برای من نیکون و سیگما فرقی نمیکه فقط باید با کیفیت باشه .
با سلام.
برای اینکه به جواب بهتری برسید اول بودجه مورد نظر رو بفرمایید تا بهتر بشه نظر داد.
در مورد 150-500 سیگما هم شما از کجا به این نتیجه رسیدین که این لنز کیفیت نداره؟بسیاری از عکاسان حرفه ای که کار حیات وحش بالاخص پرنده گرافی انجام میدن از این لنز استفاده می کنن و اثار زیبایی هم با این لنز خلق می کنن.مهم اینه که شما این توانایی رو داشته باشین که از این لنز نهایت کیفیت رو بگیرین.
موفق باشید
سلام خدمت مهران عزیز
اتفاقا من چون پیگیر قسمت حیات وحش هستم با این عکسها آشنا هستم و می دونم که عکس های خوبی می اندازند ولی در قسمت های گوناگون مثل پست وحید در همین قسمت خواندم که این لنز از نظر کیفیت خیلی پایینه:
و خیلی جاهای دیگه...نظر شخصی ام را میگویم, اگر واقعا ً به دنبال کیفیتی فراتر از 300-70 خود هستید, 500-150 و 400-120 را فراموش کنید ( حداقل 300-100 و 200-70 ...) , اما اگر به دنبال تله بیشتر هستید, همان دو مورد سیگما.. .
و در جاییی معین گفت که عکس خوب گرفتن با این لنز آسونی نیست و از طرفی من خودم خیلی از رنج این لنز خوشم اومده ولی وزنش کمی زیاده و برام کیفیت مهمه البته کیفیت عکس نه کیفیت بدنه لنز قیمتش هم که مناسبه حالا من موندم که کیفیت خیلی پایینتر از 18-105 خودمه
در ضمن در باره بودجه هم چون برای خریدن لنز باید از تنها پس اندازم استفاده کنم و منبع در آمد ه فعلا ندارم هر چه کمتر بهتر ولی نمی خوام لنزی بخرم که بعدا پشیمون بشم.:biggrin:
راستی این که میگید کیفیت لنز 150-500 سیگما از 100-300 سیگما بهتره ؟؟ یعنی خیلی فرق داره؟؟