من جدا متاسفم البته برای خودم اونم به این لحاظ که تصمیم گرفته بودم دیگه توی این مطلب چیزی ننویسم اما دیدم که انگار نمیشهنوشته اصلی توسط Arash
آقای محترم که یال و کوپال باحال بودنتو منم درون این سایت دیدم اون زمانها منم فکر میکردم که باید جوابی ندم ولی این به علت نبوده که اونارو نخونده باشم من فکر میکنم مزاح منو در مورد "کله کچل" زیادی جدی گرفته باشی البته شاید اشتباه از من بوده شاید باید درک میکردم که یکی از آشنایان درجه یک شما ممکنه یکی از این افراد باشه !!!
نه من جرج کلونی نبوده و نیستم اما انقدر اراده دارم که از تمسخر یک دختر 16 ساله که داره با یه دوربین چندصدهزارتومنی
برای خودش زندگی میکنه لذت نبرم و تعصبم را برای یه مترسک انسان نما نذارم ............البته اینم یک ایدئولوژی فکریه ، به کسی چه .........
و اگر یه آقایی بنا به نظر خودش به من میگه که با آنالوگ بیشتر از دیجیتال احساس لذت داره، قیاس " باشتر به کعبه رفتن و یا با هواپیما به خانه حق شتافتن" رو مطرح نکنم و این فرد برنجه ، ولی باز هم شاید احترام یه "کچل خودفروش" از یه "دوست عکاس" اونم با سن بیشتر باشه کسی چه میدونه !!! البته این ناشی از اینه که هر کس دنیا رو به اندازه خودش میبینه ،شما هم به اندازه خودت ، توقعی ازت نیست ، همینو بس....
اینارو گفتم که کسی یادش نره شما هم مثل مازمینی بودید و از اوج کبریا به زیر نیوفتادید...... حتی اگه اونارو پاک هم کرده باشی دوست پرمدعای من از صفحه ذهن افراد پاک نمیشه !!!
جمعی متفکرند در مذهب و دین قومی متحیرند در علم و یقین
ترسم که مناده ای برآید ز کمین کی بیخبران راه نه آنست و نه این
" خیام"