صفحه 4 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 55
Like Tree13تشکر

موضوع: 200-70 F2.8 سیگما یا 200-70 F4 L کنون؟؟؟

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: 200-70 F2.8 سیگما یا 200-70 F4 L کنون؟؟؟

در مورد سنگینی این لنز کاملا موافقم ولی خب یه عکاس باید همه مسایل رو تو عکاسی تحمل کنه قرار نیست که در کمال آرامش وراحتی بریم عکاسی این باعث میشه که پس فردا هم انتظار داشته باشیم برای سهولت دکمه شاتر رو یه نفر دیگه برامون فشار بده.(شوخی( من خودم شخصا به وزن سنگین این لنز کنار اومدم دیروز هم دستم گرفتم و نزدیک 2 ساعت باهاش پیاده روی کردم و عکس انداختم الان هم کاملا سالم هستم .این لنز اینقدر محاسن داره که این یه عیب کاملا توش محو میشه ودرضمن مگه 100-400 لنز سبکی هست؟اون که 200 گرم هم از این بیشتره!!در مورد 28-135 هم با تمام احترامی که براش قائلم ولی باید بگم که اصلا کیفیتش با این لنز برای 1 ثانیه هم قابل مقایسه نیست حتی سرعت فوکوسش.چه جالب تو ایران اختلاف بین این دوتا لنز 300 تومن هستش.راستی امیر عزیز ممنون از توجهت و ممنون بابت لطفی که به من داری اما اینجا هنر رو باید بیشتر مدیون لنز بود تا من من کاری نکردم بازم ممنون.
    Shamim تشکر می‌کند.
    Canon EOS 20D + EF-S 18-55 f/3.5-5.6 + Canon EF 75-300 IS USM + Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM + Sigma 70-200 F2.8 APO DG EX HSM

http://nima.fotopages.com/

نیما معصومی

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

از لحاظ کیفیت تفاوت نسبتا محسوسی با لنز نیکون داشت...

منظور اینکه از لحاظ کیفیت لنز سیگما محسوس تصاویر سافت تری تولید میکرد...
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط timon
    امین جان ممنون، نمی دونم منو شناختی یا نه، بابکم، البته اگه خاطرتون باشه در مورد کوله و لنزها یه زمانی با هم گفتگو هایی داشتیم. بگزریم. در مورد لنز سیگمایی که گفتی من باهات مخالفم. لنز خوبی در نیومده. علت اصلیش اینه که دقیقا دارای همون قد و قواره کنون هست و حتی لرزه گیر هم داره ولی مثل اینکه اون لرزه گیرها در حد لرزه گیرهای دو استپی کنون نیست. من نمونه های زیادی ازشون دیدم، خیلی عکسهاش مخصوصا در زوم آخر مقداری تار میشه. حالا اگه باز دیدی میارزه به منم خبر بده. در ضمن سیگما چند تا لنز غول دیگه هم داره مثل 50-500 و یا 135-400 و یا 170-500 که دهنه های خیلی بزرگی دارن ولی متاسفانه هیچ کدون لرزه گیر ندارن. نظرت در مورد اونا چیه؟ قربانت
    بابک جان بله که شناختمت دوست عزیز.. فقط یک نکته و اونهم اینکه توی این انجمن مرسومه که دوستان توی قسمت امضا ، اسم و مشخصات به همراه تجهیزات خودشون رو ذکر میکنند تا بقیه هم اونها رو بشناسند.
    و اما در مورد 80-400 ، همونطور که آرش گفت منهم فکر میکنم این لنز یک Reverse-Engineering حسابی از لنز نیکون بوده، حتی المان هاش هم شدیدا شبیه اند!!!! ولی همونطور که گفتم تا حالا تستش نکردم و از نزدیک باهاش کار نکردم. در مورد بقیه لنزهای سیگما که گفتی هم فقط میتونم بگم داشتن لرزه گیر توی تله بالا به نظر من خیلی نکته مثبتیه که اینها هیچکدوم لرزه گیر ندارند.. در ضمن این لنزها تو 500مم دیافراگم خیلی کوچکی دارند (6.3) که شاید دردسر ساز بشه.. اگه پول خوب داری میتونی به 300-800 فکر کنی که ظاهر محبوبیت بیشتری نسبتا به این یکی ها داره اندازه یک آر پی جی هم هست!!
    نمیدونم، انتخاب سختیه.. من که خودم فعلا دستم نمیرسه برم با اینها کار کنم.. اصولا قبل از کار کردن و بستن روی دوربین یک لنز هم نمیشه به راحتی نظر داد که چه معایب و چه محسناتی داره. اگر اطلاعات جدیدی به دست آوردی به ما هم خبری بده..
    امین خسروشاهی
    [Canon Digital Rebel]
    [EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
    [Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

ممنون امین جان، در مورد امضا باید بگم که منم خیلی تلاش کردم که امضایی باقی بزارم ولی یا من بلد نیستم( که احتمالن هم همینه) و یا سیستم درست کار نکرده، اگه دوستان می تونن کمک کنن ممنون میشم. در مورد لنزها هم 300-800 که آدم باید میلیونر باشه تا بخرتش. حالا باز اگه در مورد 80-400 سیگما خبری شنیدی حتما به منم بگو و یک خانواده رو از نگرانی در بیار.ممنون.قربانت.
    ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Saturday 31 December 2005 در ساعت 17:18
    بابک هندی زاده
    350D+ 28-135 canon+ 180mm Sigma+ 70-300 Apo Sigma
    http://boofetariki.blogspot.com/

كاربر بسیار فعال Pooriya_Online آواتار ها
    تشکر کرده
    183

نقل قول نوشته اصلی توسط timon
    ممنون امین جان، در مورد امضا باید بگم که منم خیلی تلاش کردم که امضایی باقی بزارم ولی یا من بلد نیستم( که احتمالن هم همینه) و یا سیستم درست کار نکرده، اگه دوستان می تونن کمک کنن ممنون میشم. در مورد لنزها هم 300-800 که آدم باید میلیونر باشه تا بخرتش. حالا باز اگه در مورد 80-400 سیگما خبری شنیدی حتما به منم بگو و یک خانواده رو از نگرانی در بیار.ممنون.قربانت.
    شما همون بابک خودمون تو foto.ir هستی...
    بگزیرم فقط خواستم بگم که امضا شما من دارم میبینم...

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
    شما همون بابک خودمون تو foto.ir هستی...
    بگزیرم فقط خواستم بگم که امضا شما من دارم میبینم...
    درود بر پوریای عزیز. خودم هستم عزیز. از اونجا کامل اومدم بیرون. امضا رو هم جناب شهبازی لطف کردن و کمک کردن و آخر سر یک خانواده رو از نگرانی در آوردن، خیلی ممنون ایشون هستم.شرمنده کردن..در ضمن دوربین نو مبارک. قربانت.
    بابک هندی زاده
    350D+ 28-135 canon+ 180mm Sigma+ 70-300 Apo Sigma
    http://boofetariki.blogspot.com/

كاربر همراه
    تشکر کرده
    16

ببخشید این حرفا یخورده خارج از هفتاد دویسته و قابل حذف.
    این فتو آی آر چه جوریه که همه ازش در می آن؟!
    M.Behtash

كاربر همراه kamikam آواتار ها
    تشکر کرده
    0

ببخشید این حرفا یخورده خارج از هفتاد دویسته و قابل حذف.
    این فتو آی آر چه جوریه که همه ازش در می آن؟!
    تازه كجاشو دید من هنوز توش گیر كردم ;) بابك جان من هم تازه الا از نوشته پوریا متوجه شدم . چطوری پسر ؟؟ چرا دیگه نمیای ؟؟ چیزی شده ؟؟ امروز افتتاحیه نمایشگاه بود . حیف كه نبودم ..
    Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
    Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
    Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

قبل از هر چيز آقا پوريا دوربين مبارك باشه بالاخره زمينش زدي

من در افتتاحيه فتو آي آر بودم و خوب از نظرمن جالب بود بخصوص اينكه عكسهايي رو كه هميشه تو سايت ميديدم حالا چاپ شده ميديدمشون و خوب من تا حالا همچين تجربه اي نداشتم وخوب از طرفي بعضي از دوستان رو هم ازنزديك ملاقات كردم كه خيلي خوشحال شدم

اما نكته از همه مهم تر اين بود كه با دو تا از لنزهاي مطرح ائنجا با دوربين خودم عكاسي كرد يعني در واقع مقايسه 3 لنز شد :

Canon EF 70-200 f4L
    Sigma 70-200 f2.8
    Sigma 70-300 Apo

و بنظر من از نظر خوشدستي و كيفيت و مشخصات ساخت و سرعت فوكوس وصداي لنز و سرعت زوم كردن كنون رتبه يكه و بي نظيره و سيگما 70-200 خيلي سنگين تره ولي خوش ساخت و سرعت فوكوسش خيلي خوبه وليشما ضربه متورش رو كاملا حس ميكنيد همراه با كمي صدا

لنز 70-300 سيگما بنظرم خارج از رده دولنز ديگه است و خيلي سرعت پاييني تو فوكوس داره و آدم احساس ميكنه خيلي اصطكاك داره و حتي بنظر من از لنز كيت 350دي كند تر و پر سر صدا تر بود

البته از نظر كيفيت عكسها فعلا درست بررسي نكردم ولي تو نگاه سريع من شخصا از رنگهاي كنون بيشتر خوشم مياد

رنگها با لنز سيگما كمي قهوه اي تره فكر كنم

البته كلا عكسهام خوب نشده يعني بدتر از اون چيزيه كه انتظار داشتم چون فضا نورش خيلي كم بود

در آخر بايد بگم كه آقا نيما هم اين لنزها رو تست كردن و دوست دارم ايشان هم از تجربشون بگن

با تشكر از همه
    محمد امدادی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام:
    اول از همه در مورد 70-300 سیگما بگم که صحبتی در موردش ندارم محمد جان توضیح کامل دادن اما اینو بگم که کیفیت تصویرش نسبت به رقیبش در کنون به مراتب بهتره.اما در مورد اون 2 تا لنز معروف.منو محمد لنرامون رو با هم عوض کردیم که یه تستی هم گرفته باشیم اما جواب تست من:
    درمورد کیفیت ساخت بدنه بدون در نظر گرفتن رینگ زوم به نظر من سیگما کاملا برتره و خوش دست البته من جای پایه لنزو باز نکرده بودم که این خودش یکم بددست میکنه لنزو و سنگینتر بدون اون خیلی بهتر میشه ولی رینگ زوم سیگما خیلی سفت تر هست نسبت به کنون که برای من خیلی عجیبه.در مورد شکل ظاهری هم که خب سیگما حرفه ای تر خودشو نشون میده تا کنون .در سرعت به نظر من کنون برتره مثل همیشه و در مورد ضربه موتور سیگما و یه ذره صداش کاملا با محمد موافقم ولی تو این بخش هم سیگما نمره بالایی میگیره نسبت به خیلی دیگه از لنزها.در مورد کیفیت تصویر باید بگم از لحاظ شفافیت تصویر عین هم هستن این دوتا لنز ولی در شارپ بودن سیگما تصویرش شارپ تر هست این رو تو چندتا عکس کاملا تست کردم در مورد رنگ هم من زیاد تغییری ندیدم.وزن کم کنون که واقعا یه مزیت بزرگ هست و کار با این لنزوراحتتر میکنه ولی سیگما هم با اینکه سنگینه ولی اصلا منو اذیت نکرده اما خب نمیشه منکر این شد که این سنگینی روی عکس العملهای سریع عکاس و همچنین تار شدن عکس در سرعتهای پایین بی تاثیر نیست.برتری دیگه سیگما به نظر من 77 بودن اون هست اما بازهم میگم بزرگترین مزیت این لنز که تمام معایبش رو پاک میکنه F2.8 بودن اونه دوستانی که تاحالا با این لنزهایی که این دیاف رو دارن کارنکردن باید خودشون حتما تست کنن.
    Shamim تشکر می‌کند.
    Canon EOS 20D + EF-S 18-55 f/3.5-5.6 + Canon EF 75-300 IS USM + Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM + Sigma 70-200 F2.8 APO DG EX HSM

http://nima.fotopages.com/

نیما معصومی

صفحه 4 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 آخرینآخرین