خریدار لنز Fujinon 55 F2.2 پیچی به قیمت مناسب.
نمیدونم جای درستیه واسه آگهی یا نه
خریدار لنز Fujinon 55 F2.2 پیچی به قیمت مناسب.
نمیدونم جای درستیه واسه آگهی یا نه
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8
سلام دوستان من با کمک اطلاعات دوستان در همین فروم انواع لنز های منوال را برای دوربین امده کردم لنزهای خوبی هم هستند لنز های هلیوس لنزهای ژوپیتر لنزهای ریکو و سایر لنزهایی که دوستان در همین تایپیک اطلاعات و سمپل های خوبی را برای این نوع لنز ها ذکر کردند 3 عدد لنز هیلیوس 5-44 7-44 2-44 به همراه تبدیلشون هم بغیر از لنزهای خودم برای دوستان به قیمت 50 تومن برای لنز و 20 تومن برای تبدیل تهیه کردم که در سایت همسایه بهشون تحویل دادم من برای لنگ نموندن کارشون تبدیل هم براشون تهیه کردم که از قضا دوستان تبدیل ها را داشتند و تعداد 3 عدد تبدیل m42 برای کنون از لنزهای هیلیوس باقی مانده اگر کسی از دوستان تبدیل نیاز داشت این سه تبدیل باقی مانده من با کمال میل و بدون چشم داشت تقدیم شون می کنم چون خودمون هم از همین تاپیک اطلاعاتون را تکمیل کردیم و مخلص بچه های سایت هم هستیم نمی دونم اینجا جاش بود یا نه ولی گفتم به بچه ها اطلاع بدم کسی از توی سایت ها گرون نخره من همین تبدیل ها را به نرخ 50 تومن هم دیده ام با تشکر از مدیریت خوب سایت
درود
بوکه ای که لنز هلیوس 7-44 58 f2 تولید میکنه اون حالت خاص (گردابی؟!) رو داره؟
ویرایش : ظاهرا 7-44 بوکه موردنظر منو تولید نمیکنه! دوستان جایی یا سایتی که بشه 2-44 ازش تهیه کرد میشناسن؟
سلام
درصدد تهیه این سری لنز هستم و به یکی از این تبدیلها نیازمند میشم. دوربین میرورلس کنون m3 و اداپتور ef هم دارم بر روی این اداپتور قابل استفاده هست؟
ویرایش توسط havokh : Saturday 28 January 2017 در ساعت 03:07
سلام دوست عزیز برادر rax در همین فروم هم لنز مورد نظر و هم اداپتورش را می تواند تهیه کند ایشون در کار لنز های منوال و یکی از اساتید برتر در شناخت لنز و دوربین می باشد برای اطلاعات بیشتر لطفا با ایشون در تماس باشید و بهشون پیام خصوصی بدید
پ.ن:نمی دونم چرا ارسال عکس و یا پاسخ به همراه نقل قول برای من کار نمی کنه
تشکرازشما
از سری7 میشه گفت خیلی تمیزو سالم پیدا کردم، لنزهایی که دارم در امضام هست
بنظرتون بگردم برای سری 2 یا این لنز 7 هم بگیرم؟ لنز 22 f/2 که دارم بوکه نسبتن خوبی داره این لنز هلیوس 7-44 خروجی متفاوتی میتونه برام داشته باشه؟
این لنزهایی که در تاپیک درموردش صحبت شد مثل trioplan 100mm و هلیوس 2-44 در ایران یافت میشه؟
ویرایش توسط havokh : Saturday 28 January 2017 در ساعت 14:57
شرمنده فقط یک راهنمایی بود
7 رو دیدم در حد نو هست گرفتمش! 2 هم اگر یک مورد تروتمیز پیدا کنم حتما میگیرم،(دیشب این تاپیکو دیدم امروز خریدمش ! ای کاش زودتر چشمم به این تاپیک خورده بود)
لنز هلیوس 85mm f1.5 هم بوکه بسیار زیبابی داره، با توجه دیافراگم بازش بنظرتون چه قیمتی میتونه داشته باشه؟ البته اگر بشه در بازار پیداش کرد!
این لنز نزدیک یک میلیون فکر کنم قیمت داشته باشه البته اگر پیدا بشه اخرین قیمتی که من داشتم توی این حدودا بود اما اگر پایین تر گیرت بیاید خوبه