اون سوراخها همونطور که دوستان گفتن برای باز کردن قسمت جلوی لنز استفاده میشن و به نظر میاد توسط سازنده ایجاد شده باشن و اینکه چرا تو لنزها نو نیست من فکر میکنم که زیر لایه رویی باشن که با یه فشار مختصر اون قسمت سوراخ میشه. اما با توجه به اینکه خودم چند نمونه از این لنز رو داشتم و الان هم یکی دارم باید بدونید این قسمت از لنز فقط نقش نمای بیرونی رو داره و تاثیری در وضعیت المانهای لنز نداره. حتی بعد از باز کردن این رینگ سه پیچ سفید مشاهده میکنید که با باز کردن اونا میتونید کل قسمت جلویی لنز که نقش نگهدارنده فیلتر رو داره رو خارج کنید و باز هم تاثیری در کارکرد فوکوس لنز نداره.
DSC_0037.JPG
اما برای تمیز کردن عدسیهای داخلی شما باید این قسمتی رو که در تصویر مشخص کردم با نوک یه پیچ گوشتی بچرخونید تا اون رینگ باز بشه و بعد خیلی آروم عدسی رو دربیارید زیر اون عدسی یه حلقه تو خالی هست که راحت با دست خارج میشه و کارش تنظیم فاصله بین دو عدسیه وقتی اون رو دراوردین المان پایینی که یه گروه عدسی به هم چسبیده هست هم به راحتی خارج میشه و میتونید اون رو هم تمیز کنید. برای تمیز کردن المانهای دیگه لنز باید از پشت لنز همین کار رو انجام بدین که این بار کار راحت تر هم هست.