی که از برند کانن استفاده میکنه، وقتی لنز کانن اش مشکل پیدا کنه، خیلی ساده میگه: مشکله دیگه پیش میاد!
اما خدا نکنه لنز سیگما یا تامرون یا توکینا اش مشکل پیدا کنه :D
در نظر ایشون کلا اون برند باید جمع کنه ...
دوم نوع خرابی ها هست
مثلا من زیاد دیدم که توی لنز های کانن، موتور IS مشکل پیدا کنه (توی تعمیرگاه مرکزی که بودم، به وضوح دیدم این موضوع رو)
یا برعکس توی لنزهای سیگما، مشکل موتور فوکوس بیشتر از سایر موارد پیش میاد
توی نیکون هم مشکل اپتیکی نسبتا شایع هست به نوعی (مثل عدم فوکوس دقیق که حتی لنز 18-200 خودم الان این مشکل رو داره)
اما مشکل لنز های سیگما بنظر بعضی ها بیشتر توی چشمه و روی اعصاب...
قبلا در مورد میزان خرابی قطعات کامپیوتر (پردازنده، گرافیک، رم، هارد و ...) تحقیق کرده بودم که مثلا خرابی کدوم مدل و برند بیشتر هست
امروز اتفاقی گفتم که در باره این موضوع یه جستجویی انجام بدم که رسیدم به این مقاله:
LensRentals.com - Lensrentals Repair Data: 2012-2013
فکر میکنم بشه گفت منبع معتبری هست برای استناد بصورت تقریبی:
lens-failure-rate.png
حیف که آمار کامل نیست ... اما بنظرم خیلی چیزها میشه ازش دریافت کرد
آپدیت :
لینک بررسی میزان تعمیرات در سالهای قبل:
LensRentals.com - Lens Repair Data 3.5
LensRentals.com - Lens Repair Data 4.0
LensRentals.com - Lens Repair Data 2011